標題: 北京質疑既損害中國利益又撈中國便宜的人智商出問題 - RTHK [打印本頁]

作者: 緋村劍心傳說

作者: billy80     時間: 2021-6-16 19:32

鬼佬一向仆街,想又食又拎仲要話事!
死鬼頭幫阿爺含撚就得
作者: banjo.     時間: 2021-6-16 19:36

香討有好多會員, 智商都好有問題.
作者: 幪面超人     時間: 2021-6-16 19:42

呢班人仲用番一百年前方法,聯合各國黎向中國欺壓,攞中國著數。
作者: 笑看流浪英犬     時間: 2021-6-16 19:44

他們不就是被  冥主邪教 活摘了 腦子的 腦殘嗎
作者: 四季无花果     時間: 2021-6-16 19:47

中央唔打算做小點生意,歐美系唔會怕你。只會覺得你無力反抗。最後你只會被歐美食曬。14億人辛苦都得雞碎甘多。歐美就肥肥白白。。。。中央計下數,得就主動出擊。。近期專做二三世界生意。
作者: 半夏善良的黑頭     時間: 2021-6-16 19:48

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-6-16 07:36 PM 發表
日日話香港同中國點衰但又唔肯走走咗嗰d又唔肯放棄中國藉
作者: buomjwit     時間: 2021-6-16 19:49

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-6-16 07:29 PM 發表
美國與歐盟峰會後發表的聯合公報提及香港、新疆等議題,指出美歐需要就對華政策緊密磋商合作。 在北京,外交部發言人趙立堅表示,峰會聲明內容遠遠超出正常發展雙邊關係的範疇,居高臨下對中國內部事務指手畫腳,無理干涉中國內政,肆意抹黑指責,製造和散佈虛假資訊,中方對此強烈不滿,堅決反對。美國和歐盟應該做的是反...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1596140_1_L_20210616161950.jpg
強國:全世界都錯,只有我對。
作者: lostboyz     時間: 2021-6-16 19:51

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-6-16 07:29 PM 發表
美國與歐盟峰會後發表的聯合公報提及香港、新疆等議題,指出美歐需要就對華政策緊密磋商合作。 在北京,外交部發言人趙立堅表示,峰會聲明內容遠遠超出正常發展雙邊關係的範疇,居高臨下對中國內部事務指手畫腳,無理干涉中國內政,肆意抹黑指責,製造和散佈虛假資訊,中方對此強烈不滿,堅決反對。美國和歐盟應該做的是反...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1596140_1_L_20210616161950.jpg
~

圖片附件: Screenshot_20210616-195035_Chrome.jpg (2021-6-16 19:51, 164.19 KB) / 該附件被下載次數 1

作者: 枯燥無味     時間: 2021-6-16 19:55

有啲人思維還停留在百多年前,仲以為新中國即是無能的晚清政府
作者: ansonkpl     時間: 2021-6-16 19:57

典型的精神分裂病徵
作者: ax7ax     時間: 2021-6-16 22:31

大佬,晨早都知啦
作者: behappy1997     時間: 2021-6-16 22:38

Gang 7,白人优越俱乐部希望延续他们祖先指点世界,要捞尽世界嘅好处。欧美人懒惰,点解仲可以悠哉悠哉活着?就系因为佢哋祖先强盗留下来的财富及影响力养着。
作者: owen112233441     時間: 2021-6-16 22:46

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-6-16 07:48 PM 發表

日日話香港同中國點衰但又唔肯走走咗嗰d又唔肯放棄中國藉
你要黃撚有本事走先得,香討班黃撚邊個有本事嘅?
作者: eliskw2000     時間: 2021-6-17 03:54

佢地唔夠中國人聰明同勤力,所以用盡方法想佔中國便宜。
作者: belebala1234     時間: 2021-6-17 05:08

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-16 07:49 PM 發表

好多傻人以為全世界得幾個國家咋
就好似黃人以為佢地既價值觀就係全世界既價值觀一樣

作者: 寒冬富有蝦仁     時間: 2021-6-17 05:39

引用:

曱甴食政府,反政府,冇骨氣,真係智障
作者: caorenjie     時間: 2021-6-17 06:21

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-16 07:49 PM 發表

G7几时代表联合国?
五常知唔知哪五常阿?废物!
作者: robin09     時間: 2021-6-17 09:03

引用:

