• 瀏覽: 8,643
  • 回覆: 81
引用:
原帖由 orgasm 於 2009-11-17 01:13 AM 發表

36歲電車男Terry - 指自己keep得好,朋友話佢外表後生10歲,仲認為自己外形、歌聲同演藝方面都有優勢

哎,人貴乎自知。。。呢位哥哥真係。。。

勇氣可嘉......

agree

引用:
原帖由 orgasm 於 2009-11-17 01:13 AM 發表

36歲電車男Terry - 指自己keep得好,朋友話佢外表後生10歲,仲認為自己外形、歌聲同演藝方面都有優勢

不予置評
費事比人話歧視

引用:
原帖由 siuhung 於 2009-11-17 09:11 AM 發表

可以扮.........笛子魔童 喎!
笛子魔童(肥版)??

引用:

笑左
佢朋友乜咁大整古
我上大陸按摩d骨骨都話我似廿幾"我四十都就黎啦"

哈哈=.=';,,,,,,,,,,,,,,,,,,

點都好, 有人睇就OK啦

引用:

做game模時是不是戴面具???

引用:
原帖由 koichingayi 於 2009-11-17 04:27 PM 發表
[quote]原帖由 orgasm 於 2009-11-17 01:13 AM 發表

36歲電車男 ...
46就差唔多

sony 已做cheap 自已
今年連tgs09 d 小姐都唔能掂

唔知到時會點

2009 PlayStation Game模選舉大募集現場(原創片段)

http://www.youtube.com/watch?v=EINQbKaUmCQ

引用:
原帖由 steven_wong123 於 2009-11-17 09:53 PM 發表
那個三十六歲幾靚仔....比起那些仆街有錢佬...玩女人有個有錢老豆 ...佢清高好多..靠自己呀..我十分敬佩佢
我見到有人好葡萄人囉~
有得俾你揀,你做那個36歲嘅靚仔定係做仆街有錢佬呀?