• 瀏覽: 4,445
  • 回覆: 54
救援要收錢,
台灣做了水魚

點會呢,一個願打一個願捱;兩個都開心,各取所需麻。

美軍也太不厚道了

如果向中國借 mi-26
中國會唔會問返佢拎錢?

n年前講過,有事時就知邊個係好人

引用:
原帖由 gzcg2009 於 2009-8-23 12:22 PM 發表
美軍也太不厚道了
美國真夠人權

但現實黎講,即使無事,都可以知架喎,好似台灣同美國咁....

引用:
原帖由 Ladyman169 於 2009-8-23 04:22 PM 發表
台灣不斷被美國抽水,理由係台灣人大把錢.所以今次台灣風災,我一定不會浪費自己的金錢‘~
台灣災民不喜歡吃盒飯,竟然扔進垃圾桶

災民將數百個飯盒丟進垃圾桶,原因是”不喜歡吃”、”吃膩了”,她們說比較喜歡吃餐廳菜和辦桌,這些話聽在送便當的愛心業者和民眾耳里,真是心痛極了

倒飯 而且是原封不動的 把保鮮膜拆了倒掉 這些廚師都是在現場做的熱飯 最少也是溫的

http://news.wenxuecity.com/messages/200908/news-big5-908595.html

壽司炒米粉 咩黎架(好心就加個標點啦)
不過真係好串,
當然唔鐘意食?
點解呀?
鐘意食餐廳
死未,做左災民仲可以大魚大肉台灣都算係經典

引用:
原帖由 RIVERWATER167 於 2009-8-23 04:25 PM 發表

台灣災民不喜歡吃盒飯,竟然扔進垃圾桶

災民將數百個飯盒丟進垃圾桶,原因是”不喜歡吃”、”吃膩了”,她們說比較喜歡吃餐廳菜和辦桌,這些話聽在送便當的愛心業者和民眾耳里,真是心痛極了

倒飯 ...
呢啲粉人就係唔死都冇×用

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]