• 瀏覽: 29,813
  • 回覆: 62
好好好好好好好型!!!!!!!!!!!!!!!!

好有靈活輕盈感覺
唔似美國一貫大件兼霸道感覺

引用:
原帖由 小童群揪會 於 2006-5-2 08:17 AM 發表
好有靈活輕盈感覺
唔似美國一貫大件兼霸道感覺
F-16和F/A-18也算輕巧的吧。

引用:
原帖由 mildgarnett21 於 2006-5-2 11:20 AM 發表
F-22 同 F-35 邊架勁d a??
F-22勁D
你可以這樣分析︰F-22用來取代F-15, F-35則是代替F-16及F/A-18,兩者之間是進行高低配搭。因為F-22雖然戰力強大,但是造價高到嚇死人,連美軍也承認無法以1:1完全為F-15進行換裝,故此需要一部價格低一點,但又要達到一定程度的攻擊力,又可以將之外銷其他國家(如現在使用F-16的國家)。F-35就是在這個背景下出生的。

山姆又一變態之作=-.=

好似有個係唔知咩咩計劃黎架. 有兩間美國飛機公司各自設計一款新型戰機, 然後勝出咗會採用該設計,仲有獎金

引用:
原帖由 kruser 於 2006-5-2 10:52 PM 發表
好似有個係唔知咩咩計劃黎架. 有兩間美國飛機公司各自設計一款新型戰機, 然後勝出咗會採用該設計,仲有獎金
is it Joint Strike Fighter (JSF) ?

引用:
原帖由 yamtao 於 2006-5-2 10:54 PM 發表

is it Joint Strike Fighter (JSF) ?
JSF就是F-35的計劃。
它的對手就是波音的X-32。

有沒有F-14/F-18/F-15/F-16

引用:
原帖由 leoho2004 於 2006-5-3 11:03 AM 發表
有沒有F-14/F-18/F-15/F-16
麻煩你先用心找…這裡F-14多的是…

have update photo

I always use it in BF2

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]