標題: [國際新聞評論] 政黨領導人16歲愛女掛屍樹頭 眼被挖出生前還遭性侵 | 蘋果新聞網 | 蘋果日報 [打印本頁]

作者: 愛1c蛋     時間: 2021-6-14 10:09 AM

印度一名政黨領導人的16歲女兒遺體,日前被人發現吊掛在偏僻森林中的一棵樹上,一顆眼睛慘被挖出,驗屍結果顯示她生前還被遭性侵,死狀悽慘。 《今日印度》報導,印度賈哈拉坎德省(Jharkhand)警方,上周三(9日)在偏僻的拉里馬提森林(Lalimati)一棵樹上,發現一具被布吊...

印度一名政黨領導人的16歲女兒遺體,日前被人發現吊掛在偏僻森林中的一棵樹上,一顆眼睛慘被挖出,驗屍結果顯示她生前還被遭性侵,死狀悽慘。

《今日印度》報導,印度賈哈拉坎德省(Jharkhand)警方,上周三(9日)在偏僻的拉里馬提森林(Lalimati)一棵樹上,發現一具被布吊掛著的女性遺體,身上有多處傷痕,右邊眼睛被挖出。

相驗後證實,死者是附近布哈巴村(Budhabar)的居民,今年16歲,是家中5個孩子的老大,目前是中學時年級的學生,她的父親是政黨人民黨(BJP)的領導人。報導指出,基於對被害人與其家族的尊重,少女的個資將予以保密。

驗屍報告顯示,少女全身都有被毆打後留下的瘀傷,生前還曾遭到性侵,當地警局局長庫瑪(Sanjeev Kumar)表示:「驗屍報告證實,這是一起性侵後謀殺的案件,現場經過刻意布置成自殺的樣子」。

警方在陳屍現場找到一支手機,分析資料後鎖定一名23歲男子達努克(Pradeep Kumar Singh Dhanuk),已循線將他逮捕,並懷疑可能還有同夥。庫瑪表示,有消息指出,被害少女與達努克日前曾激烈爭吵與扭打,之後少女就失蹤了。少女家人表示,她上周一(7日)上午10時許出門後就與家人失聯,家人上周二報警。

少女的遺體經勘驗後,已在上周三晚間火化。庫瑪強調,警方正從所有可能的角度調查這起案件。人民黨發言人沙迪歐( Pratul Shahdeo)則發表聲明,強調若警方的調查無法平息悲痛欲絕家人的疑慮,該黨將要求進行獨立調查。(於慶中/綜合外電報導)

又係印印呢個豉油盲鼠嘅強姦大國!
呢個政黨領導人會唔會係畀其他政黨報復? 恐嚇?
印印真係恐怖嘅人間地獄 ...

西方國家點解唔學對付新疆咁禁止佢地產品嘅出口?
反而大量投資呢個人間煉獄?

新聞來源連結:
https://tw.appledaily.com/international/20210613/CBHYUSNSCJFKFAWHUBUT2ELAGQ/

作者: 愛1c蛋     時間: 2021-6-14 10:13 AM

印印真係恐怖過地獄
作者: mancheonghoho     時間: 2021-6-14 10:17 AM

如果中國結束一黨專政,好可能變另一個印度! 漢奸於心何忍。
作者: 瑪卡     時間: 2021-6-14 10:32 AM

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-14 10:17 AM 發表

應該講沒有中國共產黨就沒有新中國,當年的国盲黨才是 一黨專政,為今天我們得到幸福,應該向先烈們致敬🙏🙏
作者: 瑪卡     時間: 2021-6-14 10:35 AM

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-14 10:17 AM 發表

https://youtu.be/fX50sTWywqA
向先烈們致敬🙏🙏
作者: derrickt     時間: 2021-6-14 10:43 AM

鬼國, Rip 🙏
作者: gogoaway     時間: 2021-6-14 10:43 AM

引用:

