• 瀏覽: 173,163
  • 回覆: 987
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 thejackass 於 2010-6-15 05:19 PM 發表
阿伯忍唔住指住佢隔籬位問「咁呢個係乜嘢?」

好正
好有麥兜故事個老闆個種feel

引用:
原帖由 pj1101hk 於 2010-6-15 05:06 PM 發表

目前他正籌備往澳洲升學事宜。採訪期間,該青年多次向記者承認自己自私,並親自寫下道歉書,着記者代為轉達

?t=1276592789296
...
佢寫乜x野呀?!

引用:
原帖由 hkdisgust 於 2010-6-15 03:13 PM 發表
條木咀比人起底, 係要比社會睇清楚啲咁0既人渣究竟係响咩環境底下被訓練出嚟, 所以起底係有絕對必要, 巿民有知情權, 知道係邊條pk, 第時見到佢就知點招呼佢!
Support!!! Such idiot deserves that.
多行不義必自斃

精神有問題仲畀佢去外國, 咪害人啦.

我都幾體諒這個思想有問題和缺乏家教的小童!

I love him.

引用:
原帖由 城巴85站長 於 2010-6-15 05:11 PM 發表

嘩!佢寫d咩字呀!好難睇啊
HE IS VERY RUBBISH, HIS WRITING IS VERY VERY RUBBISH!

引用:
原帖由 uk2006 於 2010-6-15 17:25 發表

佢寫乜x野呀?!
有心道歉唔會寫d咁既字出黎...
有心既話會再寫多幾次...
直至似樣為止..

中五都唔細啦,
佢有冇腦ga,
仲有佢寫字勁肉酸囉

養不教, 父之過...
慈母多敗兒

佢父母要出來謝罪

佢好明顯有讀寫障礙... ...

頂... 麥兜手字都靚過佢, 仲話自己話中學... 佢連春田花花幼稚園入學試都未必pass

麥兜墨寶

賜座男手搞

引用:
原帖由 pj1101hk 於 2010-6-15 05:06 PM 發表

目前他正籌備往澳洲升學事宜。採訪期間,該青年多次向記者承認自己自私,並親自寫下道歉書,着記者代為轉達

?t=1276592789296
...
嗰pk寫啲乜能野字呀,衰過小學生,根本冇心道歉,正仆街.
佢老豆老母生著呢啲仔,真係死得,
仲話過澳洲讀書,真係俾人打死多過病死.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]