標題: 少年肛塞高爾夫球  醫生出盡6大法寶仍取不出  最後靠1招解困 [打印本頁]

作者: cwilson1     時間: 2023-2-5 00:36

醫院的急診室從不沉悶,經常有意想不到的情景發生。據醫學雜誌報道,澳洲一名14歲少年把一顆高爾夫球從肛門塞入體內後,卡在深處無法取出,惟有由母親帶往急症室求助。

一顆小小的高爾夫球,令群醫一度束手無策。負責這病例的醫生先後嘗試了6種方法,包括吸盤、醫用網、環形圈套器、四爪抓取器、回收袋和球囊導管,足足耗了2個多小時,但情況仍是「毫無寸退」,那異物依舊卡在病人的的乙狀結腸之內,也就是大腸和直腸連接之處。
在男孩的家人不想採用剖腹手術等「激進」手法的情況下,醫生最終想出一個最傳統的方法——為男童開了一升瀉藥,結果「一桿入洞」,三個小時後成功地把球推出來。而男孩的狀況良好,腸道和肛門絲毫無損,即日已可出院。

澳洲好嘢, 好教養, 
14碎就玩到嗰度要塞波仔, 柒出國際

練成咗唔死都冇用

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1903185/即時-國際-少年肛塞高爾夫球-醫生出盡6大法寶仍取不出-最後靠1招解困
作者: cwilson1     時間: 2023-2-5 00:38

真係14碎本是快樂少年時, 但就已性到要玩屎忽. 恭喜佢地家長證明到生舊叉燒好過生佢 
作者: 鐘覺霧     時間: 2023-2-5 00:38

搵 大樓 吖嗎。  
作者: 月華敏棋之遺憾     時間: 2023-2-5 00:41

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-5 00:36 發表
醫院的急診室從不沉悶,經常有意想不到的情景發生。據醫學雜誌報道,澳洲一名14歲少年把一顆高爾夫球從肛門塞入體內後,卡在深處無法取出,惟有由母親帶往急症室求助。

一顆小小的高爾夫球,令群醫一度束手無策。負責這病例的醫生先後嘗試了6種方法,包括吸盤、醫用網、環形圈套器、四爪抓取器、回收袋和球囊導管,足足耗了2個多小時,但情況仍是「毫無寸退」,那異物依舊卡在病人的的乙狀結腸之內,也就是大腸和直腸連 ...
玩呢啲揾大劉丫麻,
揾好多錢架
作者: Jacky620

作者: hwwong     時間: 2023-2-5 01:19

將高爾夫球塞PatPat, 澳洲袋鼠人真係夠晒變態...
作者: kqj     時間: 2023-2-5 01:25

呢個世界越來越多屎忽鬼
作者: cwilson1     時間: 2023-2-5 01:30

引用:
原帖由 Jacky620 於 2023-2-5 01:15 發表
又諗起大劉
都唔明會有人諗起佢, 明明大劉係正常人, 只鍾意女人, 

而家呢條屎忽仔黎, 去大劉那裡運吉就一腳踢佢走啦
作者: 口中水皮的天才     時間: 2023-2-5 02:08

又塞野?
作者: 19010101     時間: 2023-2-5 02:18

好彩外國人唔識玩春卷
作者: delaynomay     時間: 2023-2-5 05:54

澳洲好孩子。
作者: 比卡超治港     時間: 2023-2-5 05:59

我惗起gigi
作者: tommwins     時間: 2023-2-5 07:17

成班醫生玩少年個屁股玩成兩個鍾
作者: tgk103     時間: 2023-2-5 07:43

點解14歲會有此需要?早熟定精神病
作者: 球皇美斯又騎C朗     時間: 2023-2-5 08:08

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-5 00:36 發表

一顆小小的高爾夫球,令群醫一度束手無策。負責這病例的醫生先後嘗試了6種方法,包括吸盤、醫用網、環形圈套器、四爪抓取器、回收袋和球囊導管,足足耗了2個多小時,但情況仍是「毫無寸退」,那異物依舊卡在病人的的乙狀結腸之內,也就是大腸和直腸連 ...
下次春卷
作者: 睇天做人     時間: 2023-2-5 08:11