美国+6个小弟 = 全世界?
好好去检查一下脑子吧 !
作者: Barocc0122073     時間: 2021-6-17 09:18

细心睇下~個殻好似好硬~其實鵪鶉....成棚窮鬼好可憐...圍爐取暖...夜行吹口哨,,自已同自已壯胆.....
作者: buomjwit     時間: 2021-6-17 20:12

引用:
原帖由 robin09 於 2021-6-17 09:03 AM 發表

某啲垃圾國家開口埋口乜野十幾億人市場,而家人地人又多過你,錢又多過你,係咪可以收你皮?
作者: siutatbo     時間: 2021-6-17 20:18

引用:

柒碌: 全世界都蠢,只有我醒
作者: 光棍man     時間: 2021-6-17 20:41

引用:

buomjxit:全世界都錯,只有我對。
作者: workdboy169     時間: 2021-6-17 20:44

咪同D响大陸打工既台湾人—樣
作者: 西九外圍的救星     時間: 2021-6-17 22:01

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-17 08:12 PM 發表

某啲垃圾國家開口埋口乜野十幾億人市場,而家人地人又多過你,錢又多過你,係咪可以收你皮?
首先唔好話G7啦,就算係北約還是歐美咁多國家加埋都唔夠中國咁多人喎,做吓資料搜集先出嚟講野啦

仲有有美金好巴閉呀,人地認就係錢,唔認就只係一堆綠色廢紙,點解?因為美國自己掏空自己既國家信用濫用寬鬆政策擴張貨幣囉,依家俄羅斯都話棄用美元,如果中國都話唔認,咁就真係可以收皮啦,係收你老美皮呀
作者: buomjwit     時間: 2021-6-17 23:55

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-6-17 08:41 PM 發表

對就說對,錯就說錯,我說的。
作者: buomjwit     時間: 2021-6-17 23:57

引用:
原帖由 西九外圍的救星 於 2021-6-17 10:01 PM 發表

首先唔好話G7啦,就算係北約還是歐美咁多國家加埋都唔夠中國咁多人喎,做吓資料搜集先出嚟講野啦

仲有有美金好巴閉呀,人地認就係錢,唔認就只係一堆綠色廢紙,點解?因為美國自己掏空自己既國家信用濫用寬鬆政策擴張貨幣囉,依家俄羅斯都話棄用美元,如果中國都話唔認,咁就真係可以收皮啦,係收你老美皮呀
G7集團峰會6月12-13日邀請澳洲,韓國,南非和印度領導人及聯合國秘書長等參加擴大會議。惟印度總理莫迪因國內疫情嚴重,通過視訊虛擬出場參加會議。

學下數手指先啦傻毛。
作者: 光棍man     時間: 2021-6-18 06:51

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-17 11:55 PM 發表

對就說對,錯就說錯,我說的。
buomjxit:吹水唔抹水,我說的
作者: 黑蟑螂群毆     時間: 2021-6-18 06:57

講中黃人智商,又飲東江水,又食又買大陸,又日反中,黃人真白痴
作者: kwokk2014     時間: 2021-6-18 07:02

雞7只識大隻廣,
7隻雞頭回國就已經各懷鬼胎,
我算你你算我, 鬼打鬼了!
作者: buomjwit

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: iamsamuel     時間: 2021-6-18 09:08

引用:
原帖由 banjo. 於 16-6-2021 19:36 發表
自稱本土個班新移民
作者: 光棍man     時間: 2021-6-18 09:35

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-18 09:06 AM 發表

哈,傻毛,你那麼盡責,領導有沒有升你級?
哈,傻L,你那麼仆x,家人有沒有掃你出街?
作者: buomjwit     時間: 2021-6-18 09:41

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-6-18 09:35 AM 發表

哈,傻L,你那麼仆x,家人有沒有掃你出街?
沒有啦,我仍然在民族復興大家庭裡生活着。
你呢,什麼時候當個大官?
作者: buomjwit     時間: 2021-6-18 09:45

引用:

人地邊有撈你利益,叫你唔好搞破壞咋,留喺井底都污染地下水呀。井蛙乖乖留在井底不要亂走。
作者: lubet     時間: 2021-6-18 09:46

越來越喜歡趙立堅
作者: 光棍man     時間: 2021-6-18 09:47

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-18 09:41 AM 發表

沒有啦,我仍然在民族復興大家庭裡生活着。
你呢,什麼時候當個大官?
即係仲痴住係老婆外母間屋嗰度住
作者: 愛1c蛋     時間: 2021-6-18 09:48

引用:

