標題: 十個趣!西媒開始發功數臭香港移民! [打印本頁]

作者: 阿聞     時間: 2021-2-26 18:58

話說今朝睇Twitter,見到Bloomberg有個標題:
No job, no cash and reliant on handouts. Some Hong Kong protest front-liners who moved to the U.K. find themselves stuck in "devastating" limbo

https://twitter.com/business/status/1365147336113012736
呢個都算,佢只係當香港BNO友係敘利亞難民一樣,去到冇人冇物,生活困難。不過冇咩影響到鬼佬生活,所以冇咩鬼佬回帖。

但剛剛Reuters的新聞先正:
Hong Kongers snap up UK homes and do what they excel at: being landlords

https://twitter.com/Reuters/status/1364872803581837314
佢地終於發現有錢果班香港移民,去到個個做返老本行:大地主!結果好多鬼佬就起哄,有d話樓價一定大升;有d就串"乜佢地唔係來開高科技獨角獸公司咩?";有人讚習大神機妙算,用和平的手法送走班地主;有d就乾脆講出心聲:"送返佢地去中國吧!"總之就精彩,睇到我笑到肚痛!

黃人們醒下吧!唔好以為自己有寶,大叫幾句口號就全世界都爭住要你地。

圖片附件: 3.png (2021-2-26 18:58, 21.42 KB) / 該附件被下載次數 13

圖片附件: 4.png (2021-2-26 18:58, 28.25 KB) / 該附件被下載次數 14

圖片附件: 5.png (2021-2-26 18:58, 14.72 KB) / 該附件被下載次數 12

圖片附件: 6.png (2021-2-26 18:58, 14.16 KB) / 該附件被下載次數 14

圖片附件: 1.png (2021-2-26 18:58, 354.71 KB) / 該附件被下載次數 14

圖片附件: 2.png (2021-2-26 18:58, 480.03 KB) / 該附件被下載次數 14

作者: 阿聞     時間: 2021-2-26 19:04

再貼其中一d有趣的比大家睇:

圖片附件: Screenshot_2021-02-26 Reuters on Twitter(11).png (2021-2-26 19:16, 14.36 KB) / 該附件被下載次數 13

圖片附件: Screenshot_2021-02-26 Reuters on Twitter(10).png (2021-2-26 19:16, 19.93 KB) / 該附件被下載次數 15

圖片附件: Screenshot_2021-02-26 Reuters on Twitter(9).png (2021-2-26 19:16, 20.78 KB) / 該附件被下載次數 14

圖片附件: Screenshot_2021-02-26 Reuters on Twitter(8).png (2021-2-26 19:16, 26.18 KB) / 該附件被下載次數 13

圖片附件: Screenshot_2021-02-26 Reuters on Twitter(7).png (2021-2-26 19:16, 17.54 KB) / 該附件被下載次數 14

圖片附件: Screenshot_2021-02-26 Reuters on Twitter(6).png (2021-2-26 19:16, 15.51 KB) / 該附件被下載次數 12

圖片附件: Screenshot_2021-02-26 Reuters on Twitter(5).png (2021-2-26 19:16, 13.73 KB) / 該附件被下載次數 13

圖片附件: Screenshot_2021-02-26 Reuters on Twitter(3).png (2021-2-26 19:16, 15.51 KB) / 該附件被下載次數 14

圖片附件: Screenshot_2021-02-26 Reuters on Twitter(4).png (2021-2-26 19:16, 15.77 KB) / 該附件被下載次數 15

圖片附件: Screenshot_2021-02-26 Reuters on Twitter(2).png (2021-2-26 19:16, 13.96 KB) / 該附件被下載次數 13

圖片附件: Screenshot_2021-02-26 Reuters on Twitter(1).png (2021-2-26 19:16, 17.74 KB) / 該附件被下載次數 15

圖片附件: Screenshot_2021-02-26 Reuters on Twitter.png (2021-2-26 19:16, 12.79 KB) / 該附件被下載次數 11

