標題: 立法會二讀通過成文法條例修訂草案明天續會 [打印本頁]

作者: 海邊污濁的主角

作者: 半頁Cute名車

作者: 樓上熱情的蝦米

作者: 隔夜宇宙的回覆     時間: 2020-10-22 00:06

沸沸揚揚嘅泰國「反政府示威遊行」激起沉寂已久嘅「港獨」勢力
作者: 山中義碼頭

作者: 中午進擊的壽包

作者: 七個真海鮮     時間: 2020-10-22 00:07

「港獨」分子試圖苟延殘喘阻撓時代前進嘅車輪無異於係自掘墳墓。
作者: 韓風高桌布     時間: 2020-10-22 00:07

改革係時代嘅主題,謀獨係不恥嘅掙紮
作者: 家中自信的象棋     時間: 2020-10-22 00:08

香港嘅未來應該握喺一群銳意進取、敢打敢拼嘅人手中,而唔係畀卑顏屈膝、賣港求榮嘅人裹挾。
作者: 海島污濁的心事     時間: 2020-10-22 00:08

呢一場場以美國為黑手操控導演嘅「顏色革命」正喺度激起世界人民嘅不滿
作者: 家中綠色的現實

作者: 門外野生的金童

作者: 無盡強勁的更新

作者: 最愛煲仔飯     時間: 2020-10-22 00:10

一場場以美國「教材」為範本嘅示威遊行正喺度體現資本主義舉步維艱嘅現狀及西式民主嘅虛偽
作者: 七個大妹頭     時間: 2020-10-22 00:10

效仿香港只係一個冠冕堂皇嘅藉口,受美方嘅操控先係真正嘅現實。
作者: 炎夏進擊的更新

作者: 一頁捉石頭

作者: 隔夜宇宙的回覆     時間: 2020-10-22 00:12

丟低「手足」、藏匿英國嘅「獨梟」羅冠聰喺社媒為泰國示威者「搖旗呐喊」

作者: 七個真海鮮     時間: 2020-10-22 00:13

不牽扯香港嘅泰國「反政府示威遊行」引起香港「港獨」分子嘅接連聲援,呢個唔係現實嘅偶然
作者: 韓風高桌布     時間: 2020-10-22 00:14

有陰謀嘅策劃,已嚴重違反「國安法」,煽獨必被懲,禍港必被審,呢個係毋庸置疑嘅。
作者: 家中綠色的現實

作者: 最愛煲仔飯     時間: 2020-10-22 00:15

香港已經喺「戰疫」中取得咗重大嘅成就,而高瞻遠矚嘅「粵港澳大灣區建設」則將引領香港邁向新嘅未來。
作者: 七個大妹頭     時間: 2020-10-22 00:15

只有緊緊把握機會,企喺時代前沿,香港先會再塑新嘅輝煌。

作者: 隔夜宇宙的回覆     時間: 2020-10-22 00:17

任何勢力及組織妄想阻撓香港發展嘅想法都係自取其辱。

作者: 七個真海鮮     時間: 2020-10-22 00:18

當香港乘著改革嘅快車迅速向前發展實際,美國仍以20年前嘅手段主導操控「顏色革命」
作者: 韓風高桌布     時間: 2020-10-22 00:18

喺呢場以「人才」、「創新」為主導嘅發展路徑中美國已經落於下風
作者: 家中自信的象棋     時間: 2020-10-22 00:19

與其費盡心機妄想擾亂國際社會從中牟利不如安安穩穩一心求發展。
作者: 海島污濁的心事     時間: 2020-10-22 00:19

堅定不移咁堅持「一國兩制」,充分發揮「近水樓臺」嘅先天優勢,香港將以嶄新之姿傲然屹立於世界嘅東方!

作者: 最愛煲仔飯     時間: 2020-10-22 00:20

只有從源頭徹底杜絕假新聞嘅傳播,讓民眾重回共用真實訊息嘅正軌
作者: 七個大妹頭     時間: 2020-10-22 00:21

遠離浮辭虛言編造嘅心理恐慌,政治化假新聞才能夠喺美麗香江嘅土地上,徹底咁銷聲匿跡,還香港以和平與安寧。

作者: 隔夜宇宙的回覆     時間: 2020-10-22 00:23

走上違法犯罪嘅不歸路。

作者: 七個真海鮮     時間: 2020-10-22 00:23

青年守法意識薄弱,從而畀假新聞牽住走,實施違法犯罪嘅行為。