你畀人小完仲講多謝? 真有禮貌
作者: 愛1c蛋     時間: 2021-6-18 09:51

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-18 09:45 AM 發表

人地邊有撈你利益,叫你唔好搞破壞咋,留喺井底都污染地下水呀。井蛙乖乖留在井底不要亂走。
全世界最搞破壞就係美畜, 唔好心/眼都盲
作者: cavid     時間: 2021-6-18 09:56

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-17 11:57 PM 發表

G7集團峰會6月12-13日邀請澳洲,韓國,南非和印度領導人及聯合國秘書長等參加擴大會議。惟印度總理莫迪因國內疫情嚴重,通過視訊虛擬出場參加會議。

學下數手指先啦傻毛。
除佐美国,无个打得。
一开完会,即可各自发表声明,意思系话:吴关我事架,我都吾想架。
作者: buomjwit     時間: 2021-6-18 10:02

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-6-18 09:47 AM 發表

哈哈,傻毛果然人講就信,真假不分。難怪領導咁喜歡傻毛。
作者: buomjwit     時間: 2021-6-18 10:03

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-18 09:51 AM 發表

全世界最搞破壞就係美畜, 唔好心/眼都盲
睇下放病毒就知邊個搞破壞最厲害
作者: buomjwit     時間: 2021-6-18 10:04

引用:
原帖由 cavid 於 2021-6-18 09:56 AM 發表

除佐美国,无个打得。
一开完会,即可各自发表声明,意思系话:吴关我事架,我都吾想架。
哦,係呀,又唔見同強國發聲明,繼續自欺欺人,去到無得兜唯有唔出聲啦,嘻嘻。

圖片附件: d1bfdf0e-1cd6-4ab6-8c7a-227551a93231.jpg (2021-6-18 10:04, 219.37 KB) / 該附件被下載次數 2

作者: 樓上勁女俠     時間: 2021-6-18 10:04

自古以來打仗前,都會先清理漢奸走狗
作者: A1000     時間: 2021-6-18 10:27

必須清理門戶。
作者: 香港雞蟲     時間: 2021-6-18 10:29

趙立堅寸得好

作者: cavid     時間: 2021-6-18 10:32

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-18 10:04 AM 發表

哦,係呀,又唔見同強國發聲明,繼續自欺欺人,去到無得兜唯有唔出聲啦,嘻嘻。
日落西山就认佐距啦。美国就好似拜登咁,老矣。
G7刚开完会,G7的核心成员国,英、法、德、意就即可发表单独声明话不是同中国搞冷战,搞对抗。
而日本韩国,系G7度做只狗咋!
自由讨论时睇到倭国首相,好似只狗咁跟后边,格格不入。
作者: 黑蟑螂群毆     時間: 2021-6-18 10:34

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-6-18 09:47 AM 發表

你肯定誤會buomj…wit,人地系法輪功,就系妻亂倫一齊玩
作者: rhg087     時間: 2021-6-18 10:35

香港電台的另一個反政府報導文章 
作者: 光棍man     時間: 2021-6-18 11:00

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-18 10:02 AM 發表

哈哈,傻毛果然人講就信,真假不分。難怪領導咁喜歡傻毛。
作者: 西九外圍的救星     時間: 2021-6-18 22:18

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-17 11:57 PM 發表

學下數手指先啦傻毛。
獲邀參加會議就等於正式G7會員?咁聯合國秘書長都有出席喎,咁係咪應該包埋中國先?

所以話中國市場同全球市場密不可分,歐美國家無左中國市場仲可唔可以支撐佢地疲弱既經濟呢?掉番轉頭,靠美國嗰啲仲係度攞緊失業救濟既人組成既市場,同埋靠印度仲用緊牛糞牛尿抗疫既人組成既市場,唔知後果會點呢
作者: Newpopcorn4

作者: jlam829     時間: 2021-6-18 23:12

引用:

美國嘅外交禮儀就係請中國去阿拉斯加見面對話, 但就連一餐飯都不給客人安排??
作者: 公你贏,字我輸     時間: 2021-6-18 23:17

鬼佬俾人踩到上頭都冇反應
作者: buomjwit     時間: 2021-6-18 23:48

引用:
原帖由 cavid 於 2021-6-18 10:32 AM 發表

日落西山就认佐距啦。美国就好似拜登咁,老矣。
G7刚开完会,G7的核心成员国,英、法、德、意就即可发表单独声明话不是同中国搞冷战,搞对抗。
而日本韩国,系G7度做只狗咋!
自由讨论时睇到倭国首相,好似只狗咁跟后边,格格不入。
日落西山,睇下人地埋邊個堆先啦,傻毛最喜歡自欺欺人。
作者: 隨風的平淡人     時間: 2021-6-19 00:30

