• 瀏覽: 2,679
  • 回覆: 18
印度太空研究組織同首枚繞月探測器,失去聯繫。組織指,今早同「月船一號」失去無線電聯絡,之後未再收到太空船傳回數據,地面亦無法向太空船發出指令。 印度是在去年十月發射「月船一號」升空,繼美國、俄羅斯、歐洲、日本及中國後,晉身探月行列。

個探測器一定好樣衰,d外星人睇唔過眼,做瓜佢

引用:
原帖由 junas903 於 2009-8-29 07:54 PM 發表
印度太空研究組織同首枚繞月探測器,失去聯繫。組織指,今早同「月船一號」失去無線電聯絡,之後未再收到太空船傳回數據,地面亦無法向太空船發出指令。 印度是在去年十月發射「月船一號」升空,繼美國、俄羅斯、歐洲、日本及中國後,晉身探月行

個探測器一定好樣衰,d外星人睇唔過眼,做瓜佢..
印度現在宣佈退出探月行列

they learnt a lesson

係喎!印度架嘢冇消息既?真係冇咗影

印度已經成功研製出隱形探月衛星, 外星人都睇唔到, 好犀利啊

估都估都la

引用:
原帖由 Axiulo 於 2009-8-30 05:10 AM 發表
印度已經成功研製出隱形探月衛星, 外星人都睇唔到, 好犀利啊
講個秘密你知,其實印度既隱形技術係來自韓國
偉大既韓國係幾十年前就已經將隱形火箭射去冥王星,美國都要向佢學野
早幾日果個「羅老號」表面上係軌道錯誤,實際係要取代舊有既隱形衛星!!

引用:
原帖由 .朱仔成. 於 2009-8-29 10:16 PM 發表
2015年..............

中國成功登陸月球
印度長官:「現在中國已經登陸月球了,我要你們比中國厲害,你們去登陸太陽」
印度太空人:「但是登陸太陽,我們會被燒死的」
印度長官:「放心吧,我們已經為你們想好了,我們 ...
想笑 L死我呀!

可能自毀左都5定

引用:
原帖由 .朱仔成. 於 2009-8-29 10:16 PM 發表
2015年..............

中國成功登陸月球
印度長官:「現在中國已經登陸月球了,我要你們比中國厲害,你們去登陸太陽」
印度太空人:「但是登陸太陽,我們會被燒死的」
印度長官:「放心吧,我們已經為你們想好了,我們 ...
我又加D先
印度太空人: 但係我地個架係光能火箭...
印度長官: 咁要出秘密武器啦......
印度太空人: 乜武器?
印度長官: 太陽能電筒,我係地球另一面照住你地升空!!!

*朱仔成你返大陸4日做乜,係咪做炮兵,依排打風因住4日變19日...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]