• 瀏覽: 8,944
  • 回覆: 125
引用:
原帖由 ringoyau92 於 2009-7-27 04:32 PM 發表
AIP同彈道核潛係兩回事,你搞清楚先
AIP除左靜音,吾會有太多好處
AIP跟吾上航母戰鬥群速度,航程短
AIP只是用在攻擊潛艇
講真,雖然我對印度無信心,不過吾好狗眼看人低,中國當初搞核潛,最后又成功左,點解人 ...
印度得中國唔得就有d出奇o者.....中國人得而印度人唔得有乜出奇?...智商差咁遠.....

引用:
原帖由 chavez 於 2009-7-28 08:10 AM 發表
印度新聞的報導
http://www.youtube.com/watch?v=A-ijOJb-DXM&feature=related

其中1:27開始介紹基本性能,佢話巴基斯坦無呢類裝備,然後:「While China navy has the stand of the Jin class submarine. Ariha ...
  笑死左我..  當佢有囉.. 又點
佢講啫.. 同094比.. 仲差好大段路
如果呢架野到俄亥俄級level.. 咁就可以令到我信服
唔係我睇死印度佬.. 係佢真係冇乜做到出黎俾人睇
呢架野同我講係國產?  當我狗眼看人底喇.... 我唔信

P.S  講D英文幾難聽=.= 雖然咬字算清楚

真係好好笑

唔知大陸隻094的巨浪二型導彈搞好了沒,最近好像沒消息了

透明度比較【高】

引用:
原帖由 Alan2010 於 2009-7-28 16:53 發表
[quote]原帖由 jasonnlh 於 2009-7-28 17:03 發表
透明度比較【高】
[/quote]

應該話美日個邊透明度比較高... ...消息都由個邊黎。

引用:
原帖由 Alan2010 於 2009-7-28 16:53 發表
對上一次以及唯一一次對外公開已經是今年 4 月 23 日的海上閱兵儀式了

引用:
原帖由 辟易仔仔 於 2009-7-28 18:00 發表

對上一次以及唯一一次對外公開已經是今年 4 月 23 日的海上閱兵儀式了
個隻唔係092咩?

引用:
原帖由 chavez 於 2009-7-28 06:38 PM 發表

個隻唔係092咩?
092.............吾好提佢,之前中國D人吹到幾勁- - 出到來被西方國家笑到面都黃
不過094設計,我就睇好- -應用左X陀個D新技術,不過得14發- -

引用:
原帖由 chavez 於 2009-7-28 18:38 發表

個隻唔係092咩?
長征六號不是 094 型彈道導彈核潛艇來的嗎

引用:
原帖由 辟易仔仔 於 2009-7-28 18:41 發表

長征六號不是 094 型彈道導彈核潛艇來的嗎
長征六號就係092級 406號艦。

引用:
原帖由 ringoyau92 於 2009-7-28 18:41 發表
092.............吾好提佢,之前中國D人吹到幾勁- - 出到來被西方國家笑到面都黃
不過094設計,我就睇好- -應用左X陀個D新技術,不過得14發- -
SSBN係中國一向官方保密,邊個吹?

引用:
原帖由 chavez 於 2009-7-28 18:45 發表

長征六號就係092級 406號艦。
噢,我搞錯兩艘潛艦了

引用:
原帖由 chavez 於 2009-7-28 06:46 PM 發表

SSBN係中國一向官方保密,邊個吹?
我意思指大陸憤青,中國官方最愛講達到世界級水平,十年前殲-7達到世界級水平,今日殲-10又話達到世界級水平...........咁漫長- -

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]