標題: 尋人記|方東昇效力無綫22年 主持節目極受歡迎帶挈黃曉瑩上位 [打印本頁]

作者: nlnl2020     時間: 2021-4-8 19:17

無綫節目《尋人記》播出後大受歡迎,主持之一的方東昇再次成為網民留意的對象,事關他的主持風格風趣幽默。日前有網民將方東昇的學生相公開,發現

各位意下如何?

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時娛樂/609312/尋人記-方東昇效力無綫22年-主持節目極受歡迎帶挈黃曉瑩上位

圖片附件: IMG-20210408-WA0115.jpg (2021-4-8 19:17, 102.84 KB) / 該附件被下載次數 17

作者: acne2021     時間: 2021-4-8 21:11

引用:
原帖由 nlnl2020 於 2021-4-8 07:17 PM 發表
無綫節目《尋人記》播出後大受歡迎,主持之一的方東昇再次成為網民留意的對象,事關他的主持風格風趣幽默。日前有網民將方東昇的學生相公開,發現

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210407/456569517816942592097245.jpeg/LZm9ph6xCr21AZapVixUvMUogcQQ1ZLRB9oJQAfaCUA

1224 ...
但睇真D呢個節目資助的是財仔,會唔會尋人技術被用來搵債仔?
作者: Morningsky     時間: 2021-4-8 21:22

睇左咁耐仲係接受唔到方東昇果種報導新聞的口吻,喂,你平時同朋友屋企講野唔係咁樣架嗎?
作者: gba2006     時間: 2021-4-8 21:31

引用:
原帖由 Morningsky 於 2021-4-8 09:22 PM 發表
睇左咁耐仲係接受唔到方東昇果種報導新聞的口吻,喂,你平時同朋友屋企講野唔係咁樣架嗎?
唔通想個個都用FYY口吻做節目
作者: acne2021     時間: 2021-4-8 21:32

引用:
原帖由 Morningsky 於 2021-4-8 09:22 PM 發表
今次無咁多笑料,但主角幾得意,第二集果個肥仔,小時候真係技安咁樣.
作者: 單嫖獨賭kaka     時間: 2021-4-8 21:34

引用:
原帖由 nlnl2020 於 2021-4-8 07:17 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210407/456569517816942592097245.jpeg/LZm9ph6xCr21AZapVixUvMUogcQQ1ZLRB9oJQAfaCUA

...
尋找爆眼女及太子站死人

一定好睇
作者: 胡姫爸爸     時間: 2021-4-8 21:42

黃曉瑩ok架
作者: 阿爾拔     時間: 2021-4-8 21:45

其實個節目只係睇方東昇一個,女拍檔一個就夠啦,而家有三個,都唔知邊個打邊個!
作者: cannabisbaby

作者: ckh28382     時間: 2021-4-8 21:50

引用:

1224 ...
支持 👏👍🤣
作者: 公園真旅程

作者: christ201430     時間: 2021-4-8 21:57

support 
作者: andlong     時間: 2021-4-8 22:17

尋人記,揾返d舊人出來,都好大變化了
作者: 半空義世界     時間: 2021-4-8 22:51

很用心的節目,很久沒有試過有咁好睇的節目了
作者: wk221ab     時間: 2021-4-8 23:38

引用:
原帖由 胡姫爸爸 於 2021-4-8 09:42 PM 發表
黃曉瑩ok架
様還是身材
作者: 蟑螂媽媽係天使

作者: wkkenneth     時間: 2021-4-8 23:46

個節目幾有趣, 值得睇
作者: boymeetsgirl     時間: 2021-4-8 23:50

今日這集的主角是咁多集變化最人,好睇
作者: iapple2     時間: 2021-4-8 23:55

去台灣尋找釣魚的故事
作者: dontbitconned     時間: 2021-4-10 08:58

引用:
原帖由 nlnl2020 於 2021-4-8 19:17 發表

1224 ...
TVB絕世靚抽!

呢個4月,配合其「超級綜藝」,讓TVB big big大升!

強力打擊99妖視5周年,反中宣淫的圖謀!有利香港!

支持!
作者: dontbitconned     時間: 2021-4-10 08:59

引用:
原帖由 iapple2 於 2021-4-8 23:55 發表
去台灣尋找釣魚的故事
絕世靚抽!

支持2022北京冬奧年,推出「黃狗失敗的故事」!打擊黃人!
作者: 咸B     時間: 2021-4-11 13:33

引用:
原帖由 acne2021 於 2021-4-8 09:11 PM 發表

但睇真D呢個節目資助的是財仔,會唔會尋人技術被用來搵債仔?
所以有些人揾唔到,或者揾到都拒絕出來,尋人故事背後都有很多失敗個案,TVB無講啫!
作者: 19010101     時間: 2021-4-11 17:02

尋人幾個月,但播出街得廿分鐘,唔夠喉
作者: CB1699     時間: 2021-4-12 21:48

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2021-4-8 09:34 PM 發表

尋找爆眼女及太子站死人

一定好睇
尋找鄉土分身六四仔呢?
作者: jc819     時間: 2021-4-17 11:26

黃曉瑩說話技巧,愈來愈有方東昇STYLE
作者: 哈囉發現了回覆     時間: 2021-4-17 22:42

引用:
原帖由 半空義世界 於 2021-4-8 10:51 PM 發表
很用心的節目,很久沒有試過有咁好睇的節目了
agree!
作者: 急焦異才藝     時間: 2021-4-20 10:50

非常好睇 希望再有第二輯