標題: 給台灣人當頭棒喝! 危機時刻,美國跑得比誰都快,印媒緊急向莫迪敲警鐘! [打印本頁]

作者: cwilson1     時間: 2021-5-5 03:24

美國, 好人黎架, 有事第一個走先, 如香港黑暴般, 叫你沖, 佢嗰頭鬆

美國在今次咖哩國出事, 仲要請求後十天. 更要在輿論壓力下, 才決定放寬疫苖原材料的限制, 但仍要很多繁文辱節, 懶理咖哩國死活般, 讓咖哩人民痛駡及提到莫迪要醒覺美國人的真面目.

https://www.sohu.com/a/464438941_600524?scm=1004.722179792769843200.0.0.3205&spm=smpc.mil-home.video.3.1620154240094ihqkiYn

其實美國見朋友出事, 第一個走先都唔係第一次出現啦, 日本在311事件裡, 係派船過去幫手喎, 但一近日本水域, 一探測到有輻射, 就第一時間走咗..

唔幫手算啦, 但半年後定一年後就送張單給日本, 敲詐日本巨款賠償有船員生cancer喎

美國幾夠朋友呀

作者: cwilson1     時間: 2021-5-5 03:26

所以, 台灣班懵丙仲以為中國一武統, 美國就會來為台抗戰??

咪幻想啦, 佢地怕死過你台灣呀
作者: 如舍     時間: 2021-5-5 04:01

老美一貫手法,死道友不死貧道
作者: ichthys2     時間: 2021-5-5 06:41

美國一直都欺善怕惡。
作者: type100q     時間: 2021-5-5 09:18

賓仔2016年見美軍走佬...就知佢咩料啦
作者: michael     時間: 2021-5-5 11:24

儍L比儍閪王呃正常不過
作者: azuoana     時間: 2021-5-5 12:46

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-5-5 03:26 AM 發表
所以, 台灣班懵丙仲以為中國一武統, 美國就會來為台抗戰??

米国佬出卖过无数个国家和民族,最近的库尔德人,乌克兰,阿富汗都是活生生的列子,但只有南岛台蛙被抛弃的最死不足惜,1949被抛弃,1979再次被抛弃,一次次的抛弃还舔美舔的祖宗都不认了,2029未来估计会三次抛弃,
作者: tongtong2047     時間: 2021-5-5 13:40

你滷味真正朋友

作者: 樹下深情的P圖     時間: 2021-5-5 18:38

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-5-5 03:26 AM 發表

正所謂你有你死,佢有佢返屋企。
作者: INVOY

作者: cwilson1     時間: 2021-5-5 20:52

引用:
原帖由 樹下深情的P圖 於 2021-5-5 06:38 PM 發表

正所謂你有你死,佢有佢返屋企。
佢地自命係上等人, 會為你下等人的台灣人去送命???

真係唔好阻住美國班賊週末去溝女啦
作者: kapan609     時間: 2021-5-5 20:56

白種人係咁上下,只為屌到屌完就走😂
作者: cwilson1     時間: 2021-5-5 21:01

引用:
原帖由 kapan609 於 2021-5-5 08:56 PM 發表
白種人係咁上下,只為屌到屌完就走😂
疫情有眼睇, 佢地係白人優先, 其他種族死埋就仲好, 可以話之你死

所以美國會為台灣華人送死, 台灣諗多咗啦
作者: BlusDave     時間: 2021-5-5 21:06

呢標題好好笑之不過一貫咁
作者: cwilson1     時間: 2021-5-5 21:26

引用:
原帖由 INVOY 於 2021-5-5 08:20 PM 發表
日本在311事件裡, 美國一探測到有輻射, 就第一時間走咗

yes
唔幫仲要日本賠償喎, 咁樣作錢法, 等同對日本雪中送屎

唔趴街都唔係美國!
作者: mflyer     時間: 2021-5-5 23:58

難得有人信 果班 "垃圾癈", 佢不過為賣本身利益? 
作者: chrischa