某富豪玩法?!
作者: fiogermi     時間: 2023-2-5 08:13

咁細個就咁識玩
作者: 地平綫嘅盡頭     時間: 2023-2-5 08:15

想練金肛不壞?🤔
作者: 威廉PO     時間: 2023-2-5 08:22

點解唔一早用瀉藥?成班醫生都變態,玩左人地肛門2個鐘。。。🤭
作者: 波堅仕     時間: 2023-2-5 08:23

識玩
作者: simon_mme     時間: 2023-2-5 08:31

引用:
原帖由 19010101 於 2023-2-5 02:18 發表
好彩外國人唔識玩春卷
澳洲玩龍蝦
作者: 另一個天堂     時間: 2023-2-5 08:46

清一清腸胃都好嘅,可能仲有好多野係入面呢
作者: acacac     時間: 2023-2-5 08:57

瀉藥唔係應該第一樣試咩?
作者: Barocc0122073     時間: 2023-2-5 08:59

大劉話,連波帶桿~成套塞~......
作者: 商界長長主題     時間: 2023-2-5 09:06

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2023-2-5 00:38 發表
搵 大樓 吖嗎。  
大樓識塞啫🤭🤭🤭🤣🤣🤣
作者: 年輕的紅葉     時間: 2023-2-5 09:08

引用:
搵 大樓 吖嗎。  
春卷啱佢玩
作者: 年輕的紅葉     時間: 2023-2-5 09:09

引用:
原帖由 威廉PO 於 2023-2-5 08:22 發表
點解唔一早用瀉藥?成班醫生都變態,玩左人地肛門2個鐘。。。🤭
醫生識玩,一個玩完另一個接力。
作者: 神殿老子     時間: 2023-2-5 09:12

引用:

玩得咁激呀!
作者: ARTHUR53     時間: 2023-2-5 09:13

引用:

香港仲勁啦,大樓連塞两個入亞邊個的前面。
作者: dueduefing     時間: 2023-2-5 09:14

識玩
一定係溝澳洲仔
作者: s336990     時間: 2023-2-5 09:16

毛教主都興呢味呀
佢塞意大利青瓜
聲稱發明前烈腺,唔洗用手都可以硬
仲同其他小黃人比賽邊個維持耐啲
都08年之前嘅事
結果佢玩得太兇狠,08年底肛門括約肌鬆曬,成節腸跌咗出嚟
佢就用邪術 用小黃人做替死鬼,一命填一隻屎眼一段時間
打後密密要再續,搵命填屎眼
最終2020年8月22日,邪術到極限,屎眼長跌
而且係瘡王,生滿毒瘡,寸步難行,幾乎從未好過
可喜可賀

作者: s336990     時間: 2023-2-5 09:20

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2023-2-5 09:13 發表

香港仲勁啦,大樓連塞两個入亞邊個的前面。
唔理傳聞真假
陰道係用嚟生bb都得嘅
你幾可見屎可以有嬰兒咁大隻?
根本用法都唔同
承受力唔同
抗張力唔同
所以係屎眼塞入高球勁好多
都唔知點塞
最勁係瀉藥就柯到出嚟
可見佢屎眼已抗張到一定程度
即有機會跌屎嗰種
作者: andy1958_1     時間: 2023-2-5 09:22

澳洲高爾夫球運動普及
作者: 虎影俠     時間: 2023-2-5 09:23

真係痴撚線。。。
作者: MoonRackers     時間: 2023-2-5 09:26

引用:

用瀉藥,如果呢招唔成功,就更加麻煩呢?
作者: sowina     時間: 2023-2-5 09:27

引用:
係囉😂😂😂
作者: s336990     時間: 2023-2-5 09:29

引用:
原帖由 MoonRackers 於 2023-2-5 09:26 發表

咪開手術囉
佢家人唔想手術先試咗咁多方法咋嘛
手術一出,乜都解決
但復康上會好痛好長時間
特別有屎,一但感染傷口,就恭喜發財

我估瀉藥呢招之後都係手術,或者根本係想做手術,先同佢瀉一瀉
排咗屎,可以手術喇
作者: 大能穫     時間: 2023-2-5 09:29

引用:

哥爾夫球令我想起關の琳
作者: 曲明     時間: 2023-2-5 09:33

會唔會係被欺零
作者: 大大寶     時間: 2023-2-5 09:59

14碎已經玩高爾夫球,24碎咪要塞棒球⚾️
作者: 人之初大大     時間: 2023-2-5 10:02

引用:
好彩冇倒灌咋
作者: AABB999     時間: 2023-2-5 10:05

引用:

下次試下用足球囉
作者: H叔     時間: 2023-2-5 10:06

我諗起明全杰同妖團
作者: freddieking     時間: 2023-2-5 10:06

引用:

AUS佬真係冇改錯名,痾屎可以解決所有問題,勁
作者: ARTHUR53     時間: 2023-2-5 10:06

引用:
原帖由 s336990 於 2023-2-5 09:20 發表

唔理傳聞真假
陰道係用嚟生bb都得嘅
你幾可見屎可以有嬰兒咁大隻?
根本用法都唔同
承受力唔同
抗張力唔同
所以係屎眼塞入高球勁好多
都唔知點塞
最勁係瀉藥就柯到出嚟
可見佢屎眼已抗張到一定程度
即有機會跌屎嗰種
14 歲就玩到咁激,後生可畏,
真係唔到你唔信,
作者: Filadidas     時間: 2023-2-5 10:09

澳洲關豬琳!
作者: cwilson1     時間: 2023-2-5 10:12

引用:
原帖由 MoonRackers 於 2023-2-5 09:26 發表

所以西歐咁多大腸癌, 而家猛叫人打hpv疫苗添囉, 醫學幫那些人更腐化
作者: ddlouis     時間: 2023-2-5 10:17

叻仔,咁細個就識玩,大個d玩網球
作者: 公園長長採購     時間: 2023-2-5 10:17

日本少年𡃤杯,澳洲少年肚塞高爾夫球,香港少年加油呀!
作者: 工廠男     時間: 2023-2-5 10:19

引用:

澳洲鬼信咗香港娛記。
大劉已經澄清係假新聞。
作者: sng850     時間: 2023-2-5 10:33

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-5 00:38 發表
真係14碎本是快樂少年時, 但就已性到要玩屎忽. 恭喜佢地家長證明到生舊叉燒好過生佢 
基佬本質!
作者: 大寶二寶     時間: 2023-2-5 10:37

玩d咁嘢,屎忽痕?
作者: cwilson1     時間: 2023-2-5 10:58

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2023-2-5 10:37 發表
玩d咁嘢,屎忽痕?
冇估錯呢條友, 應在10碎甚更早就玩前面, 玩了四年玩殘了前面, 無晒感覺咪玩下面囉, 
外國的鹹濕漫畫好似NLT media那些都大把講細路仔同自己娘親老師, antie搞埋一堆啦, 外國係咁腐爛, 佢地大人又容許咁由得色情品毒害小朋友, 

冇計喎 

計得上幾年都有報, 英國有少年, 早早這溝女上床, 15碎都玩到一次啦6啦偉哥都反應啦, 
呢D咪黄人口中有前途的好教育囉
作者: (ツ)     時間: 2023-2-5 11:02

塞多幾次就會出入自如!
作者: 屈我啦屈我啦     時間: 2023-2-5 11:22

又諗起大劉
作者: noel2046     時間: 2023-2-5 11:45

引用:

點解唔試下用吸塵機吸返出來
作者: 阿努阿圖瓦圖     時間: 2023-2-5 11:58

引用:

學定塞波波,第日服侍有錢佬!
作者: DZDD     時間: 2023-2-5 12:00

引用:

