• 瀏覽: 6,478
  • 回覆: 60
大家都係T-72既直系子嗣,性能又差唔多,T-90仲要係有爆炸反應裝甲,而99式只有普通既附加裝甲無爆炸能力
99式唯一多左個LED燈箱,我去鴨寮街執個都唔洗一千蚊
200-135=65,果65萬係唔係報大數,比人落左格???

終於改名了嗎... 腩河兄''

很熟識的"LED燈箱"...

引用:
原帖由 MetaLWaltZ 於 2010-4-3 11:32 PM 發表
終於改名了嗎... 腩河兄''

很熟識的"LED燈箱"...
名字變了,但膠味始終不變

引用:
原帖由 朱仔成=] 於 2010-4-3 11:55 PM 發表
中國99式造價

1萬美金造 + 199萬給貪官 = 200萬一部
咁大貪

引用:
原帖由 和平行動6464 於 2010-4-4 12:29 AM 發表

咁大貪
引用:
原帖由 朱仔成=] 於 2010-4-3 11:55 PM 發表
中國99式造價

呢兩件假西嘅看更,吞日上山順手燒兩張因施紙過你........扯把喇!

我好認真咁問嫁喎,點解無人解答我嫁

你認真ON9 叫人點答你

引用:
原帖由 和平行動6464 於 2010-4-4 01:14 AM 發表
燒理掃寶!拎刀帽, 你噏咩都duck啦

引用:
中國99式造價

有證據嗎???   這種答案等同你吹咩都得  吹你祖國印度是宇宙霸主  你係印度真神都得

引用:
原帖由 Keanu-I 於 2010-4-4 08:21 AM 發表

有證據嗎???   這種答案等同你吹咩都得  吹你祖國印度是宇宙霸主  你係印度真神都得
呢D鳩UP功力係佢地既特性
無證據佢又變盲撚 所以晒氣吧

引用:
原帖由 和平行動6464 於 2010-4-3 11:24 PM 發表
大家都係T-72既直系子嗣,性能又差唔多,T-90仲要係有爆炸反應裝甲,而99式只有普通既附加裝甲無爆炸能力
99式唯一多左個LED燈箱,我去鴨寮街執個都唔洗一千蚊
200-135=65,果65萬係唔係報大數,比人落左格? ...
差不多?普通附加裝甲,何謂普通?一般的說(連俄羅斯軍方媒體也形容 99式性能全面超過T-90),大家都係T-72直系?你沒常識吧?T-90倒是,99式使用既技術較多自豹2(不要說癈話),99式連引擎也是豹2系統,炮塔設計源自豹2,主炮炮筒冶金技術自萊茵金屬公司,99式使用複合裝甲份量比T-90多(也能掛ERA),車身也不是全T-72,說豹2系較像,LED燈箱?玻璃同鑽石是同價(這是你的想法吧?相似=相同)

不同等級的戰車(T-90 第3代戰車,99式是3.5代)價錢貴一定是比人落格,足見閣下常識與智慧也是遠比常人低吧

引用:
原帖由 和平行動6464 於 2010-4-4 01:14 AM 發表
我好認真答你,出一堆呢D白痴表情相,響討論區一個手掌數得晒,閣下繼續響新手同違規會員間輪迴吧

名聲對你說如浮雲
帳號對你說如蜉游

引用:
原帖由 y-0- 於 2010-4-4 01:04 PM 發表

差不多?普通附加裝甲,何謂普通?一般的說(連俄羅斯軍方媒體也形容 99式性能全面超過T-90),大家都係T-72直系?你沒常識吧?T-90倒是,99式使用既技術較多自豹2(不要說癈話),99式連引擎也是豹2系統,炮塔設計源自豹2,主炮 ...
99式果兩舊附加裝甲只不過係兩個空心既盒仔 呢個係之前METAL WAITZ,機龍,瓦良格都咁講既
但人地係用Kontakt-5反應裝甲,淨係D炸藥既成本都高過你兩個鐵盒啦

仲有,解放軍係從烏克蘭得到T-72既技術,之後先研製到99式出黎,99式底盤都係用緊T-72嫁喎

我淨係記得有一篇只係話過99式勝過最舊版既T-80不過至於T-80U就...,又俄媒?邊個俄媒呀?講黎聽下
但係我手頭上有前解放軍將粟戎生講99既射控連59II式都不如,如果係出自豹2,我諗佢應該掉佢垃圾池啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]