標題: 曱甴王都打咗疫苗, 曱甴群仲等乜嘢. [打印本頁]

作者: 明玉九垂天     時間: 2021-5-28 18:31

曱甴王92歲都在心口掛個勇字, 打咗兩針伏必die, 打完至今都未die, 仲爆響口淫詩:[不疫樂乎, 阿彌陀佛!] 曱甴群唔想打唔敢打針, 即係唔敢面對人生挑戰, 要知道一旦真係奶咗病毒, 就算醫番好個肺都纖維化影響一生, 即係扑嘢都冇力到喉唔到肺, 真係冇癮, 更有醫學報告講, 中過新冠病毒的男人, 精液裡面無蟲蟲, 真係名副其實的白膠漿.
今日有重磅消息, 信和集團送出一層價值千萬元的兩房單位作為抽獎, 就算安慰獎都有十皮嘢任買任簽, 所有打咗兩針的香港居民都有中獎機會, 我一早已打咗兩針疫苗, 一定報名參加抽獎.
曱甴王真係屎忽鬼, 一毛不拔, 如果曱甴王識做, 應該在香港島, 九龍, 新界各捐出一套房作為大抽獎, 打咗針的市民都有3次中獎的機會, 咁就真係可以谷到針.
作者: kw_lam     時間: 2021-5-28 19:12

曱甴寧要攬炒,不要清零通關,所以最好將牠們送走
作者: 明玉九垂天     時間: 2021-5-28 20:02

股神四叔已退休做隱士, 如果四叔仲係處理商務, 佢可能攞幾層千呎豪宅出來抽獎.
作者: big3624     時間: 2021-5-28 20:08

有200幻曱甴唔打疫苗,少咗 200 幻曱甴同我爭層樓
作者: 明玉九垂天     時間: 2021-5-28 23:06

曱甴唔敢打針, 即係提高我中獎的機會, 就算抽唔中層樓, 都有機會抽中十皮嘢.
運氣話嚟就嚟, 唔到你唔信.
作者: 明玉九垂天     時間: 2021-5-31 23:09

今日有很多大機構捐乜捐物去谷市民打針, 曱甴王係打伏必die, 疫苗係免費, 其實係由公帑買單, 曱甴王有錢, 佢有一隊醫護人員芒住佢身體情況, 曱甴王係香港首富, 佢死都要一毛不拔攬住的錢入棺材, 唔肯捐樓抽獎益市民.
作者: andysan4     時間: 2021-5-31 23:26

曱甴王:我等緊9月抽觀塘凱匯
作者: 明玉九垂天     時間: 2021-5-31 23:42

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-5-31 11:26 PM 發表
曱甴王:我等緊9月抽觀塘凱匯
曱甴王要滴水不漏, 奶盡所有利益.