睇到香港有很多漢奸, 替國家難受。
作者: TKLS     時間: 2021-6-14 10:44 AM

南無阿彌陀佛
作者: hk_fletcher     時間: 2021-6-14 10:45 AM

民主天堂印度,民主排第一,理論上乜都可以解決到既。
作者: 123people     時間: 2021-6-14 10:53 AM

為了家族尊嚴,少女資料保密,但在國際新聞上可看見,將身份及過程全部公開?
作者: 世界真虛假     時間: 2021-6-14 10:59 AM

rip
作者: 平常的人     時間: 2021-6-14 11:00 AM

暴民主社會,不足為奇❗
作者: democrazyboy     時間: 2021-6-14 11:04 AM

睇嚟係純刑事案件,情殺成份多,扯去政治,人民黨係印度執政黨,利用政黨壓力向警察施壓。
作者: 阿妮呢     時間: 2021-6-14 11:06 AM

地獄鬼國。
作者: tomlee021239     時間: 2021-6-14 11:10 AM

呢單野叫香港個件黃屍爆眼女情以何堪

圖片附件: 06163011.png (2021-6-14 11:13 AM, 122.81 KB) / 該附件被下載次數 9

作者: 殘廁變態的豬豬     時間: 2021-6-14 11:11 AM

有民主,被姦殺都感覺幸福。。。
作者: 真威寶     時間: 2021-6-14 11:14 AM

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-14 10:09 AM 發表

印度一名政黨領導人的16歲女兒遺體,日前被人發現吊掛在偏僻森林中的一棵樹上,一顆眼睛慘被挖出,驗屍結果顯示她生前還被遭性侵,死狀悽慘。 《今日印度》報導,印度賈哈拉坎德省(Jharkhand)警方,上周三(9日)在偏僻的拉里馬提森林(Lalimati)一棵樹上,發現一具被布吊...

https://tw.appledaily.com/resizer/LPDoPwUVB1adeg5j293zRXxOPFA=/770x433/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/CONJGCCOEZF2HF3CASPDXBWQVM.webp ...
毒果假新聞
作者: 殘廁變態的豬豬     時間: 2021-6-14 11:15 AM

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-6-14 10:32 AM 發表

應該講沒有中國共產黨就沒有新中國,當年的国盲黨才是 一黨專政,為今天我們得到幸福,應該向先烈們致敬🙏🙏
X100

如果國共內戰係國民黨贏,相信現在中國只能做歐美各國桌上的一頓美味晚餐。。。
作者: janjanjanus     時間: 2021-6-14 11:15 AM

地獄鬼國名不虛傳。
比地獄更地獄
作者: kpshing     時間: 2021-6-14 11:15 AM

印度好應該做一個全國男性dna庫
作者: .愛心大使     時間: 2021-6-14 11:15 AM

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-6-14 10:32 AM 發表

咁新中國幾時先可以開放互聯網
作者: MICMIC_2ND     時間: 2021-6-14 11:16 AM

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2021-6-14 11:04 AM 發表

睇嚟係純刑事案件,情殺成份多,扯去政治,人民黨係印度執政黨,利用政黨壓力向警察施壓。
人民自主呀,殺殺殺。
作者: 白胡子     時間: 2021-6-14 11:17 AM

RIP
作者: 呢個黃色流彈     時間: 2021-6-14 11:17 AM

殺人兇手係咪鐵血戰士嘅fans?
掛喺樹上
作者: 瑪卡     時間: 2021-6-14 11:19 AM

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-6-14 11:15 AM 發表

點為之開放? 全世界邊個地方可以完全冇規管 完全開放嘅互聯網?中國很開放,只要在制度法規下就成。😎😎
作者: mancheonghoho     時間: 2021-6-14 11:20 AM

