• 瀏覽: 4,299
  • 回覆: 15
英國的 挑戰者 生產線是要停了

中國陸軍規模大, 有量產的基礎, 主要是錢的問題
日本陸自規模太下, 要量產比較困難

你講笑話既水平唔夠高,番去練過啦

引用:
原帖由 黑魔君 於 2009-8-21 09:09 PM 發表
你講笑話既水平唔夠高,番去練過啦
堅定流,係真真笑死我......
佢好好似好認真咁

引用:
原帖由 gumdun 於 2009-8-21 19:37 發表

人地豹2方便到只要識駕車就行 (好似二戰德式坦克巳是)
二戰德軍戰車都是使用操縱杆...

我都好認真咁講,其實,其實我就係李嘉誠,多謝,多謝,請大家多多支持

引用:
原帖由 gumdun 於 2009-8-21 07:37 PM 發表
之前睇片見到99式 個控制器還是雙桿 簡直是二戰的水平 (

人地豹2方便到只要識駕車就行 (好似二戰德式坦克巳是)
真是的.......儒子可教也

記得加埋五毛黨呀,只係憤青唔夠照架

引用:
原帖由 gumdun 於 2009-8-21 11:52 PM 發表

其實我是在game 的遊戲畫面見到二戰德式坦克是軑盤

點都好 99式還用費力的操縱杆 的確落後一點

那個黑魔君  仲話是見習版主  噤樣回覆人
點解咁肯定?有無相或片睇下?

引用:
原帖由 gzcg2009 於 2009-8-21 04:28 PM 發表
英國的 挑戰者 生產線是要停了

中國陸軍規模大, 有量產的基礎, 主要是錢的問題
日本陸自規模太下, 要量產比 ...
日本陸自的九十式主戰坦克實在太可怕了!單一做價上達數百萬!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]