引用:

相信樓主一係是智障,一係是太年輕,少年輕狂。打仗,看看歷史,或看現今的中東吧。再者,一點也看不出沒有外交禮儀,只是樓主帶黃色眼眼鏡看世事吧了。
作者: chan198999     時間: 2021-6-19 01:08

引用:

學下數手指先啦傻毛。
結果而言

G7開左結果係,成堆國家只是口頭講一兩句,只是當附和美國當交功課,其後個個國家無再理美國講咩。。。

反而在問中國貿易協議。。。即是轉過圈間接支持中國?😂

而且還隻字不提自己在想歐美版的一帶一路。。。

即係代表其他國家都懂自己根本就算合力都無能力複製到中國的一帶一路。
作者: cardreadermp3     時間: 2021-6-19 01:40

係唔係即係廣東話~白痴
作者: venus-soldier     時間: 2021-6-19 01:46

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-6-16 07:36 PM 發表
好似果D日日鬧鬼佬蠢,又要送D仔女去讀書。
成日話美帝K視,又叫極都死要留係到。
作者: XEO     時間: 2021-6-19 01:55

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-6-18 09:08 AM 發表

自稱本土個班新移民
我都覺... 廣東話都講唔正,半咸不淡聽死人,仲話代表香港

+x哥...唔係話你,不過你d廣東話真係...
作者: sheung1009     時間: 2021-6-19 02:08

引用:
原帖由 lostboyz 於 2021-6-16 07:51 PM 發表

~
你的圖又幾好用,用來寫美國總統就最好了。
每日都中國中國,我都搞不清楚美國是否不用管內政,還是美國是中國的一個附屬國。

圖片附件: 123.png (2021-6-19 02:11, 52.8 KB) / 該附件被下載次數 1

作者: buomjwit     時間: 2021-6-19 09:21

引用:
原帖由 chan198999 於 2021-6-19 01:08 AM 發表

結果而言

G7開左結果係,成堆國家只是口頭講一兩句,只是當附和美國當交功課,其後個個國家無再理美國講咩。。。

反而在問中國貿易協議。。。即是轉過圈間接支持中國?😂

而且還隻字不提自己在想歐美版的一帶一路。。。

即係代表其他國家都懂自己根本就算合力都無能力複製到中國的一帶一路。
又唔見附和強國交功課,交功課都費L事?哈哈哈哈。
作者: hundredhundred     時間: 2021-6-19 09:30

引用:

要講外交禮儀?
當外國話要競爭,用棍吽你時,你唔可以反抗。
當外國話要合作,你要幫手,唔可以拒絕。
同意此等行為真係智商有問題。
作者: bbq008     時間: 2021-6-19 09:51

引用:
原帖由 robin09 於 2021-6-17 09:03 AM 發表

揾左好耐揾唔到,无得检查😂
作者: bbq008     時間: 2021-6-19 10:16

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-18 11:48 PM 發表

日落西山,睇下人地埋邊個堆先啦,傻毛最喜歡自欺欺人。
人地美国打压中国,美国再劲关你春事咩,你系猪七入面既边国人啊?你唔好讲我听你揸住果张身份证系中国公安厅发架。如果系就快D投过胎啦,移民你就无望架啦,边度会收废柴啊。
作者: ifung5     時間: 2021-6-19 10:17

最多係咬政府糧果批
作者: healchu     時間: 2021-6-19 10:48

引用:

乜L野禮儀?依家人地一掌車埋黎,仲講禮儀?

黃屍呢啲奴才思想真係要不得
作者: siuhung     時間: 2021-6-19 10:55

同果d 只許我制裁你但又唔比你制裁返佢嘅人的智商一膠樣囉!
作者: kxkx     時間: 2021-6-19 10:56

仲買西方貨品既心理就真係有問題
全面支持國貨
作者: 全宇宙     時間: 2021-6-19 11:38

引用:
好多分身帳號就真
作者: buomjwit     時間: 2021-6-19 11:53

引用:
原帖由 bbq008 於 2021-6-19 10:16 AM 發表

人地美国打压中国,美国再劲关你春事咩,你系猪七入面既边国人啊?你唔好讲我听你揸住果张身份证系中国公安厅发架。如果系就快D投过胎啦,移民你就无望架啦,边度会收废柴啊。
打壓你係因為你搞9人,唔埋你堆係你得罪所有人,呢啲叫自找,扺L死。