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-6-14 11:15 AM 發表

咁美國幾時先可以開放5G
作者: .愛心大使     時間: 2021-6-14 11:22 AM

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-6-14 11:19 AM 發表

點為之開放? 全世界邊個地方可以完全冇規管 完全開放嘅互聯網?中國很開放,只要在制度法規下就成。😎😎
可以上到fb、yt 之類等等
作者: bike1997     時間: 2021-6-14 11:23 AM

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-14 10:09 AM 發表

https://tw.appledaily.com/resizer/LPDoPwUVB1adeg5j293zRXxOPFA=/770x433/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/CONJGCCOEZF2HF3CASPDXBWQVM.webp ...
😂😂😂白皮猪🐷西方狗点解吾关注下印度种族灭绝?
作者: .愛心大使     時間: 2021-6-14 11:24 AM

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-14 11:20 AM 發表

咁美國幾時先可以開放5G
你講緊係上網速度問題,同我講呢個唔同
你答我先
作者: 12058317     時間: 2021-6-14 11:24 AM

呢个咁嘅國家几有錢都無用
作者: bike1997     時間: 2021-6-14 11:26 AM

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2021-6-14 11:15 AM 發表

X100

如果國共內戰係國民黨贏,相信現在中國只能做歐美各國桌上的一頓美味晚餐。。。
咪同曰笨一样罗 
堂堂日本首相向美国国防部长鞠躬

圖片附件: 下載檔案.jpeg (2021-6-14 11:26 AM, 28.95 KB) / 該附件被下載次數 1

作者: 瑪卡     時間: 2021-6-14 11:26 AM

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-6-14 11:22 AM 發表

你係真豬定扮豬,中國從來無抗拒這些公司進入,只係佢地唔肯守中國的法規而退出🤔🤔
作者: cwilson1     時間: 2021-6-14 11:26 AM

印度這惡賊國, 持住有西歐包庇, 所以可以懶理疫情, 人權及民生都不被國際譴責, 幸好有新冠制裁佢
作者: 南非王子     時間: 2021-6-14 11:26 AM

高層個女都要被中出被殺
作者: kingking99     時間: 2021-6-14 11:27 AM

黑暴黃屍話香港應該學印度
作者: I-HAVE     時間: 2021-6-14 11:27 AM

強姦大國....
作者: simonng012879     時間: 2021-6-14 11:27 AM

引用:

即係話中國人質數唔撚得囉,好似金剛cool咁樣控制你班仆街先唔會亂
作者: paul-lo     時間: 2021-6-14 11:27 AM

用畜牲去形容這種人最貼切,幸好在這邊的族群被中國人同化了,有點文明..
作者: INVOY     時間: 2021-6-14 11:28 AM

呢個咁嘅國家幾有民主都無用 
作者: 貝才貝才     時間: 2021-6-14 11:28 AM

引用:

一黨睇唔出係專政,但睇得出班民主大國就真係好能專政。
作者: kgoal     時間: 2021-6-14 11:28 AM

民主就是一級捧
作者: 曲亞團武大華     時間: 2021-6-14 11:29 AM

傳說中的地獄鬼國,但來自毒果作新聞,可信?
作者: gerson161     時間: 2021-6-14 11:29 AM

又話四大文明古國,但人民素質同禽獸冇分別
作者: mancheonghoho     時間: 2021-6-14 11:29 AM

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-6-14 11:24 AM 發表

你講緊係上網速度問題,同我講呢個唔同
你答我先
5G包括安裝發射器、接收器、侍服器等設備,不只速度。

一樣是互聯網工具。
作者: 青瓜俠     時間: 2021-6-14 11:30 AM

兇手判終身外還要斬四肢... 
作者: BAN你媽媽     時間: 2021-6-14 11:30 AM

老強大國, 天天都有人老強算唔算侵犯人權
作者: 炎皇子孫     時間: 2021-6-14 11:31 AM

如果當年係國盲黨勝利, 中國一早被西方瓜分, 個個好似現今台灣咁,
做咗老美隻狗, 連佢哋契仔日本都繼續欺負我哋中國, 永遠都抬唔起頭
所以, 我哋真係要真心誠意多謝共產黨當年取勝, 先有今日強而不屈0既強大中國
作者: 百厭超人     時間: 2021-6-14 11:31 AM