作者: singsingbaby     時間: 2021-2-26 20:32

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-2-26 06:58 PM 發表
No job, no cash and reliant on handouts. Some Hong Kong protest front-liners who moved to the U.K. find themselves stuck in "devastating" limbo
https://twitter.com/business/status/1365147336113012736 ...
真黃蟲!
作者: 阿聞     時間: 2021-2-26 21:10

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-2-26 08:32 PM 發表

真黃蟲!
港蝗。
作者: kw_lam     時間: 2021-2-26 21:45

冇錢過去爭飯食,有錢過去炒貴樓,港人移民好易被排斥,在白人主導社會呢個先係最棘手問題
作者: avarice     時間: 2021-2-26 21:54

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-2-26 06:58 PM 發表
https://twitter.com/business/status/1365147336113012736 ...
果班黃畜真係以為自己有寶的

其實香港的成功
是香港地理及歷史因素為主
再加上中國人勤儉本質!
不是因為香港人!

好明顯黃畜乜都吾係!
作者: 笑看流浪英犬     時間: 2021-2-26 21:56

真黃蟲!
作者: 阿聞     時間: 2021-2-26 22:10

引用:
原帖由 kw_lam 於 2021-2-26 09:45 PM 發表
冇錢過去爭飯食,有錢過去炒貴樓,港人移民好易被排斥,在白人主導社會呢個先係最棘手問題
冇錯。英國佬一向racist。
作者: sclee1209     時間: 2021-2-26 23:04

黃絲人蠢冇藥醫
英國人本質,今時今日仲唔認清事實?
係咪九七後出生或者回歸前出生年紀太細
對英國人一啲都唔了解
唔了解,多啲關注一下國際新聞
英國點解脫歐公投會過?
脫歐派其中一個論點
反移民反中東難民
反歐盟其他國家人到英國打工,搶英國人飯碗
付出咁高代價都要脫歐
點可能收留你班香港人,醒少少好唔好
偽君子又係前宗主國,道義上表面要扮下野收留
實質上設下陷井同諸多限制
如同台灣蔡大嬸咁利用完香港黑暴
難民法? 冇需要立法
然後扮下野搵間辦公室掛個牌,當係照顧香港人專責機構
原來只不過係諮詢性質
叫做有交代意思應付一下
咩啲蠢人黃絲信以為真? 台灣會收留佢地?

作者: 阿聞     時間: 2021-2-26 23:09

引用:
原帖由 avarice 於 2021-2-26 09:54 PM 發表

果班黃畜真係以為自己有寶的

其實香港的成功
是香港地理及歷史因素為主
再加上中國人勤儉本質!
不是因為香港人!

好明顯黃畜乜都吾係!
的確。好多黃人都好自大,以為自己出生喺香港就高人一等,唔明白香港之所以成功,係上一代努力,再加埋背靠祖國。佢哋去到外國,什麼也不是,都係要由零開始。
作者: 阿聞     時間: 2021-2-26 23:38

引用:
原帖由 sclee1209 於 2021-2-26 11:04 PM 發表
黃絲人蠢冇藥醫
對英國人一啲都唔了解
英國點解脫歐公投會過?
脫歐派其中一個論點
反移民反中東難民
付出咁高代價都要脫歐
...
講得好!真係唔明黃人點解可以蠢成噉。
作者: 笑看流浪英犬     時間: 2021-2-27 00:08

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-2-26 11:09 PM 發表

的確。好多黃人都好自大,以為自己出生喺香港就高人一等,唔明白香港之所以成功,係上一代努力,再加埋背靠祖國。佢哋去到外國,什麼也不是,都係要由零開始。
X2
作者: big3624     時間: 2021-2-27 00:31

支持輸出曱甴,清潔香港運動!!
作者: 喪班馬     時間: 2021-2-27 00:58

引用:

黃人們醒下吧!唔好以為自己有寶,大叫幾句 ...
樓主唔好點醒佢地啦由佢地為夢想繼續奮進啦。清潔香港你我有責
作者: 神殿老子     時間: 2021-2-27 01:05

由得佢哋去認識下西方國家的真面目唔好咩?
作者: 阿聞     時間: 2021-2-27 01:08

引用:
原帖由 big3624 於 2021-2-27 12:31 AM 發表
支持輸出曱甴,清潔香港運動!!
我一早都已咁話. 見親黃媒有關移民的新聞, 我都會回: 好行夾唔送, 走左就唔好返來.

