• 瀏覽: 5,156
  • 回覆: 69
豬仔成你夠鐘食藥啦
唔好食左d咖哩就出黎瘋言瘋語啦
都唔知你老母點會生左你舊垃圾出黎

引用:
原帖由 朱仔成=] 於 2010-4-2 16:14 發表

其實有一點,可以睇到解放軍實力
就係現在台灣掛緊咩旗???

如果台灣掛五星紅旗,解放軍咪勁囉
但係,現在台灣係掛青天白日滿地紅旗wo~~

解放軍咁勁,做乜唔攻台灣呀??
你個印度咖哩國呢?
唔係好有民主咩?
做乜唔攻尼泊爾呀?
黎多次中印戰爭好唔好?

照豬仔咁講,
俄羅斯都要快d收復蘇聯d國土了吧

現在南京總統府舊址入面咪一樣掛住國民黨旗同中華民國旗,仲有蔣介石張辦公臺供遊人參觀,可以代表咩???

引用:
原帖由 朱仔成=] 於 2010-4-3 12:31 AM 發表

呢個提議唔錯
有冇興趣一齊??
咁你仲唔快D去
台灣唔似印度要好多錢先去得

引用:
原帖由 朱仔成=] 於 2010-4-3 00:31 發表

呢個提議唔錯
有冇興趣一齊??
發你個咖哩夢啦

引用:
原帖由 朱仔成=] 於 2010-4-1 12:46 PM 發表
呢d就係解放軍既質素???

笑死人咩
你無病呀! 新兵呀! 咩叫新兵呀... 新兵唔犯錯點叫新呀??

個個上尉先至係代表解放軍O既人... 如果唔係佢點會係上尉, 值得嘉許。

引用:
原帖由 sorutabex 於 2010-4-2 02:34 PM 發表

來源呢??
無你鳩UP都得啦
你話網友可以9up
但佢比到條台灣forum既link你, 咪又係見到堆台灣既網友係度9up...
分別其實唔大, 咩地方都可以有豬仔成果類人.
引用:
原帖由 小夜曲 於 2010-4-2 10:01 PM 發表

唉唔好同條傻仔傻埋一份
條友以為咩都可以用武力解決
一味靜係識出兵出兵
你唔好以為豬仔真係弱智先得ga
佢乜都知, 不過基於政治立場所以先扮弱智之麻...
引用:
原帖由 w288wsyhkn 於 2010-4-4 10:48 PM 發表

你無病呀! 新兵呀! 咩叫新兵呀... 新兵唔犯錯點叫新呀??

個個上尉先至係代表解放軍O既人... 如果唔係佢點會係上尉, 值得嘉許。
新兵會犯錯, 唔代表犯過錯先係新兵. (過份認真mode)
點都好, 冇炸死就最好.

引用:
原帖由 朱仔成=] 於 2010-4-2 05:53 PM 發表

如果唔係台灣讓出 聯合國安理會 個位

大陸根本入唔到聯合國...............
囧 ... 無知有個限度。
歷史小知識:

1971年阿爾巴尼亞提出的「驅逐中華民國」案,即「阿爾巴尼亞提案」,於美國臨時動議將阿爾巴尼亞提案分為兩部分,先表決「准許中華人民共和國入會」再表決「是否要中華民國」兩部份失敗後,即「雙重代表權提案」。中華民國代表自行宣佈退出聯和國,但因為中華民國的退出宣言是沒有排在「阿爾巴尼亞提案」之前,而聯合國亦無予特別處理,也不是甚麼臨時提案。因此大會隨即進行「阿爾巴尼亞提案」的投票並最後通過。因為議案通過,聯合國隨即宣佈恢復中華人民共和國的一切權利,承認她的政府代表為中國在聯合國組織的唯一合法代表,並立即把蔣介石的代表從她在聯合國組織及其所屬一切機構中所非法佔據的席位上驅逐出去。

此為「聯合國大會第2758號決議」,官方文獻記錄:
http://daccess-dds-ny.un.org/doc/RESOLUTION/GEN/NR0/327/74/IMG/NR032774.pdf?OpenElement

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]