我呢啲守法市民,鍾意移民又得,唔移民又得。關你春事咩。
作者: 阿妮呢     時間: 2021-6-19 12:32

死曱甴,加你老味。
作者: Jackishere     時間: 2021-6-19 13:35

引用:

唔認同。相比鬼佬國啲說話已好聽好多。
作者: 0qazwsxedc0     時間: 2021-6-19 13:50

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-19 11:53 AM 發表

打壓你係因為你搞9人,唔埋你堆係你得罪所有人,呢啲叫自找,扺L死。

我呢啲守法市民,鍾意移民又得,唔移民又得。關你春事咩。
守法好 守法非常好
讓我們堅定支持中國共產黨帶領港澳台人民發展得愈黎愈好
堅定支持政府執剩國安法 下個就到立場 然後就封連登
作者: showtime2017     時間: 2021-6-19 17:01

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-17 20:12 發表

歐盟加埋美國嘅人口只係7.78億人,佢多過邊個「垃圾」國家?

係咪日本仔?
作者: team1234567     時間: 2021-6-19 17:07

引用:

講禮義都睇下對住邊d人同國家既,我對住仆街黃甴都唔會有禮義
作者: 坐六年     時間: 2021-6-19 17:21

外交禮儀?講緊你個布含銀?
作者: 暴徒黑衣人     時間: 2021-6-19 18:16

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-6-16 10:38 PM 發表
Gang 7,白人优越俱乐部希望延续他们祖先指点世界,要捞尽世界嘅好处。欧美人懒惰,点解仲可以悠哉悠哉活着?就系因为佢哋祖先强盗留下来的财富及影响力养着。
Genocide-7
作者: buomjwit     時間: 2021-6-19 18:20

引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2021-6-19 01:50 PM 發表

守法好 守法非常好
讓我們堅定支持中國共產黨帶領港澳台人民發展得愈黎愈好
堅定支持政府執剩國安法 下個就到立場 然後就封連登
喺自己地方就也文也武,出到去就變過街老鼠啦~哈,做啲乜都有報應架,我絕對支持強國自取滅亡,愈快愈好~
作者: buomjwit     時間: 2021-6-19 18:21

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-6-19 05:01 PM 發表

歐盟加埋美國嘅人口只係7.78億人,佢多過邊個「垃圾」國家?

係咪日本仔?
之前解釋過啦,唔再講。
傻蛙要自欺欺人隨你便。
作者: 0qazwsxedc0     時間: 2021-6-19 18:58

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-19 06:20 PM 發表

喺自己地方就也文也武,出到去就變過街老鼠啦~哈,做啲乜都有報應架,我絕對支持強國自取滅亡,愈快愈好~
做咩咁講我地啲手足
因住佢地私了你
作者: showtime2017     時間: 2021-6-19 19:06

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-19 18:21 發表

之前解釋過啦,唔再講。
傻蛙要自欺欺人隨你便。
解釋乜X呀?你想講中國人口唔夠人多,個大話畀我捉到正,我仲會放過你?
作者: cavid     時間: 2021-6-19 22:39

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-18 10:04 AM 發表

个捭婆连海关都唔敢入。就好似系出边摩擦一下就高潮,十分无能。
作者: buomjwit     時間: 2021-6-20 00:58

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-6-19 07:06 PM 發表

解釋乜X呀?你想講中國人口唔夠人多,個大話畀我捉到正,我仲會放過你?
俾你人多有L用咩,咩質地?人地得幾億人GDP都高你一半啦。
作者: showtime2017     時間: 2021-6-20 09:06

