• 瀏覽: 25,394
  • 回覆: 11
支持 林子豪

引用:
原帖由 Pen_ny 於 2009-9-11 12:54 PM 發表
無線新聞真係不知所謂,全間公司咁多人點解要一定派佢上去?
一個聲稱被打的記者,點解又要找佢去做採訪?他能夠持平客觀公正?
會唔會有公報私仇之嫌?
所以話華文傳媒質素低真係無錯~
中央台新聞聯播質素最高,
全中國人民都愛看

引用:
原帖由 lam_km 於 2009-9-11 12:59 PM 發表
公私不分,公器私用!
新疆警方釋放白痴仔就已經決定了唔起訴佢,佢還跳出來問要不要自首,唔係白痴係乜!
如此說來,

香港的中右派要求中央澄清呢單野,

全部都係白痴?

如果全部人都係白痴, 那你的智商的確不同一般普通人喎

引用:
原帖由 lam_km 於 2009-9-11 01:22 PM 發表

連基本的判斷力都沒有,只為了見報低能兒!  
連 鄭耀棠 都要為了見報?

引用:
原帖由 看電視 於 2009-9-11 01:34 PM 發表

呢個都係一個現象既....

不過如果單睇呢單,又似乎真係內地唔係處理得好妥當。

至於,搞遊行,我又覺得不必要。
我建議你睇下吳主席個POST.

裏面有齊 吳主席/九龍皇帝兄的質疑和獨到見解.

唔好又要佢地 重覆POST果堆野出來..好辛苦架

引用:
原帖由 看電視 於 2009-9-11 01:39 PM 發表

係邊度?
睇到你飽

http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=10550135&extra=&highlight=+%A7d%A5D%AEu&page=1

引用:
原帖由 九龍★皇帝 於 2009-9-11 01:43 PM 發表

now的攝影師林振威當時是無攝影機在身, 攝影機是在記者陳偉利手上, 所以陳偉利拍下了林振威被扣押的一刻, 公安亦說了沒有扣押 now的攝影機。

now 新聞片段 :

http://yp.com.hk/iypbusiness_e09/ch/html/ne ...
嘩...你真係又黎...

唉...

引用:
原帖由 20090808 於 2009-9-11 11:46 PM 發表

你現在才知道?

香港左中右派都系垃圾!
原來你開POST旨在挑釁嗎?

引用:
原帖由 20090808 於 2009-9-12 12:00 AM 發表

香港政黨都系垃圾! 如此簡單!
吳康民 也算是香港政黨嗎?

引用:
原帖由 20090808 於 2009-9-12 12:03 AM 發表

ANY DIFFERENCE?
咁到底乜野人至唔係垃圾?

引用:
原帖由 大司馬 於 2009-9-12 12:15 AM 發表

還要繼續散播袁 23的謠言?
有時同你討論, 我已為自己同 九龍皇帝兄 討論緊,
風格實在相似得很

講番正題, 支持林子豪, PROUD OF HK

引用:
原帖由 Y09 於 2009-9-12 03:59 PM 發表

要我說

新疆爲什麽會在暴亂第壹時間,武警沒能迅速執法,就是怕落了妳們這些惟恐天下不亂的港台媒體、別有用心的境外媒體的口舌

才會白白犧牲了那麽多漢人的性命

妳們是踩在漢人屍體上 ...
才說你理性不久..

這樣大的帽子就扣下來了..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]