• 瀏覽: 4,742
  • 回覆: 32
引用:
原帖由 朱仔成=] 於 2010-4-7 12:31 PM 發表

又是中國自慰文???
其實你係唔係中國人

引用:
原帖由 朱仔成=] 於 2010-4-7 12:31 PM 發表

又是中國自慰文???
你不想中國強大
漢姦

引用:

又是中國自慰文???
你快d返印度表演瑜珈自含,我想這裏很多人想睇

引用:
原帖由 Miko46 於 2010-4-8 11:14 發表
不要說 "航母設計圖紙贈給解放軍", 中共希望購買 蘇-33 也被俄國拒絕. 無恥老翻的惡果將纏擾中共幾十年.
孤陋寡聞的傢伙少在人前現

Su-33生産綫關閉多久了好不好,這次是俄羅斯想中國出錢重開生産綫
買30多架飛機,中國不要

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 機龍 於 2010-4-8 11:27 AM 發表

孤陋寡聞的傢伙少在人前現

Su-33生産綫關閉多久了好不好,這次是俄羅斯想中國出錢重開生産綫
買30多架飛機,中國不要
但據聞,中國好像接受了,而且多了十架
不過都是傳出來,沒有確實資料。

重開生産綫需要不少資金再建立生產能量,雖然叫做同時替俄中兩國
生産新造飛機,但是兩國訂單加起來也不過是4、50架左右,單價肯定
不會低到哪裏,不消說俄羅斯一定會向中國賣高價錢補貼自用飛機

中國有了購買Su-30MKK/MK2的不良體驗,先頭買了好幾批飛機才能
在較後的批次拿到高檔貨,不會再願意當冤大頭

引用:
原帖由 機龍 於 2010-4-8 09:30 PM 發表
重開生産綫需要不少資金再建立生產能量,雖然叫做同時替俄中兩國
生産新造飛機,但是兩國訂單加起來也不過是4、50架左右,單價肯定
不會低到哪裏,不消說俄羅斯一定會向中國賣高價錢補貼自用飛機 ...
一定,所有我都不太相信,
除非有附帶對中國有利的條件。

但如果米格這邊,真是有工程師過來,
我想中國的艦載機,最多慢航母一兩年才出現。

引用:
原帖由 firzen520t 於 2010-4-8 01:53 PM 發表
再次強調~豬仔成係印度人~大家唔好誤會,識中文既印度人係香港大把~
死得啦,有呢ge人,國家強極都有限.

引用:
原帖由 馬餅 於 2010-4-8 10:58 PM 發表

死得啦,有呢ge人,國家強極都有限.
如果一個弱智人士可以拎到整個國家有問題, 咁要對付其他國家豈不是好易?
諗下個邏輯先...

見到標題就唔想禁入黎,笑下就算不必認真

鍵盤翻頁
左右