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-6-14 11:22 AM 發表

翻牆咪上到囉,明知顧問!
仲有!咁老尾幾時先開放返對華為嘅制裁先?
作者: ATA0075     時間: 2021-6-14 11:32 AM

點解人權L唔講制裁
作者: 韓風黃色神童     時間: 2021-6-14 11:32 AM

左眼被挖出都仲可以扮到自殺?
作者: kcsam     時間: 2021-6-14 11:32 AM

毒果報的妓者精神病發?點解報導民主大國的醜事?
作者: kingking99     時間: 2021-6-14 11:32 AM

引用:

佢地拒絕在中國內遵守中國法律,中國才禁止佢地在中國營業,
嚴格來說是佢地都想守中國法律,是美國政府阻止佢地在中國守中國法律
作者: 海灣捉高峰     時間: 2021-6-14 11:33 AM

引用:

到時印度打到黎腥港,YC肯定帶定老婆女兒出黎夾道歡迎!阿三男奸YC,利多於弊,你同意嗎?
作者: .愛心大使     時間: 2021-6-14 11:33 AM

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-6-14 11:26 AM 發表

你係真豬定扮豬,中國從來無抗拒這些公司進入,只係佢地唔肯守中國的法規而退出🤔🤔
唔係我唔知,只係你選擇性接受
一個真係肯開放自由市場國家唔會搞咁多小動作
只有處處計算同想完全控制人先會搞呢 d 野
等於今日你係香港仲可以上到fb、yt
如果聽日開始香港跟足大陸一樣咁
到時唔知你會有乜感受
作者: crcdoctor     時間: 2021-6-14 11:34 AM

又是毒果老作新聞😁😁😁😁
作者: .愛心大使     時間: 2021-6-14 11:34 AM

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-14 11:29 AM 發表

5G包括安裝發射器、接收器、侍服器等設備,不只速度。

一樣是互聯網工具。
你未答我問題
作者: A5和牛     時間: 2021-6-14 11:35 AM

因為印印係米國嘅契弟國
作者: mancheonghoho     時間: 2021-6-14 11:36 AM

引用:
原帖由 simonng012879 於 2021-6-14 11:27 AM 發表

即係話中國人質數唔撚得囉,好似金剛cool咁樣控制你班仆街先唔會亂
這是事實,以中國人民族品性及歷史多次印證,無強權下就好易各據山頭稱王稱霸,分裂不休,目前是不適合行民主制。
作者: mancheonghoho     時間: 2021-6-14 11:37 AM

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-6-14 11:34 AM 發表

你未答我問題
答左,你唔明?
作者: 五月牛棚     時間: 2021-6-14 11:37 AM

R.I.P.

呢尐新聞都攞出黎抽水

祝願抽水者!

他朝君體也相同
作者: dannyocean     時間: 2021-6-14 11:38 AM

輪姦大國
作者: brian2921     時間: 2021-6-14 11:38 AM

引用:

其實唔關共產黨事,是現今主席管治中國非常好 , 若不好共產黨都會被下台。 所以只要管治好, 國民是會支持的。 不管主席是委任或民選, 做得不好一樣會被國民拉下台
作者: 鴻昇嘉型     時間: 2021-6-14 11:39 AM

地獄 rip
作者: Duncan_Nadal     時間: 2021-6-14 11:40 AM

禽獸
作者: fatlung999     時間: 2021-6-14 11:40 AM

亞三攪什麼
作者: .愛心大使     時間: 2021-6-14 11:41 AM

引用:
原帖由 kingking99 於 2021-6-14 11:32 AM 發表

佢地拒絕在中國內遵守中國法律,中國才禁止佢地在中國營業,
嚴格來說是佢地都想守中國法律,是美國政府阻止佢地在中國守中國法律
你只係講了表面,不過真實係強人所難
等於有一份普通文職工月薪5萬,睇就正到爆
不過原來每日返工又要洗廁所又要比人問候老母
咁最後佢唔做有冇錯
作者: 4player     時間: 2021-6-14 11:42 AM

