• 瀏覽: 3,463
  • 回覆: 23

「朱仔成.」已於2009年7月7日被禁言
今夕吾軀歸故土,他朝君體也相同
難保有任何一方發癲用核子武器

引用:
原帖由 y98141 於 2009-8-19 08:14 PM 發表
難保有任何一方發癲用核子武器
個人覺得
印度用核彈最多打掉幾個邊境城市.
中國會用毀滅式報復,
所以印度發癲機會實不大.
中國大好前途,又有常規軍備上優勢,
也不太會發癲

中印若開戰將是場世界大戰﹖印度太睇得起自己

中印戰爭,對中國來說只不過是邊境衝突,對印度來說,那就是國家存亡。

引用:
原帖由 DonkeyMonky 於 2009-8-19 10:06 PM 發表
中印戰爭,對中國來說只不過是邊境衝突,對印度來說,那就是國家存亡。
一打過去炸佢地d多野食ga地方

引用:
原帖由 新殲 於 2009-8-19 09:21 PM 發表

個人覺得
印度用核彈最多打掉幾個邊境城市.
中國會用毀滅式報復,
所以印度發癲機會實不大.
中國大好前途,又有常規軍備上優勢,
也不太會發癲
當解放軍打到去新德里附近,難保印度不會發窮惡亂射核彈..

所以中國同印度就算有戰爭.中國都唔會攻得太過深入!怕佢發窮惡亂射核彈

印度發窮惡,中國發'多'惡
印度射一枝,中國射二枝

引用:
原帖由 不妨一笑 於 2009-8-19 10:36 PM 發表

當解放軍打到去新德里附近,難保印度不會發窮惡亂射核彈..
印度核彈不多,
用咩來射,也成問題.
可能用下生化武器會實際d

第一:雙方都唔會亂用核彈,如果會用美蘇冷戰就用左啦。中印雙方都唔希望用到核彈去滅亡世界。

第二:大家唔好當印度好窮,印度同中國的經濟實力好強。

第三:若中印戰爭的話,印度有軍備上的優勢。因為印度向歐美國家大量購買先進軍備,而因為歐美國家對中國有軍備禁運,中國只好自己製造武器或購買俄羅斯武器,而造出來的武器大部分都有抄襲,印度即連航空母艦都有了。所以印度是有軍備上的優勢,印度人口都有10億,陸軍都不弱。

最後:因為印度受到俄羅斯、美國發其他歐美國家的支持,一但中、印開戰,支持中國一方的國家與支持印度一方的國家將會互相攻擊,不過中國戰勝機會率很低,因為中國進攻軍力很弱,中國只是防守軍力強(防守軍力世界第二)

引用:
原帖由 a60964352 於 2009-8-20 07:28 AM 發表
第一:雙方都唔會亂用核彈,如果會用美蘇冷戰就用左啦。中印雙方都唔希望用到核彈去滅亡世界。

第二:大家唔好當印度好窮,印度同中國的經濟實力好強。

第三:若中印戰爭的話,印度有軍備上的優勢。因為印度向 ...
印度佬只不過靠福布斯第五、六位
兩條兄弟撐起成個天!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]