• 瀏覽: 173,603
  • 回覆: 1,563
  • 追帖: 2
聽日d報紙一定幾頁紙都係講依件案

有幾多人生還牙...Tbb播公主xx

引用:
原帖由 M3S 於 2010-8-23 09:28 PM 發表
菲律賓d狙擊手食屎架,槍手多次露面都唔開槍!

我都係咁話,頭先睇番之前d片,個槍手成日開晒開門自己企係到
都無狙擊手射佢....

咁架特種部隊成十個鐘都救唔到人,廢!!!
個槍手都係要求復職,逗佢出黎先慢慢對付啦,係要死人先開心

引用:
原帖由 winnie921 於 2010-8-23 09:32 PM 發表
5個至少......

特種部隊 is the rubbish

完全無心情睇公主嫁到

其實睇之前d相 個c機既position唔難射死佢 仲有 點解開車門個c機唔踢佢落車打獲金

引用:
原帖由 jason2802 於 2010-8-23 09:34 PM 發表
完全無心情睇公主嫁到
宜家播笑片....
tbb..

引用:
原帖由 netnethk 於 2010-8-23 09:06 PM 發表
巳獲釋港人質名單:
Li Fung Kwan ,Tsang Yee Lai ,Fu Chung Yin ,Fu Chak Yin ,Wong ching yat, Li Yick Biu

-14:00 NowTV 新聞報導
http://www.youtube.com/watch?v=1IJQkM6N8Ns

- 搶手表示今日15:00後會有 ...
Philipines should be responsible for all the deaths.

我第一次見警察會打爛車頭燈同掉瑩火棒救人

引用:
原帖由 艾殊利高爾 於 2010-8-23 09:34 PM 發表

5個至少......
我知.....

引用:
原帖由 winnie921 於 2010-8-23 09:32 PM 發表
咪係 邊有人有心情睇丫 大佬

有無搞能錯,槍手都死能左,點解救人重搞咁能耐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]