引用:

印度係民主大國,人民有強姦自由!
作者: 海灘深情的屋     時間: 2021-6-14 11:42 AM

5毛藍屍又唔睇毒果,唔信毒果ge
作者: .愛心大使     時間: 2021-6-14 11:43 AM

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-14 11:37 AM 發表

答左,你唔明?
我講緊人民上網基本自由
你講緊係設施
完全唔同
作者: 鬼屋加加速神童     時間: 2021-6-14 11:43 AM

引用:

民主大國的人居然辣手摧毀了一朵剛剛綻放的民主之花,唔實行美式民主,三哥的民主也不正統呀。
作者: 春雨彎刀     時間: 2021-6-14 11:44 AM

引用:

👹民主自由野獸國💀 適合港產两百萬+1去😪
作者: bryan7138     時間: 2021-6-14 11:47 AM

引用:

所以咪洗腦洗到黃人變哂腦殘
作者: 鬼屋加加速神童     時間: 2021-6-14 11:47 AM

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-6-14 11:10 AM 發表

呢單野叫香港個件黃屍爆眼女情以何堪
佢假爆眼去咗臺灣,呢個真爆眼被掛樹上,一個是香港假民主女殺手,一個是三哥真民主的犧牲品。
作者: alvinm     時間: 2021-6-14 11:48 AM

現場經過刻意布置成自殺的樣子
扮自殺?明系仇殺類啦,,自殺會把自己隻眼挖出來,冇野講找D野來講,拖下時間嗎
作者: 33444433     時間: 2021-6-14 11:49 AM

引用:

民主大國可以自由報復,自由行刑,美國一定會加大投資,嚮世人示范民主自由之可貴
作者: bonod     時間: 2021-6-14 11:49 AM

未經歷過動盪的黃毛小子, 係唔會明白安定比民主重要不止千百倍, 民主政制一人一票投錯可以再投過? 命仔朝不保夕下世投過胎就有你份但未必做返人囉 
作者: luckyma     時間: 2021-6-14 11:49 AM

引用:

印印: 豉油盲鼠=豉油強姦
作者: mancheonghoho     時間: 2021-6-14 11:50 AM

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-6-14 11:43 AM 發表

我講緊人民上網基本自由
你講緊係設施
完全唔同
你敢唔敢話5G不屬於互聯網工具? 只是你硬要切割。

我都可以話美國剝奪人民使用華為5G的基本自由!

作者: estateman     時間: 2021-6-14 11:51 AM

引用:

毒果仲未執
作者: kingking99     時間: 2021-6-14 11:52 AM

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-6-14 11:41 AM 發表

你只係講了表面,不過真實係強人所難
等於有一份普通文職工月薪5萬,睇就正到爆
不過原來每日返工又要洗廁所又要比人問候老母
咁最後佢唔做有冇錯
全世界主權國家都要求國內用戶資料儲存在本國內,有幾難,大部份互聯網商都做到,這幾間最初都同意這樣做,只是美國突然出手,要這幾家公司將中國用戶的資料存放在美國的伺服器上,是誰的問題?是中國不開放還是美國不開放?
中國唔比不遵守中國法律,不案國際慣例行事的公司在中國營業又有錯?

