• 瀏覽: 25,408
  • 回覆: 347
支持 林子豪

連六四頭號通緝犯想返去自首都唔敢比佢入境,點會理你一個記者,中共仲話以法治國,咪笑死人喇

中共仲乜仲唔通緝林子豪!!!

神已經寬恕左你嘞...............

煽動群眾鬧事WO!點解唔拉佢嘅!
又話依法治國!挑!

我地中國仍是泱泱大國,六四那些貪生怕死之輩,佢地咁想去外國生活囉,咁就等佢地班六四鼠輩永留海外,客死他鄉囉,還定佢地都咁唔喜歡祖國喎
引用:
原帖由 cc4321 於 2009-9-10 08:11 PM 發表
連六四頭號通緝犯想返去自首都唔敢比佢入境,點會理你一個記者,中共仲話以法治國,咪笑死人喇

林子豪應該走去公安局自首 ,要當住公安局局長面前舉手 ,我對唔住國家 對唔住新疆市民 對唔住新疆治安當局 ............ !

中國作為一個超級大國,林子豪呢啲咁嘅無名小輩,拉佢就給人口實,話中國作為一個超級大國,連這個無知愚民小記都要拉,所以中國都不用去拉這個愚民了,只不過就是將他回鄉証作廢,永不准入中國任何境內,同時又將無記同Now一齊禁止在中國國內所有採訪一年,同時亦禁止其下藝人不可以在國內任何綜藝節同劇集電影內出現,咁樣就是超級大國所為了!這就是殺一警百呀!
引用:
原帖由 uk2006 於 2009-9-10 08:19 PM 發表
煽動群眾鬧事WO!點解唔拉佢嘅!
又話依法治國!挑!

support 林子豪

從衆多新聞來源  剩係見到三個人坐係地下  身上瘀傷不知從何而來
親者說  武警為咗保護記者人身安全  叫佢哋離開  記者唔聽話  武警強制性執行  引發推撞瘀傷
仇者話  武警助紂為弱  阻新聞自由  暴打記者  引致嚴重受傷  

羅生門

引用:
原帖由 20090808 於 2009-9-11 09:03 AM 發表
http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?&iss_id=20090911&sec_id=4104&art_id=13197428

林子豪提問時,除了直接問外交部發言人姜瑜,有否收到烏魯木齊當局有關毆打香港記者的調查報告,是否 ...
真係有D鳩唔搭柒

支持林子豪

引用:
原帖由 wily001 於 2009-9-11 09:12 AM 發表
中共仲乜仲唔通緝林子豪!!!
哈哈~趕佢返香港,再沒收佢張回鄉卡,之後再通緝佢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]