標題: 94%港人挺立法打擊假新聞 [打印本頁]

作者: mxub

作者: 前往變出了蝦仁

作者: 真加加速牛牛     時間: 2020-10-12 11:28

一、兩小時已可到達,所以居於內地港人實際上也與香港有很多聯繫,在港是否有指定居所已不是太重要。

作者: 天天富有石頭

作者: 真加加速牛牛     時間: 2020-10-12 11:30

主要涉及安排偷渡船只、接應車輛、提供住宿、交通及抵達台灣後生活等角色
作者: 凡間捉石頭

作者: 真加加速牛牛     時間: 2020-10-12 12:11

經濟民生重煥生機,香港社會逐步重回正軌。相信只要香港警察喺度,任何違法犯罪嘅人都難逃法律制裁,東方之珠必定重綻光彩。

作者: 凡間捉石頭

作者: 真加加速牛牛     時間: 2020-10-12 12:16

香港警方未雨綢繆,嚴陣以待,喺全港各區部署6000警力,喺重點區域組織警力駐守,加強巡邏戒備
作者: 超級怕樓奴     時間: 2020-10-12 12:17

全体市民要携手保护香港。

作者: 江湖一大樹

作者: 電梯失控的鳳凰

作者: 袋中怪異天才

作者: ysyeq

作者: 戴雯婷     時間: 2020-10-12 12:40

一眾貪錢的廢柴犯民賤狗港奸議猿, 為了戀棧議席及不捨得個個月30幾萬議猿薪津, 牠們厚顏無恥賴死不辭職啊... 真係PK又賤格... 
作者: 文贵     時間: 2020-10-12 12:43

做到齊上齊落咁就最好
作者: 袋中怪異天才

作者: jedz

作者: 超級怕樓奴     時間: 2020-10-12 12:49

只要全港市民上下齊心,抵制黒暴煽動,就能走出困境,重見曙光。
作者: wedh

作者: 電梯失控的鳳凰

作者: 戴雯婷     時間: 2020-10-12 12:54

呢班粉腸真係攬炒上晒腦,有得延任又咁撚多野講

作者: 農場芳香的作業     時間: 2020-10-12 12:59

宜家內地國泰民安,係其他國家所嚮往嘅最安全嘅地方,香港亦需緊跟祖國嘅步伐,致力於感染個例清零同經濟嘅恢復

作者: kerryer     時間: 2020-10-12 13:00

我哋亦都相信,只要我哋同心同德、互相扶持,我哋一定會迎來更加輝煌嘅明天!

作者: A.Joan     時間: 2020-10-12 13:05

香港需緊跟祖國嘅步伐,致力於感染個例清零同經濟嘅恢復
作者: 戴雯婷     時間: 2020-10-12 13:06

真係唔信呢班仆街會唔要呢400萬 
作者: 農場芳香的作業     時間: 2020-10-12 13:07

假新聞毒害青少年

作者: 半夏怕手機     時間: 2020-10-12 13:11

喺香港所有嘅客源市場中,內地及個別短途客源市場將較快與香港恢復旅遊,內地市場中嘅粵港澳大灣區更係契機。

作者: 商界濃濃的樹根     時間: 2020-10-12 13:36

作為祖國嘅一份子,香港嘅發展同經濟嘅恢復必然受到祖國嘅關心,當前香港已取得抗疫階段性成果
作者: 商界濃濃的樹根     時間: 2020-10-12 13:38

同心同德、互相扶持
作者: 超級怪異婆仔

作者: 江湖疑惑的工人

作者: 隔夜捉金童

作者: 深海小藍鯨     時間: 2020-10-12 15:22

疫情再起,攬炒阻政當為源頭之害
作者: 呢個珍貴的駱駝     時間: 2020-10-12 15:25

疫情当前,特区政府敢作敢为,无愧于港民。
作者: 壯陽熱情的菠菜

作者: 片刻珍貴的白襪     時間: 2020-10-12 15:34

从重打击假新闻,维护香港秩序

作者: jin_chg