標題: 美海軍陸戰隊將俄羅斯威脅下調至伊朗朝鮮和極端組織同級!這樣一來中國就避無可避成為美頭號威脅 [打印本頁]

作者: 笑看流浪英犬     時間: 2021-3-4 02:53

据报道,美国海军陆战队首次将俄罗斯的威胁下调至伊朗、朝鮮和极端组织一个级别,这样一来,中国就将无可避免地成为美国的头号威胁 ​​​​

作者: 生生不息2014     時間: 2021-3-4 13:50

唔好成日將美國佬嘅決定睇得咁重。自己國家事自己管。美國佬總要有假想敵。邊個迫近佢邊個就係佢敵人。只有滅咗美國地球先會有一段太平日子。
作者: 一個局外人     時間: 2021-3-4 15:11

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2021-3-4 01:50 PM 發表
唔好成日將美國佬嘅決定睇得咁重。自己國家事自己管。美國佬總要有假想敵。邊個迫近佢邊個就係佢敵人。只有滅咗美國地球先會有一段太平日子。
同意,美國佬點諗系美國人嘅亊!中國需要嘅系因應自己的發展步伐確定去做就得喇。有時睇愚港嘅新聞,以為系美國新聞嘅廣東話版本添。好煩!
作者: 笑看流浪英犬     時間: 2021-3-4 16:54

引用:
原帖由 一個局外人 於 2021-3-4 03:11 PM 發表

同意,美國佬點諗系美國人嘅亊!中國需要嘅系因應自己的發展步伐確定去做就得喇。有時睇愚港嘅新聞,以為系美國新聞嘅廣東話版本添。好煩!
X2
作者: 笑到最後     時間: 2021-3-4 16:59

俄罗斯呢啖氣吞唔落啦,国土又最大,陸军又最强,核彈又最多,竟然被尾角佬剔走頭号敵人这位置,大呼一句:我究竟做错咩?
作者: 笑到最後     時間: 2021-3-4 17:00

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-3-4 04:59 PM 發表
俄罗斯呢啖氣吞唔落啦,国土又最大,陸军又最强,核彈又最多,竟然被尾角佬剔走頭号敵人这位置,大呼一句:我究竟做错咩?
俄罗斯被下調至同朝鲜同级

作者: 無愛     時間: 2021-3-4 22:05

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-3-4 02:53 發表
据报道,美国海军陆战队首次将俄罗斯的威胁下调至伊朗、朝鮮和极端组织一个级别,这样一来,中国就将无可避免地成为美国的头号威胁 ​​​​

https://wx4.sinaimg.cn/mw690/6232a59aly1go76kpgn15j20h60eyabl.jpg
好慶幸中國能夠威脅美國,證明中國夠強大,以前諗都諗唔到。
作者: 棧道     時間: 2021-3-5 11:18

美國點睇係佢既事,我地點做係我地既街