• 瀏覽: 1,819
  • 回覆: 16
http://tc.wangchao.net.cn/bbs/detail_799582.html

俄羅斯軍評:中國軍隊落後美國整整一至兩代

悲劇啊悲劇, 全地球人都知道地球上絕大部分國家在軍備上都比美國落後一至兩代甚至以上, 閣下是否想表現自己的"無知"??

引用:
原帖由 瓦良格hk 於 2010-6-11 09:15 PM 發表
悲劇啊悲劇, 全地球人都知道地球上絕大部分國家在軍備上都比美國落後一至兩代甚至以上, 閣下是否想表現自己的"無知"??
算啦.....佢地只為洗版..........
等佢地沉落去算啦..................回埋最後呢次......

你們那邊的特殊學校開始放暑假了最近?

引用:
原帖由 skylie. 於 11/6/2010 07:58 發表
放了, 放了.

引用:
原帖由 mancw01 於 2010-6-11 09:18 PM 發表

算啦.....佢地只為洗版..........
等佢地沉落去算啦..................回埋最後呢次......
this post is for 洗版 only

中國甘多俄羅斯武器....甘......

印度吾止 , 仲落後三至四代

引用:
原帖由 skylie. 於 2010-6-11 11:58 PM 發表
佢連入學資格都無

引用:
原帖由 skylie. 於 2010-6-11 11:58 PM 發表
點解算到我頭上來了???我話樓主果班友仔係度洗版咋喔???

囧,我說的當然是他們了....好大誤會...^_^

引用:
原帖由 神舟七號是造假 於 2010-6-11 09:13 PM 發表
http://tc.wangchao.net.cn/bbs/detail_799582.html

俄羅斯軍評:中國軍隊落後美國整整一至兩代
柑重吾診中國加下甘渣打殘佢
否則蘇州過後無艇塔呀

引用:
原帖由 瓦良格hk 於 2010-6-11 09:15 PM 發表
咁人地係唔係講緊事實先???係就係唔係就唔係,就係咁簡單,你係度挑骨頭分明你就係立場唔中立

俄羅斯人有冇講俄羅斯軍隊落後美軍幾多?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]