• 瀏覽: 6,558
  • 回覆: 117
引用:
原帖由 game西 於 2009-8-20 12:40 AM 發表
我相信有人可以當兵當到大富大貴,但係我奕相信有人當兵當到訓街...
為何相信???
你唔好up得就up

公道自在人心, 死撐冇用o 世界好多嘢你未接觸過, 要放眼世界

引用:
原帖由 koz20032001 於 2009-8-20 11:56 PM 發表

你講果啲都叫有品、樓主佢
樓主up得就up,叫人當兵

引用:
原帖由 game西 於 2009-8-21 13:03 發表
你地真係幼稚~~~~~
幼你老母
西真係西
唔識唔係罪
但你食屎都唔認錯認衰
你呢d失敗嘅弱智者應該多d聽我地講d正常野
唔好9up

呢個帖應該post去笑話區

引用:
原帖由 game西 於 2009-8-20 23:40 發表
洗唔洗追殺我到而家?

你地仲扮高尚,真正高尚人唔會死唔斷氣嫁,算吧啦你地
係嘅
你呢d低等嘅kai子先會死唔斷氣
ok?

引用:
原帖由 game西 於 2009-8-19 21:24 發表

你好明顯係水兵~海軍陸戰隊果隻

一係你吹水,一係你個friend個Daddy吹水~

第1,咁有錢既人係唔會上香討~香討係窮人上既~

第2,有錢人既朋友都唔會上香討,因為只會有錢人先會識返有錢人~你無可能 ...
你好明顯係垃圾~垃圾到無得再垃圾果隻
一係你弱智,一係你個阿爸生了你呢個叉燒~
第1,咁kai嘅人係好過你的~你kai子都不如~
第2,kai子嘅朋友係唔會咁on x的,因為只有game西先係on x~你有可能係度廢up

引用:
原帖由 game西 於 2009-8-21 01:03 PM 發表
你地真係幼稚~~~~~
引用:
原帖由 koz20032001 於 2009-8-17 05:58 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=218171508&ptid=10383405]
[/url]

你鐘意開膠帖冇人阻止你,不過我地都鐘意插開膠帖既人^^
.
game west, you deserve it

引用:
原帖由 woodbadger 於 2009-8-21 05:17 PM 發表 算啦,佢都帶比我地唔少歡樂架!!s
架唔中有啲kai子開kai post 先致好玩

西方流傳「一輛坦克三個博士」之言,說明現在軍士技術太高,一輛坦克除了裝彈手之外其餘三個成員都是博士才能開動!!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]