可惜西媒估唔到咁快就反口.
作者: 阿聞     時間: 2021-2-27 01:09

引用:
原帖由 喪班馬 於 2021-2-27 12:58 AM 發表

哈哈, 其實我都有少少猶豫好唔好出帖. 不過真係太好笑, 忍唔住都係出左帖.
作者: A1899     時間: 2021-2-27 01:48

過街老鼠
作者: 阿聞     時間: 2021-2-27 10:10

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-2-27 01:05 AM 發表
叫做浸過下鹹水噉話。
作者: 百厭超人     時間: 2021-2-27 10:25

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-2-27 01:09 AM 發表

哈哈, 其實我都有少少猶豫好唔好出帖. 不過真係太好笑, 忍唔住都係出左帖.
樓主你放心啦,班小黃人一定扮睇唔到,再唔係就老屈中國人扮老外出帖,根住繼續發佢哋嘅春秋曱甴大夢!
作者: 33Chris     時間: 2021-2-27 10:28

唔通班黃狗真係當正自己好受 當地人歡迎咩。
作者: 阿聞     時間: 2021-2-27 11:24

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-2-27 10:25 AM 發表

樓主你放心啦,班小黃人一定扮睇唔到,再唔係就老屈中國人扮老外出帖,根住繼續發佢哋嘅春秋曱甴大夢!
都係.

之前TWITTER每次有有關香港的帖, 都有好多連登打手回文宣帖. 但呢兩個帖就差唔多冇哂影.
作者: 天下唯攻2.0     時間: 2021-2-27 12:27

引用:

黃人們醒下吧!唔好以為自己有寶,大叫幾句 ...
唔好講埋啲衰嘢至得架,少數唔代表事實既全部,其實係非常友善,手望相助呢。
作者: 阿聞     時間: 2021-2-27 13:33

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2021-2-27 12:27 PM 發表

唔好講埋啲衰嘢至得架,少數唔代表事實既全部,其實係非常友善,手望相助呢。
呵呵, 要同黃人咁講先得.
作者: banjo.     時間: 2021-2-27 13:49

做得黃屍, 又點會有高質,
作者: 油站自我的工人

作者: 阿聞     時間: 2021-2-27 19:31

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-2-27 06:37 PM 發表
咁大陸人都危險喎,快啲撤僑!
黃人累街坊。
作者: avarice     時間: 2021-2-27 19:45

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-2-26 11:09 PM 發表

我地這代 70後都算勤儉
因為細個見到父母祖輩辛勤工作。

但90後打後的就不堪了
唔捱得又唔屌得
成日呻點解老豆吾係李 + x
班黃畜成日想個老母比人屌
乜道理!?
作者: avarice     時間: 2021-2-27 19:49

引用:
原帖由 sclee1209 於 2021-2-26 11:04 PM 發表
黃絲人蠢冇藥醫
對英國人一啲都唔了解
英國點解脫歐公投會過?
脫歐派其中一個論點
反移民反中東難民
付出咁高代價都要脫歐
...
英國白皮終日想行古惑,找着數!
國勢每況愈下
反之,做實事的德國,國勢日上,同中國一样。
雞侵偶像普京也說,未來是中德領導世界。
作者: 油站自我的工人

作者: 巴巴先生     時間: 2021-2-27 23:09

引用:
原帖由 kw_lam 於 2021-2-26 09:45 PM 發表
班友真係以為有錢大晒,賣左香港層樓去英國一炮過買二三線城市三四間,當佢係港樓咁炒.....
事實上英國佬脫勾最大原因係唔歡迎新移民......
班港友炒貴晒當地既樓,到時班英國人又會向金毛施壓.....

