• 瀏覽: 99,727
  • 回覆: 1,509
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 FairyKingPrawn 於 2010-8-23 12:20 PM 發表
點解個被革職警有友甘勁既步槍既 M16
在菲律賓買枝黑鎗仲容易過買把靚刀。

引用:
原帖由 杜拜千禧 於 2010-8-23 12:30 PM 發表
曾蔭權你去左邊?
保安局局長你去左邊?
我想問係咪曾生同保安局局長出來講兩句就會無事呢
佢地出來講兩句到時你可能又會話佢地出來抽水喇

康泰果面話:團友應該唔係好驚,間中有伸個頭出來望!

真係好笑,佢試下比人狹持,睇佢驚唔驚

引用:
原帖由 杜拜千禧 於 2010-8-23 12:30 PM 發表
曾蔭權你去左邊?
保安局局長你去左邊?
要亞爺出面先得架 !!

引用:
原帖由 學美 於 2010-8-23 12:35 PM 發表

人地有cam係車上面咩???

佢都係估o者...咁認真托啊...

導遊走左.........

原來係放左六個人,但換左兩個影相仔上去

引用:
原帖由 code5600 於 2010-8-23 12:35 PM 發表

我想問係咪曾生同保安局局長出來講兩句就會無事呢
佢地出來講兩句到時你可能又會話佢地出來抽水喇
唔係有無用及會唔會比人抽水,
曾蔭權係香港特首,香港人在外地發生事情,
係做戲又好,真心關心又好,佢都一定要出黎講野交代事情架!

咁起錨夠係做戲,佢又咁出力去做?

引用:
原帖由 學美 於 2010-8-23 12:35 PM 發表

佢鳩x姐!咁你都信?

又關左門,.....

菲律賓需要長時間黑色tourist warning!!!

引用:
原帖由 insider2009 於 2010-8-23 12:28 PM 發表

睇電影人地美國總統會揸戰機同外星人打 你條曾X仲係度餵魚
好心呢D時候就唔好插水啦.. .. ..大家都係香港人.. ..都插水.. ..希望D旅客無事啦.. ...

引用:
原帖由 dtw 於 2010-8-23 12:39 PM 發表
yes~~~~~~~~~~~
相信短期內都無人敢去菲律賓

成日都有事, 仲要搞到旅客, 真係唔敢再去!!!
引用:
原帖由 dtw 於 2010-8-23 12:39 PM 發表

引用:
原帖由 杜拜千禧 於 2010-8-23 12:39 PM 發表

唔係有無用及會唔會比人抽水,
曾蔭權係香港特首,香港人在外地發生事情,
係做戲又好,真心關心又好,佢都一定要出黎講野交代事情架!

咁起錨夠係做戲,佢又咁出力去做?
或者曾生正係度同國務院傾緊點樣營救呢
呢個時間梗係做野先,事情解決後先出黎解釋

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]