作者: 33444433     時間: 2021-6-14 11:54 AM

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-14 10:13 AM 發表

印印真係恐怖過地獄
嚮美國學習,一5滿意,拿起枝槍去學校、商場掃射,領導人滿足5到村民要的福利,隻有自由揾佢家人發泄
作者: 33444433     時間: 2021-6-14 11:56 AM

引用:
原帖由 gogoaway 於 2021-6-14 10:43 AM 發表

睇到香港有很多漢奸, 替國家難受。
國內一樣大把崇洋公知,革命然未完成,清除內奸然需努
作者: catcloud     時間: 2021-6-14 11:58 AM

引用:

因為,如果無中國共產黨黃之峰等黑暴想通街搶金行,周街係旺角強搶民女,係尖沙咀可以周街強姦民婦嘛。
作者: 33444433     時間: 2021-6-14 11:59 AM

引用:
原帖由 hk_fletcher 於 2021-6-14 10:45 AM 發表

民主天堂印度,民主排第一,理論上乜都可以解決到既。
民主不過面子而已,種姓制度先是印度之根,同當年西藏農奴制一樣沒人性,不過西方當睇5到而已
作者: workdboy169     時間: 2021-6-14 12:00 PM

仲要挖眼,真係仲賤過趟斗淳
作者: 寒冬富有蝦仁     時間: 2021-6-14 12:00 PM

PK鬼國
作者: bryan7138     時間: 2021-6-14 12:00 PM

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-6-14 11:33 AM 發表

到時唔知你會有乜感受
咁點解西方又咁多動作抗拒中企,包括抖音华為等等,西方文宣係大學级,要洗你腦话咁易,你地就係咁無視現實中國國民對党嘅支持度有9成幾(西方机構文調),上面人民过著越來越好嘅生活,你地只用所謂嘅民主自由論,民主不代表一切,尤其資本操控嘅民主只係假民主,係民主喪屍病毒.
作者: 瑪卡     時間: 2021-6-14 12:01 PM

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-6-14 11:33 AM 發表

到時唔知你會有乜感受
無法規下的自由叫做無政府,咁你話畀大家知世上有邊度係你口中之地?🤔🤔
作者: 屙唔出屎     時間: 2021-6-14 12:01 PM

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2021-6-14 11:04 AM 發表

施壓都要啦,邊有政黨會容許自己國家咁樣。。。
印度人自己攞黎衰。
作者: 33444433     時間: 2021-6-14 12:01 PM

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2021-6-14 11:11 AM 發表

有民主,被姦殺都感覺幸福。。。
低種姓嚮高種姓人士報復完內心應很滿足
作者: kxkx     時間: 2021-6-14 12:02 PM

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-14 10:13 AM 發表

印印真係恐怖過地獄
你係印度生活過? 有冇比人....?
作者: treo000     時間: 2021-6-14 12:03 PM

引用:

你都識講"漢奸"啦。
作者: miniblock     時間: 2021-6-14 12:04 PM

印度有咩事唔會發生呀?
作者: 正美     時間: 2021-6-14 12:04 PM

印度真係好恐怖
作者: 33444433     時間: 2021-6-14 12:05 PM

引用:
原帖由 gerson161 於 2021-6-14 11:29 AM 發表

又話四大文明古國,但人民素質同禽獸冇分別
雅利安白人入侵古國文明而完
作者: 半夏善良的黑頭     時間: 2021-6-14 12:05 PM

要幾仆街先可做到咁殘暴去殺害一個少女
作者: MICMIC_2ND     時間: 2021-6-14 12:06 PM

曱甴嚮往嘅國度。 
作者: bryan7138     時間: 2021-6-14 12:06 PM

引用:
原帖由 33444433 於 2021-6-14 11:56 AM 發表

國內一樣大把崇洋公知,革命然未完成,清除內奸然需努
好在現今中國出外遊玩及讀書國民多左好多,對世界認知多左,現今上便D(高尚公知)自己以為係,支持度下降了什多,尤其疫情之後.
作者: 老公跟左佬走     時間: 2021-6-14 12:08 PM

引用:

所以女仔去印度, 係唔受保
作者: 倒錢落海...     時間: 2021-6-14 12:08 PM

難怪中共啲貪官要送仔女去美國讀書