標題: 偽軍女兵玩抖音,色誘解放軍? [打印本頁]

作者: starr     時間: 2021-3-7 18:55

https://www.ettoday.net/news/20200722/1766321.htm

偽軍手段太可怕
作者: 一個局外人     時間: 2021-3-7 18:57

引用:
原帖由 starr 於 2021-3-7 06:55 PM 發表

當年(好像系前年)“台軍”招兵時,就已經用呢招囉,個女軍官系中尉添
作者: starr     時間: 2021-3-7 19:01

引用:
原帖由 一個局外人 於 2021-3-7 06:57 PM 發表

當年(好像系前年)“台軍”招兵時,就已經用呢招囉,個女軍官系中尉添
如果我係解放軍都頂唔住偽軍咁凶殘既攻勢
作者: cwilson1     時間: 2021-3-7 19:06

最後張相條女都可以, 但背脊花班班, 好似日本黑社會的慰安婦咁0既???
作者: 一個局外人     時間: 2021-3-7 19:06

引用:
原帖由 starr 於 2021-3-7 07:01 PM 發表

如果我係解放軍都頂唔住偽軍咁凶殘既攻勢
當年解放軍打越南時,越南啲女兵仲更暴露,亦更兇殘。真系殺紅眼時,貂蟬都系假喇!
作者: cwilson1     時間: 2021-3-7 19:08

條女賣紋身廣告嘛???見到想嘔

見到AV片有紋身的都唔會DN, 根本就係醜, 有自殘的感覺
作者: cwilson1     時間: 2021-3-7 19:10

引用:
原帖由 一個局外人 於 2021-3-7 07:06 PM 發表

當年解放軍打越南時,越南啲女兵仲更暴露,亦更兇殘。真系殺紅眼時,貂蟬都系假喇!
如今對付這些女兵最有效的武器, 係春藥, 迷?水, 及斷咩酒, 黎啦台灣派佢地過黎啦!!_
作者: goyoyogo     時間: 2021-3-7 19:12

有行軍訓練的證據嗎?否則只能顯示台軍腐敗不堪,妓女也可取得官階
作者: Anunnaki     時間: 2021-3-7 21:46

咁醜樣!!
作者: @海東青     時間: 2021-3-7 22:58

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-7 19:06 發表
最後張相條女都可以, 但背脊花班班, 好似日本黑社會的慰安婦咁0既???
台呆子大多是日寇後裔,紋身店主力做日式圖騰,跟香港崇日撚喜生食一樣都係蠻族
作者: cwilson1     時間: 2021-3-8 00:18

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-3-7 10:58 PM 發表

台呆子大多是日寇後裔,紋身店主力做日式圖騰,跟香港崇日撚喜生食一樣都係蠻族
我都懷疑緊係, 見到1949年成班皇軍隠伏台島做乜鬼????

我估佢地其中一項任務係去播種用這些隔代日軍來侵佔台灣!!!!
作者: 一片天     時間: 2021-3-8 06:47

色誘解放軍?得唔得呀?
作者: 樹上喜歡了豬豬     時間: 2021-3-8 11:08

噉嘅大陸到有幾多啊,仲用跑到外面,開玩笑呢
作者: caorenjie

作者: cwilson1     時間: 2021-3-8 15:34

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-3-8 12:15 PM 發表

真定假啦?
係咪台軍唔知,但條女係鹹濕妹就是肯定的!
作者: starr     時間: 2021-3-8 15:57

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-8 03:34 PM 發表

係咪台軍唔知,但條女係鹹濕妹就是肯定的!
偽軍已經證實
作者: cwilson1     時間: 2021-3-8 18:01

引用:
原帖由 starr 於 2021-3-8 03:57 PM 發表

偽軍已經證實
見到台軍的招募片揾兩個青春少艾出來扮晒姣,條裙又短正常咁

真係那個廣告是招台軍定係妓寨招恩客呀??肉酸到呢,台兵要唔要,面架?
作者: 山邊正石頭     時間: 2021-3-8 18:44

得警惕糖衣炮弹
作者: fbe4f50ece3fe9     時間: 2021-3-9 02:39

特戰女兵
陸軍特戰指揮部一位郭姓女兵在私人社群分享的火辣照,遭人竄改在網路上瘋傳,而她的抖音帳號也被翻出,火辣身材一覽無遺,俏皮在鏡頭前玩「伏地挺身」闖關遊戲露出傲人上圍,吸引不少網友觀看。

[廣告] 請繼續往下閱讀 ↓↓↓這位郭姓女兵放在私人IG上的內衣辣照,疑似遭到他人外流並且改成長輩圖「特指部女官跟你說聲早安」,在各大網路社團上瘋傳,還有其他多張穿著火辣內衣照也遭到外流,吸引許多網友搶看,但是她本人並不知情,目前這位郭姓女兵的IG已經關閉。
這名郭姓女兵除了IG帳號之外,也有經營抖音社群,裡面也有許多火辣的照片,她穿美人魚的裝扮優雅的泳池中游泳,另外還有在鏡頭前玩遊戲,做出伏地挺身的動作「上上下下」輕鬆過關,而傲人的上圍引起網友爆動,此外郭姓女兵私下穿著頗具韓風,一身露肩小洋裝,看起來相當溫柔嫵媚。
針對照片外流一事,國防部調查後表示,照片是入伍前拍的,沒有資安疑慮,也不影響軍譽,不會懲處的問題。

▲特戰女兵私下穿著相當溫柔嫵媚。(圖/翻攝抖音)

ET快訊

打拼多年買3套房!公婆逼「一套送小
作者: 核爆到割蓆     時間: 2021-3-9 03:55

呢招一出,老解一定精盡人亡
作者: tongtong2047     時間: 2021-3-9 09:45

你估重係蘿蔔頭年代咩!
智障草莓思為!
作者: 馬路花花魚蛋     時間: 2021-3-9 10:53

可怕
作者: 馬路花花魚蛋     時間: 2021-3-9 10:54

妓女
作者: 用愛去發電     時間: 2021-3-9 18:13

俾老解捉哂上003用愛發動電磁彈
作者: ilovenikita     時間: 2021-3-10 12:58

其實好醜