• 瀏覽: 4,676
  • 回覆: 64
引用:
原帖由 .朱仔成. 於 2009-9-20 01:50 PM 發表
其實 新彊 只要有民主,我覺得獨立無所謂

唔通 中國 派出 練金術師 去殺哂佢地咩
朱仔成ac比人禁左好似係
喺新聞板係咁回同一樣野
中5唔夠學人屈分,曲線?你唔夠班啊

引用:
原帖由 .朱仔成. 於 2009-9-20 03:17 PM 發表

唔似咩???

胡溫 二人冷酷無情,十足十人造人
你射一槍試下佢會唔會返生
唔通六四就係一班學生被鍊成賢者之石?

引用:
原帖由 嚐血的魔靈II 於 2009-9-20 01:45 PM 發表
新彊遲早獨立成功

新彊本身就係屬於當地人

點解中國係要強迫佢地歸入中國呢?

我真係唔明喇....
真系無知無畏,唔該你去睇吓歷史喇,新疆本身系漢人的居住地,畀D維族佬入來住噶咋,佢地仲想獨立?發夢啦,返去阿拉伯獨立啦

肯定唔會啦.......果度咁鬼死多民族....其實個個都同維族唔妥(其實係維族同個個都唔妥先o岩).....而維族o係數量上又佔唔到優.....就憑維族?...佢等死易d....

引用:
原帖由 .朱仔成. 於 2009-9-20 10:48 PM 發表

唔係曲線呀

我一向都係親共愛國
親共??
你有冇毛語錄呀

引用:
原帖由 嚐血的魔靈II 於 2009-9-20 01:45 PM 發表
新彊遲早獨立成功

新彊本身就係屬於當地人

我真係唔明喇....
當地人?

聽講在新疆,維族都系外來者啵
好似台灣D"本省人"一樣

其實中央政府只要係中部比多D就業機會佢地,咁可唔可行呢  

引用:
新彊遲早獨立成功

新彊本身就係屬於當地人

我真係唔明喇....
咁可吳可以有長沙灣國,灣仔國,咁香港就有十九國,咁為左分資源,香港就會打到好很亂。

中國唔會俾佢一直搞落,佢地唔好妄想啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]