標題: 意大利議員:歐洲議會或有「腐敗網絡」涉賄國家不止卡塔爾摩洛哥 [打印本頁]

作者: 幸福北極熊     時間: 2022-12-18 18:26

比利時12月11日起訴4人,指他們涉嫌收取海灣國家賄賂,試圖影響歐洲議會決策,成為重大醜聞。意大利議員羅貝蒂(Franco Roberti)17日稱,歐洲議會

最大賄賂者就係美國,因為歐洲議會議員專為美國利益服務

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/848322/意大利議員-歐洲議會或存腐敗網絡-行賄國家不止卡塔爾摩洛哥
作者: Hermas.妹妹     時間: 2022-12-18 18:34

支持烏克闌果D有份分援助
作者: SOHEUNG     時間: 2022-12-18 18:41

搞掂個美國去啦
作者: 版煮報夢.     時間: 2022-12-18 18:44

Google Facebook YouTuber  呢啲就是革命洗腦源頭
作者: 豆芽生     時間: 2022-12-18 18:53

問下你自己國家班政棍有幾多個尾國嘅傀儡先啦
作者: 開心大少奶老公     時間: 2022-12-18 18:53

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-12-18 18:34 發表
皮蛋哥一定做咗D野
作者: 沙漠清涼的弟弟     時間: 2022-12-18 20:42

美國一定有份
作者: wwwvv0701     時間: 2022-12-18 20:55

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-12-18 18:26 發表
比利時12月11日起訴4人,指他們涉嫌收取海灣國家賄賂,試圖影響歐洲議會決策,成為重大醜聞。意大利議員羅貝蒂(Franco Roberti)17日稱,歐洲議會

果班支持納粹烏軍嘅議員,搞到歐洲無電用,去工業化失業率猛增,出賣歐洲利益,應該第一時間捉去槍斃。😒
作者: krolik     時間: 2022-12-18 21:09

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-12-18 18:34 發表
支持烏克蘭嘅就係人渣
作者: ax7ax     時間: 2022-12-18 23:31

好明顯最大賄賂者係美國
作者: 阻住地球轉     時間: 2022-12-19 02:57

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-12-18 18:26 發表

美國都有向歐議員行賄
作者: hwwong     時間: 2022-12-19 03:53

老外西毛賤國, 有那個沒有賄賂貪污的... 扮什麼廉潔啊...
作者: wilsonkf     時間: 2022-12-19 08:05

美國果D唔叫利益輸送,係叫一條龍服務,歐洲仆街了,美國既利益代表可以直接全家移民美國,或者已經全家係美國,人係歐洲做裸官

收石油佬錢果班起碼都唔會做到咁絕,做美國狗果班呢,全家都係美國手上...
作者: 零死04     時間: 2022-12-19 08:42

只提卡塔爾同摩洛哥,正明有名字唔提得,一定是自己人老美