• 瀏覽: 2,859
  • 回覆: 58
gundam?

日本已經秘密開發高達

算吧啦, 請面對現實:
http://www.youtube.com/watch?v=VTlV0Y5yAww

我地中國人12歲就可以係19樓爬落街, 莫講話上3級樓梯有問題, 仲要跌一下就 hang 晒機...

引用:
原帖由 ubernoob 於 2009-9-11 11:54 PM 發表
算吧啦, 請面對現實:
http://www.youtube.com/watch?v=VTlV0Y5yAww

我地中國人12歲就可以係19樓爬落街, 莫講話上3級樓梯有問題, 仲要跌一下就 hang 晒機...
funny clip !!  

不過唔好唔記得
第一架飛機都只系飛左12秒 36米

咁你又覺唔覺日本拍咁多部AV大電影,陪訓咁多囡囡做女優,係為咗作戰鬥用途?

引用:
原帖由 shapee 於 2009-9-12 05:33 AM 發表

funny clip !!  

不過唔好唔記得
第一架飛機都只系飛左12秒 36米
第一架飛機好似係一百年前?
咁希望一百年後日本人的高達終於識行樓梯.

引用:
原帖由 ubernoob 於 2009-9-12 05:38 PM 發表

第一架飛機好似係一百年前?
咁希望一百年後日本人的高達終於識行樓梯.
幾多年都好
都系第一步
無一百年前個部"飛機",依家都吾會有A380,吾會有B2,F22啦
將來嘅野好難講,以前d人都認為音障系吾可能超越架啵

人形的應該是叫 Android 吧?

基於電影 "廿二世紀殺人網絡" 和 "未來戰士" 的影響,小弟是絕對反對任何國家開發有 A.I. 人工智能的機械人,不論是用作軍事、科學或醫療用途。

炸q左日本佢啦,on99 成日係到整機械人,遲早Terminator成真呀!

引用:
原帖由 iamfire 於 2009-9-18 11:31 AM 發表

人型機械人總有一天會完成
但人型機械放係戰場係唔實際既
人型本身係自然界戰來講根本唔合適戰斗,成本都高
應該出d虎型機械獸最實用!

引用:
原帖由 波仔. 於 2009-9-10 12:23 AM 發表
其實日本仔咁鐘意機械人,但就算俾佢地開發,機械人既體型根本無戰鬥優勢,如果要飛,唔係流線型,根本飛唔快,如果係地面,要雙腳企穩唔同既路面唔容易..
另外,你地覺得日本會開發到大型武器嗎?
機械人=MS
大型武器=MA

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]