又係呢D死基西.
作者: 天生夜筍盤     時間: 2023-2-5 12:13

1升瀉藥
作者: CC_CHAN256     時間: 2023-2-5 12:22

自製缸交
作者: 楊鉅祥     時間: 2023-2-5 16:18

14歲就咁大食,正一淫零
作者: 凌亂最後的冬瓜     時間: 2023-2-5 17:01

引用:
搵 大樓 吖嗎。  
你真識食。
😨😨😨
作者: 凌亂最後的冬瓜     時間: 2023-2-5 17:05

引用:
原帖由 19010101 於 2023-2-5 02:18 發表
好彩外國人唔識玩春卷
搞到我都心思思,同“追魂”玩春卷。
😂😂😂
作者: cwilson1     時間: 2023-2-5 17:46

引用:
原帖由 凌亂最後的冬瓜 於 2023-2-5 17:05 發表

搞到我都心思思,同“追魂”玩春卷。
😂😂😂
唔係咁對自己身体嘛, 你買定瀉藥好喎
作者: voyagehk     時間: 2023-2-5 18:23

引用:

我唔想知佢點樣出,我想知佢點解入
作者: srsv     時間: 2023-2-5 18:39

志全
作者: MANSVERON     時間: 2023-2-5 19:13

講到golf,劉生同關小姐係專家
作者: 香港雞蟲     時間: 2023-2-5 19:41

玩塞肛
作者: 香港雞蟲     時間: 2023-2-5 19:42

基路難行
作者: 凌亂最後的冬瓜     時間: 2023-2-5 20:05

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-5 17:46 發表

唔係咁對自己身体嘛, 你買定瀉藥好喎
好主意。
順便買埋偉哥,KY。
😂😂😂
作者: 宇宙平周瑜     時間: 2023-2-5 20:14

靠邊一招?報東張 or 搵戴榴??
作者: archress     時間: 2023-2-5 20:15

好high嗎?
作者: 宇宙平周瑜     時間: 2023-2-5 20:26

古語有云:玩后庭 無分富與貧 也不分老幼 直通四方 達者為先。
作者: 七個幼稚的魚蝦     時間: 2023-2-5 20:30

引用:
我都係咁諗,正路瀉藥唔用玩高科??
作者: cwilson1     時間: 2023-2-5 23:11

引用:
原帖由 凌亂最後的冬瓜 於 2023-2-5 20:05 發表

好主意。
順便買埋偉哥,KY。
😂😂😂
玩嗰度玩得多,Sphincter muscles 會拉傷變鬆弛,有機會致癌,或輕則漏屎出來!

小心小心
作者: cwilson1     時間: 2023-2-5 23:14

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-2-5 19:41 發表
玩塞肛
仲只係14碎就咁淫,將來會係為患社會嗰類多過會係建設社會嗰班囉
作者: 愉快深愛的餃子     時間: 2023-2-5 23:57

引用:
原帖由 七個幼稚的魚蝦 於 2023-2-5 20:30 發表

我都係咁諗,正路瀉藥唔用玩高科??
免費研究吓新科技呀
作者: lotusbilly     時間: 2023-2-11 04:50

呢啲靚仔真係...
作者: 飛天盦仔     時間: 2023-2-11 05:18

嘩 l肛塞球
愛黨一毛恨到流口水
作者: waterman42hk     時間: 2023-2-11 05:28

下次保齡球
作者: 青瓜俠     時間: 2023-2-11 08:08

用條繩穿實玩穩陣啲... 
作者: Kenny~     時間: 2023-2-11 08:24

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2023-2-5 09:06 發表

大樓識塞啫🤭🤭🤭🤣🤣🤣
好似塞一球一億?
作者: pycicamn     時間: 2023-2-12 02:01

這些算否是患病,如果是患病,疾病名稱又如何?
作者: kelvin167     時間: 2023-2-12 02:13

引用:

正所謂薑越老越辣! 
陳志全﹑岑子杰兩位資深會員已轉玩網球