班港英移民真係以為癡埋班白右去幫手反華,人地就真係會接受佢地做自己人咩......
作者: 請輪入用戶名稱     時間: 2021-2-27 23:11

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-2-27 08:12 PM 發表
英國咁危險,大陸立即撤僑啦,仲咁多嗲!
咁你仲唔快D將英鎊唱番港紙

作者: 阿聞     時間: 2021-2-27 23:47

引用:
原帖由 avarice 於 2021-2-27 07:45 PM 發表

我地這代 70後都算勤儉
因為細個見到父母祖輩辛勤工作。

但90後打後的就不堪了
唔捱得又唔屌得
成日呻點解老豆吾係李 + x
班黃畜成日想個老母比人屌
乜道理!?
以前有句說話叫做"千金難買少年​窮",而家可能未必人人聽過。細個曾經窮過嘅人,會更加識得珍惜現在擁有嘅嘢。
作者: 無色暴雨     時間: 2021-2-28 00:25

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-2-27 11:47 PM 發表

以前有句說話叫做"千金難買少年​窮",而家可能未必人人聽過。細個曾經窮過嘅人,會更加識得珍惜現在擁有嘅嘢。
我不嬲都講, 係而家D人話窮唔好生仔。
作者: 阿聞     時間: 2021-2-28 00:31

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-2-27 11:09 PM 發表

班友真係以為有錢大晒,賣左香港層樓去英國一炮過買二三線城市三四間,當佢係港樓咁炒.....
事實上英國佬脫勾最大原因係唔歡迎新移民......
班港友炒貴晒當地既樓,到時班英國人又會向金毛施壓.....

班港英移民真係以為癡埋班白右去幫手反華,人地就真係會接受佢地做自己人咩......
冇錯. 天真黃人以為鬼佬SHARE幾次#StandwithHongKong, 就會當左佢地係自己人.
作者: 瑪卡     時間: 2021-2-28 09:45

引用:
唔係呀, 唔好將啲瘟神送返嚟香港唔該🙏🙏
作者: 瑪卡     時間: 2021-2-28 09:48

引用:
黃絲人蠢冇藥醫
對英國人一啲都唔了解
英國點解脫歐公投會過?
脫歐派其中一個論點
反移民反中東難民
付出咁高代價都要脫歐
...
師兄做乜咁多樹,黃人祖家好歡迎佢地🤔🤔
作者: 瑪卡     時間: 2021-2-28 09:50

引用:
原帖由 喪班馬 於 2021-2-27 12:58 AM 發表

到班曱甴係外地洗晒所有錢又係反黎食正苦😅
作者: 阿聞     時間: 2021-2-28 13:32

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-2-28 09:50 AM 發表

到班曱甴係外地洗晒所有錢又係反黎食正苦😅
所以政府咁心急唔比雙重國藉. 唔係用來嚇人, 等佢地唔走; 而係用來確保走左的人唔好返來呃福利.
作者: sclee1209     時間: 2021-2-28 14:02

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-2-28 09:48 AM 發表

師兄做乜咁多樹,黃人祖家好歡迎佢地🤔🤔
放心啦
講得聽就唔會係黃人
黃人特質唔見棺材唔流淚
黑暴要去體驗過,係咪真係坐監人生會更精彩

就似班大學生咁,躲在學校抗爭,以為有保護傘大晒
等畢業果時出黎搵唔到野做,就知衰
出黎行遲早要還,黃人會自食惡果

作者: 瑪卡     時間: 2021-2-28 14:25

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-2-28 01:32 PM 發表

所以政府咁心急唔比雙重國藉. 唔係用來嚇人, 等佢地唔走; 而係用來確保走左的人唔好返來呃福利.
最終又係社會會承擔😅
作者: 瑪卡     時間: 2021-2-28 14:26

引用:
原帖由 sclee1209 於 2021-2-28 02:02 PM 發表

放心啦
講得聽就唔會係黃人
黃人特質唔見棺材唔流淚
黑暴要去體驗過,係咪真係坐監人生會更精彩

就似班大學生咁,躲在學校抗爭,以為有保護傘大晒
等畢業果時出黎搵唔到野做,就知衰
出黎行遲早要還,黃人會自食惡果
腦殘太多😂
作者: edenfovwin     時間: 2021-2-28 17:49

