• 瀏覽: 797
  • 回覆: 18
有無 巴打係 大亞灣 買左樓 呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最愛沈大帥 於 2010-6-15 09:11 AM 發表

http://cablenews.i-cable.com/webapps/news_video/index.php?news_id=335046&category=

其實大亞灣就好似一個計時炸彈咁,爭在唔知幾時爆啫
哈  哩單新聞 竟然無咩野人理! 唉  

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最愛沈大帥 於 2010-6-15 09:28 AM 發表

可能大家都年青, 唔係好知大亞灣有間核電廠, 好接近香港, 如果大洩漏, 香港人兩個鐘頭就會死清...
  依家d通識唔係有教既咩?   大亞灣真係出事  唔好講香港  成個廣東省都好大鑊!  

回覆 引用 TOP

佢聲稱唔會對公眾造成問題, 但點知真定假呀

講真話隨時被話引起公眾驚慌架喎

回覆 引用 TOP

香討港男只會關心港女........而已
引用:
原帖由 打雜天使 於 2010-6-15 09:21 AM 發表

哈  哩單新聞 竟然無咩野人理! 唉  

回覆 引用 TOP

按照以往案例, 全世界的做法都一樣: 一定公開保證無問題, 直到無法再隱瞞為止。

It ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward, how much you can take and keep moving forward.

回覆 引用 TOP

我覺得講太遲, 足足發生左20日先講, 佢老x

無論大事小事, 都應該通報, 人民有知情權

會製造恐慌? 當人民是白痴嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 打雜天使 於 2010-6-15 09:17 AM 發表

有無 巴打係 大亞灣 買左樓 呀?
淡水應該有

狗即是狗, 永遠只可以守門口...................

回覆 引用 TOP

好小事

除非佢地中電班高層同佢地d家人, 全部唔做防範下去核電廠走一轉我才信

狗即是狗, 永遠只可以守門口...................

回覆 引用 TOP

天祐中國~~~中國一定無天災人禍!

地震都無死亡人數、名單。。。

何 況 大 亞 灣 核 電 廠 燃 料 棒 微 洩 漏 ???!!!

回覆 引用 TOP

當年蘇聯 「切爾諾貝爾」出事 , 大家又知唔知呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 34304 於 2010-6-15 09:44 AM 發表

淡水應該有
淡水 都係 附近

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]