標題: 有某大國的人民,好鍾意問人月入幾多錢,咁有冇人問吓習大大陛下? [打印本頁]

作者: 油站自我的工人

作者: big3624     時間: 2021-4-13 17:48

我最鐘意問黑暴曱甴判監要踎幾耐監

作者: 冬眠古工人     時間: 2021-4-13 18:12

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-13 12:44 PM 發表
至高無上,眾王之皇,比Google神更全能的習大大神,有冇人問吓佢每月收入幾多?

原來佢出書出得好密,全國接近15億人口,家家每月去買一本,佢都已經可以成為全球首富!勁過 Tasla 老細!

大家努力買來學習,唔好買翻版!盜印係犯法!
香港人最鍾意問侯人老母 貴庚。,你老母今年幾多歲,生個仔咁低智。

作者: chenflie     時間: 2021-4-13 20:14

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-13 08:11 PM 發表

問候人呢家野,唔夠某大國D人勁!

係呢,習大大每月收入幾多?習后同公主每月收入幾多?
之前大陸有報導過啊,年薪二十幾萬人仔。不過一國之主,哎你話要用錢做咩野呢?
第二個,阿習份人又唔貪,都無話拖幾十條女出街,又無話整個黃金廁所。

算係咁啦
作者: 冬眠古工人     時間: 2021-4-13 21:13

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-13 08:11 PM 發表

問候人呢家野,唔夠某大國D人勁!

係呢,習大大每月收入幾多?習后同公主每月收入幾多?
習大大工資一定比你少,身家比你多,你去母身體好嗎,幫我問侯你老母,唔好比佢個弱智仔激L死。
作者: 吳尊函     時間: 2021-4-13 21:41

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-13 12:44 PM 發表
至高無上,眾王之皇,比Google神更全能的習大大神,有冇人問吓佢每月收入幾多?

原來佢出書出得好密,全國接近15億人口,家家每月去買一本,佢都已經可以成為全球首富!勁過 Tasla 老細!

你點知某個最鍾意問人幾多錢一個月,你咪某國新移民囉,你咪問緊習大大幾錢一個月囉。

圖片附件: discuss2_1574158356263.png (2021-4-13 21:41, 167.8 KB) / 該附件被下載次數 13

作者: siu_siu_nei_00     時間: 2021-4-14 00:31

我最中意問200幻曱甴幾時肯死去英國
作者: ryokun99     時間: 2021-4-14 13:41

某小島曱甴好中意問警察使用武力準則,咁點解唔走去你地美國老家,問問當地警察陛下點解動不動就殺市民呢?

作者: ryokun99     時間: 2021-4-14 13:50

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-14 01:45 PM 發表

我一早都話,大陸人好鍾意講美國,果然無錯!
嘜你唔係美國人咩?
你認為西人眼中你個樣同大陸人又分別咩?

作者: 請輪入用戶名稱     時間: 2021-4-14 15:01

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-14 01:58 PM 發表

我高大靚仔,有肌肉,西人以為我係韓星!但一開口,佢哋又以為我係新加坡人!
之後講多兩句就會知你係小學雞

作者: 褲浪白條     時間: 2021-4-15 01:19

某國家既總統都好喜歡問其他國家既人權狀況
作者: 人類仔     時間: 2021-4-15 07:42

引用:

https://www.hk01.com/中國觀察/604574/貧富懸殊-超歐趕美-中國何以自證是社會主義國家

貧富懸殊同極端資本主義美國差不多的共產黨:沒騙你們,先讓小部份人富先來,我們還未夠富,賤民再等500年吧,快到你們了

作者: 人類仔     時間: 2021-4-15 07:45

中共:點樣老點長年被剝削GA窮鬼奴畜去同我去同外國打仗送死做炮灰好

作者: 半空熱情的腰部     時間: 2021-4-15 07:54

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-14 01:45 PM 發表

我一早都話,大陸人好鍾意講美國,果然無錯!
時辰到,上路啦

作者: 半空熱情的腰部     時間: 2021-4-15 08:17

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-15 08:12 AM 發表

咁祝你旅途愉快!好行夾唔送!你記得飲孟婆湯,不要記掛塵世!
男的世世為奴,女的代代為娼,,上路啦
作者: 半空熱情的腰部     時間: 2021-4-15 08:29

