• 瀏覽: 4,744
  • 回覆: 74
酒巴k場大巴未成年少女拳手!佢地貢獻不少架

小學雞慢慢嘈

引用:
原帖由 mtra237_226 於 2011-3-2 08:18 PM 發表

好似話18歲以下既父母一年可享3萬免稅額(加左就3萬6)
好肯定不是每對父母/單親人士,不一定有高收入工作去享用3~6萬免稅額!

引用:
原帖由 danny6628 於 2011-3-2 08:43 PM 發表

好肯定不是每對父母/單親人士,不一定有高收入工作去享用3~6萬免稅額!
所以派俾阿媽就ok, 阿媽決定點使, 用落仔女洗費問題度
引用:
原帖由 長莊長閒 於 2011-3-2 08:42 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=281309536&ptid=13998927]
[/url]
小學雞慢慢嘈
好懷疑d新ac係咪佢地新開...

引用:
原帖由 danny6628 於 2011-3-2 07:08 PM 發表
點解BB,小朋友,學生?????18歲以下無份??????????

BB唔洗食奶粉?用尿片?

小朋友同學生唔洗食飯?

人人平等?香港?公平社會?

要比就比全香港人!!!!!!別當年紀小就可欺!!!!!!他們才是香港未來!!!!!!
邊個煮飯比你食? 邊個買衫比你著? 邊個同你供書教學?
全部都係你父母呀, 幫都係幫你父母啦

點解馬會要比18歲先入得??
你唔同政府講..18歲以下就唔賭得$$??
點解咁多野都限制於18歲呢個年紀??
好好諗下啦..
無付出就想有收獲...
免費書又唔讀好..未夠18歲出黎就做野..
自己諗下點解唔使$讀書都唔去讀..而咁早出黎做野??
你返學係讀屎片?.?(難聽D講句)
大學生要比幾皮野學費...又係唔係你比???

18歲以下基本上對社會未有貢獻...如果有交稅就有退稅!唔可能乜人都照顧!唔係咁多18歲以下冇人照顧囉!你阿爸阿媽都有$6000.絕對相信有緩助可以幫到呢班人囉!但如果唔抵得就冇野好講!呢個世界冇野係公平...唔順就寫信俾胡總投訴曾特首!

因 為已經加了子女免稅額了。

依個POST開出黎真係博比D大人"小"

引用:
原帖由 竹中二號 於 2011-3-2 03:14 PM 發表
俾你地班蛋散小學雞,你地未又走去吃喝元樂,買名牌,買i-phone...唔俾好過俾

想買就求你老豆老母啦,一係就自己儲錢,出黎做pt搵錢買
同意....同注資蘋果有乜分別

無咪無囉...問下就有咩!

冇乜點解....遊行喇!

引用:
原帖由 如電 於 2011-3-2 08:40 PM 發表
酒巴k場大巴未成年少女拳手!佢地貢獻不少架

到時你去救濟佢地囉
猜枚你輸一鋪就俾一舊水個女拳手
個女拳手輸o左就除一件衣物

引用:
原帖由 chinahk30 於 2011-3-2 09:14 PM 發表

邊個煮飯比你食? 邊個買衫比你著? 邊個同你供書教學?
全部都係你父母呀, 幫都係幫你父母啦
係我煮比BB食,衫同學費都係我比,一個月都$5仟幾!養過你就知!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]