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-2-26 09:10 PM 發表

港蝗。
港臭蟲
作者: avarice     時間: 2021-3-1 09:43

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-2-27 11:47 PM 發表

"千金難買少年​窮"

👍
作者: 太自我太不羈     時間: 2021-3-1 10:32

引用:

傻啦, 你覺得無廢老廢青咬老綜住公屋做黃屍?
作者: 太自我太不羈     時間: 2021-3-1 10:34

引用:
原帖由 無色暴雨 於 2021-2-28 12:25 AM 發表

我不嬲都講, 係而家D人話窮唔好生仔。
你唔好咁天真啦好嗎, 窮唔可以係仆街黃屍咬納稅人錢嘅?
作者: 無色暴雨     時間: 2021-3-1 10:41

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2021-3-1 10:34 AM 發表

你唔好咁天真啦好嗎, 窮唔可以係仆街黃屍咬納稅人錢嘅?
黃藍無關貧富。
作者: 太自我太不羈     時間: 2021-3-1 10:45

引用:
原帖由 無色暴雨 於 2021-3-1 10:41 AM 發表

黃藍無關貧富。
所以就唔好咁天真啦, 生咗出嚟唔會因為窮就會正常架, 正常人唔想有仆街咬納稅人錢搞事亦唔想更多正常人捱窮囉
作者: 無色暴雨     時間: 2021-3-1 11:00

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2021-3-1 10:45 AM 發表

所以就唔好咁天真啦, 生咗出嚟唔會因為窮就會正常架, 正常人唔想有仆街咬納稅人錢搞事亦唔想更多正常人捱窮囉
物質冇咁充裕, 的確會令人學會珍惜。極端政治思想係另一回事。
作者: avarice     時間: 2021-3-1 11:01

引用:
原帖由 無色暴雨 於 2021-3-1 10:41 AM 發表

黃藍無關貧富。
窮不是黃畜賣港賣國的借口
作者: 太自我太不羈     時間: 2021-3-1 11:07

引用:
原帖由 無色暴雨 於 2021-3-1 11:00 AM 發表

物質冇咁充裕, 的確會令人學會珍惜。極端政治思想係另一回事。
識珍惜就唔會係黃屍啦, 唔珍惜仲破壞公家野, 等佢地後悔(仲好可能根本唔會)啲正常人失去嘅野佢可以賠條命呀?
作者: 神經箭     時間: 2021-3-1 11:20

好文好帖!谢谢分享。

现实与理想永远大大不同。
作者: 無色暴雨     時間: 2021-3-1 11:21

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2021-3-1 11:07 AM 發表

識珍惜就唔會係黃屍啦, 唔珍惜仲破壞公家野, 等佢地後悔(仲好可能根本唔會)啲正常人失去嘅野佢可以賠條命呀?
凡事政治化, 無意義, 一般情況下物質冇咁充裕係會令人學懂珍惜。
作者: 神經箭     時間: 2021-3-1 11:22

理想自然通
行来大不同
Pamper烧坏脑
现实是黃虫
作者: 太自我太不羈     時間: 2021-3-1 11:39

引用:
原帖由 無色暴雨 於 2021-3-1 11:21 AM 發表

凡事政治化, 無意義, 一般情況下物質冇咁充裕係會令人學懂珍惜。
一般?????
乜你覺得宜家係一般??????
佢唔珍惜唔食納稅人錢都算了, 咁多黃屍香港養唔起, 正常窮人更加賭唔起, 唔好玩香港人啦好嗎?
作者: 無色暴雨     時間: 2021-3-1 11:47

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2021-3-1 11:39 AM 發表

一般?????
乜你覺得宜家係一般??????
佢唔珍惜唔食納稅人錢都算了, 咁多黃屍香港養唔起, 正常窮人更加賭唔起, 唔好玩香港人啦好嗎?
今日香港情況當然唔係一般, 冇暴動時, 樸素的生活確可以鍛練人心。
作者: 太自我太不羈     時間: 2021-3-1 11:52