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-20 00:58 發表

俾你人多有L用咩,咩質地?人地得幾億人GDP都高你一半啦。
人多當然有用,用黎拆穿你個大話就夠,你知啦,我出貼就專係針對D黃屍,特到係黃屍D大話。

「而家人地人又多過你」
作者: buomjwit     時間: 2021-6-20 11:08

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-6-20 09:06 AM 發表

人多當然有用,用黎拆穿你個大話就夠,你知啦,我出貼就專係針對D黃屍,特到係黃屍D大話。

「而家人地人又多過你」
我意思唔係淨係嗰7個國家,係成個聯盟。
作者: showtime2017     時間: 2021-6-20 11:16

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-20 11:08 發表

我意思唔係淨係嗰7個國家,係成個聯盟。
一樓主題:
「美國與歐盟峰會後發表的聯合公報」

美國+歐盟人口=7.78億

快D諗過個意思死lur啦,唔搬龍門你點拗呀。

儍仔,我挑得你個大話,就準備同你玩三幾百個貼鬥last say, 玩到你shut up 為止。

作者: buomjwit     時間: 2021-6-20 11:18

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-6-20 11:16 AM 發表

一樓主題:
「美國與歐盟峰會後發表的聯合公報」

美國+歐盟人口=7.78億

快D諗過個意思死lur啦。

儍仔,我挑得你個大話,就準備同你玩三幾百個貼鬥last say, 玩到你shut up 為止。
哦,原來又係你條無腦廢柴,上次俾我D到想喊唔順氣呀~
作者: showtime2017     時間: 2021-6-20 11:22

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-20 11:18 發表

哦,原來又係你條無腦廢柴,上次俾我D到想喊唔順氣呀~
上次你個「香港得番個彀」又冇得駁,搞到要用「10年時間先見到」咁柒,今次我咩食過番尋味囉。

仲有呀,你個大話

「而家人地人又多過你」

冇得駁拿?

作者: 濃濃的     時間: 2021-6-20 12:17

當年老毛一窮二白都天不怕地不怕,今天休想中國人下跪
作者: buomjwit     時間: 2021-6-20 15:29

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-6-20 11:22 AM 發表

上次你個「香港得番個彀」又冇得駁,搞到要用「10年時間先見到」咁柒,今次我咩食過番尋味囉。

仲有呀,你個大話

「而家人地人又多過你」

冇得駁拿?
你竟然仲記個之前講過啲乜,睇黎真係對你打擊太大了,哈哈哈哈
作者: hk_fletcher     時間: 2021-6-20 15:30

好多西人係真蠢唔係扮
作者: b1911     時間: 2021-6-20 15:58

引用:
原帖由 枯燥無味 於 2021-6-16 07:55 PM 發表
有啲人思維還停留在百多年前,仲以為新中國即是無能的晚清政府
雜種有本事就做成吉司汗
作者: showtime2017     時間: 2021-6-20 16:05

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-20 15:29 發表

你竟然仲記個之前講過啲乜,睇黎真係對你打擊太大了,哈哈哈哈
當然記得,你個得番個彀個垃圾論,畀我插到冇得駁,因為我諗唔到有人咁幼稚,以為用「香港得番個彀」就可以要脅到政府唔好對付班暴徒。

https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

#90, 我插完你之後你就收皮,冇得駁呀?

所以間唔中又要揾你當🐶咁玩下,點解國安法行左一年之後香港仲未得番個彀?

「而家人地人又多過你」

乜個大話仲唔敢答呀?

作者: 丁常唔多旺     時間: 2021-6-20 16:13

引用:

白人係山賊海盗岀身,搶奪威脅係佢地生存之道,G7就係計劃搶奪中國。
話事話點解G7有日本份但冇南韓? 因為日本人係亞洲最大海盗集團囉。
作者: michael     時間: 2021-6-20 17:27

希望香港曱甴快L啲走哂去閪謊鬼蝈做奴隸, 繼續給鬼L過優越主人生活
作者: buomjwit     時間: 2021-6-20 17:43

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-6-20 04:05 PM 發表

當然記得,你個得番個彀個垃圾論,畀我插到冇得駁,因為我諗唔到有人咁幼稚,以為用「香港得番個彀」就可以要脅到政府唔好對付班暴徒。

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=7&tid=29752034&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

#90, 我插完你之後你就收皮,冇 ...
你認為係垃圾論又討論咁耐,睇黎你專係討論垃圾架喎。

圖片附件: Screenshot_20210620-174118_Samsung Internet.jpg (2021-6-20 17:43, 343.35 KB) / 該附件被下載次數 2

作者: showtime2017     時間: 2021-6-20 18:37

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-6-20 17:43 發表

你認為係垃圾論又討論咁耐,睇黎你專係討論垃圾架喎。
邊個同你討論?宜家係不斷remind 你你個理論仲係垃圾,因為香港仲未係得番個殻。
作者: starr     時間: 2021-6-20 19:00

引用:

直接屌美國
作者: starr     時間: 2021-6-20 19:01

引用:
原帖由 b1911 於 2021-6-20 03:58 PM 發表

雜種有本事就做成吉司汗
你要做成吉司汗夠唔夠班呀 ?