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-15 08:12 AM 發表

咁祝你旅途愉快!好行夾唔送!你記得飲孟婆湯,不要記掛塵世!
飲左毛婆湯呀,出嚟狗叫下啦唔係飲完變蟑螂呀,都啱的要做十世自由蟑螂

作者: 半空熱情的腰部     時間: 2021-4-15 09:48

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-15 09:42 AM 發表

你今世已經係啦!
要還的要還的,等緊你呀
作者: starr     時間: 2021-4-15 10:03

引用:

https://topick.hket.com/article/523309/習近平、梁振英齊齊加人工

作者: ryokun99     時間: 2021-4-16 11:58

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-14 01:58 PM 發表

我高大靚仔,有肌肉,西人以為我係韓星!但一開口,佢哋又以為我係新加坡人!
我總以為你係純正西人樣添。
埋又係亞洲人樣?出到去西人地方埋照俾人打,總想問人地人工幾多呀

作者: oyear     時間: 2021-4-17 06:33

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-13 06:01 PM 發表

深圳好多,反緊香港政府在沙嶺興建利民設施!
大陸有唔比你反咩?
問題係你搞到社會動亂
搞反人類反中國人
攪港毒就一時要告死你

作者: chenflie     時間: 2021-4-17 10:18

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-17 12:05 AM 發表

今日睇見安哥遊英國,佢唔只唔認係中國人,連越南人都唔認,只認自己係澳洲人,乜都話澳洲好,for Australia, 班英國人亦當正佢係澳洲人,陪佢唱澳洲國歌,快啲禁cctv 財經台啦!
呢啲節目唔可以俾新移民睇!要繼續呃佢哋,話亞洲人日日係外國俾人打,俾人歧視,俾人殺!所以有去無回,個個死哂!
你慢慢嘆。唔好返啦。咁舒服

作者: oyear     時間: 2021-4-17 13:02

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-17 11:31 AM 發表

反俄羅斯、反俄國侵佔中國土地, 有乜唔啱?
要反就一早反
國民黨輸晒中國人土地

作者: oyear     時間: 2021-4-17 17:13

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-17 04:59 PM 發表

唔緊要,宜家中共強大呀!統一亞洲大陸啦!
俄羅斯呢啲小國,霸住北亞無作為,統一咗佢,成為俄羅斯特區,就會更強大!不怕英美佔我們地方做殖民地!
再下一步,統一歐洲,咁就會更強大,變歐亞國!
再下一步,統一全球,中國變成中世界呀!習總成為第一任世界大帝!前無古人 後無來者呀!
世界強大,一定唔怕火星人來襲地球!
你又唔識成日比人洗腦
得閒讀下馬克斯,經濟論
共產主義分幾個階段
最後就係烏託邦社會,人人大同,再無國界之分。

共產黨主義國家只係打倒階級籠斷為己任,而唔係入侵人
入侵人係資本主義帝國,海權國家既既生命線。

英國,之前西班牙,近代美國就係海權國家

作者: oyear     時間: 2021-4-17 20:09

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-17 08:01 PM 發表

宜家我咪主張唔要國家,由習總神統一世界囉!提早進入烏托邦世界呀!
唔怕外星人襲地球呀!
佢哋夠膽來,習總統一埋佢,統一太陽系,統一銀河系!
統一太陽系要等聯邦軍發明左高達先得

作者: oyear     時間: 2021-4-17 23:01

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-17 08:52 PM 發表

習總神人,他帶領之下,0.00001納米大的晶片都做得出,好快就會做到高達!
日日就上晒腦,習總同你有仇咩
去讀下書啦味晒時間啦

美國就係統治太陽系勒

呢一百年每年都打人,每年都殺死幾百萬地球人

作者: 剛峰     時間: 2021-4-18 09:17

識得一個深圳正科級朋友正薪年6萬幾,有子女教育津貼,房屋津貼,保健津津貼,網絡津貼,交通津貼,扶貧工作津貼,生活津貼,....十幾項各種津貼下來年薪近三十萬,唔好睇少內地公務員收入,廣州一個公安就年收入十六七萬,想考公務員,大學生都要百中挑一.

作者: 剛峰     時間: 2021-4-18 12:42

年薪三十萬,嘩!好多呀!大陸人好有錢呀!嘩,容乜易發達呀!嘩!羨慕死香港人啦!
嘩!香港D公務員,邊有咁高人工呀!嘩,嘩,嘩!
最近仲 cut 咗子女去英國留學的津貼!香港公務員真係待遇差!
大陸人千萬不要來香港打工!特別是正苦工!
ON九油工,香港政府做份CO文員都50萬年薪啦,夠年資MPF你供5%政府供30%,做油站真無知.

作者: ryokun99     時間: 2021-4-19 11:35

睇黎哩條友反中國已反上腦,我唸一定日日好痛苦。身邊個個安居樂業,自己就生活在陰暗面。自己照鏡就見到無法改變喞中國樣,但內心就偏偏痛恨中國人。想走去西方社會時,又發覺自己唔夠料兼自卑,其實都幾可憐。