引用:
原帖由 無色暴雨 於 2021-3-1 11:47 AM 發表

今日香港情況當然唔係一般, 冇暴動時, 樸素的生活確可以鍛練人心。
所以唔好傻啦, 最少宜家唔好鼓勵窮人生仔
作者: 阿聞     時間: 2021-3-1 12:05

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2021-3-1 10:32 AM 發表

傻啦, 你覺得無廢老廢青咬老綜住公屋做黃屍?
你未完全明白我嘅意思。今時今日,就算住公屋嘅都唔一定真係窮。呢一代好多香港人未試過真正嘅貧窮,即係你睇其他第三世界國家的人,要住啲好簡陋嘅木屋,三餐不得溫飽,冇乾淨食水,冇電,甚至乎因為治安或戰亂問題隨時有生命危險。
作者: 太自我太不羈     時間: 2021-3-1 12:09

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-3-1 12:05 PM 發表

你未完全明白我嘅意思。今時今日,就算住公屋嘅都唔一定真係窮。呢一代好多香港人未試過真正嘅貧窮,即係你睇其他第三世界國家的人,要住啲好簡陋嘅木屋,三餐不得溫飽,冇乾淨食水,冇電,甚至乎因為治安或戰亂問題隨時有生命危險。
咁你覺得宜家香港嘅真窮就無黃屍?
作者: 8888beebee     時間: 2021-3-1 12:14

yc唔會信,一定是鬼佬收錢做嘢,一係話5毛作的,一係睇唔到
作者: 阿聞     時間: 2021-3-1 12:15

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2021-3-1 12:09 PM 發表

咁你覺得宜家香港嘅真窮就無黃屍?
今時今日,想在香港搵到一個我上面形容嗰種'真窮'嘅人都唔容易。
作者: 太自我太不羈     時間: 2021-3-1 12:18

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-3-1 12:15 PM 發表

今時今日,想在香港搵到一個我上面形容嗰種'真窮'嘅人都唔容易。
好快有架啦 🙈🙈🙈
作者: 山上的天才     時間: 2021-3-1 14:31

當班黃人失去了香港嘅自由自在,
生活在被人歧視嘅外國
仲揾唔到嘢做,
先知道咩叫做
水深火熱”!
然後周圍都係變種病毒,
又無錢睇醫生,
先知道咩叫做
民不聊生”!
作者: 古時滴滴OL     時間: 2021-3-1 15:00

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-2-27 01:05 AM 發表
專門打劫亞州人又多D客仔,好
作者: wskwan     時間: 2021-3-1 17:29

送晒去咪仲好...香港冇咗一班黑暴曱甴,社會安寧啦
作者: ricebuket     時間: 2021-3-2 01:30

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-2-27 08:12 PM 發表
英國咁危險,大陸立即撤僑啦,仲咁多嗲!
撤咩僑啫?嗰啲已經自覺係英國人
作者: 阿聞     時間: 2021-3-3 11:44

西媒繼續發功, 以下呢類事情只會愈來愈多.

37歲中國教師在英國遭圍毆被罵「中國病毒」與「滾出這個國家」
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29748754
作者: wsp     時間: 2021-3-3 12:02

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-2-26 07:04 PM 發表
再貼其中一d有趣的比大家睇:

呢句至犀利 

東歐難民,阿拉伯難民 
都旦係因為佢哋嘅家園被毀被逼成為難民 
仲會有啲左膠去可憐佢哋支持佢哋
香港黃絲 
喺西人眼中只係數典忘祖嘅背叛者

圖片附件: Screenshot_20210303_115900.jpg (2021-3-3 12:02, 27.1 KB) / 該附件被下載次數 2

作者: Perfect     時間: 2021-3-3 15:58

咁要盡快制定方法,取消佢地的身份證
作者: 阿聞     時間: 2021-3-9 23:42

弱智峯俾英國佬趕走?

許智峯離港|fb宣布離英赴澳洲 許智峯︰安頓好家人可安心走更遠
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

作者: Tokyo2040     時間: 2021-3-10 00:03

等你班中剷BNO撚買晒樓後就嚟個國家安全法凍結晒啲資產然後驅逐出境