標題: 中國成日疫苗已經成功幫巴西人打緊 [打印本頁]

作者: _👻_     時間: 2020-9-14 15:05

https://china.hket.com/article/2751720/【新冠肺炎疫苗】全球首針新冠疫苗3月武漢施打  中國創世界第一

甘成功點解唔拎黎香港幫人打 仲要隔離香港14日 我覺得共產黨滿口大話
作者: ilovenikita     時間: 2020-9-14 15:36

地做咁第三期盲測
搵香港人試,WC會激到殺全家
引用:
原帖由 _👻_ 於 2020-9-14 03:05 PM 發表
https://china.hket.com/article/2751720/%E3%80%90%E6%96%B0%E5%86%A0%E8%82%BA%E7%82%8E%E7%96%AB%E8%8B%97%E3%80%91%E5%85%A8%E7%90%83%E9%A6% ...

作者: 肥矮太空灰     時間: 2020-9-14 15:54

引用:
原帖由 _👻_ 於 2020-9-14 03:05 PM 發表
https://china.hket.com/article/2751720/%25E3%2580%2590%25E6%2596%25B0%25E5%2586%25A0%25E8%2582%25BA%25E7%2582%258E%25E7%2596%25AB%25E8%258B%2597%25E3%2580%2591%25E5%2585%25A8%25E7%2590%2583%25E9%25A6% ...
大陸啲野

留返俾啲廢中廢老去打
作者: GPR     時間: 2020-9-14 15:57

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-14 03:54 PM 發表

大陸啲野

留返俾啲廢中廢老去打
呵呵 真係想問 你會打什麼疫苗?
作者: ilovenikita

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 大橋上一人     時間: 2020-9-14 18:23

引用:
原帖由 GPR 於 2020-9-14 03:57 PM 發表

佢多數會打佢老味契爺嘅大大碌特種疫苗,一種係由口注射,稱為深喉口爆,一種係由肛門注射。
作者: ilovenikita     時間: 2020-9-14 18:37

得到WHO認可既疫苗只有6種,中國就佔3種

WC唔打中國疫苗,可能尼一世都唔駛打,或者打既美爺疫苗都系中國生產
作者: wilsonkf     時間: 2020-9-14 18:37

感染率低既地方不適合試驗疫苗,有幾難理解?

或者樓主到宜家都唔知疫苗係試驗中

宜家只係傻侵搞到美國一鑊泡先急要疫苗,中國從來都係打算一步一步黎

作者: maldini1967     時間: 2020-9-14 20:23

引用:
https://china.hket.com/article/2751720/%25E3%2580%2590%25E6%2596%25B0%25E5%2586%25A0%25E8%2582%25BA%25E7%2582%258E%25E7%2596%25AB%25E8%258B%2597%25E3%2580%2591%25E5%2585%25A8%25E7%2590%2583%25E9%25A6% ...
你有無睇內文?
作者: 33Chris     時間: 2020-9-14 20:46

引用:
原帖由 GPR 於 2020-9-14 03:57 PM 發表

佢會聽侵侵講打滴露
作者: GPR     時間: 2020-9-14 20:53

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-9-14 08:46 PM 發表

佢會聽侵侵講打滴露
呢啲死狗 只係會乜嘢都唔 當全世界都冇事嘅時候 咁佢咪冇事囉 唔知道自己 係死狗 呢隻只不過係死狗 用嚟解悶
作者: chikay2009     時間: 2020-9-14 21:56

連檢測你都驚,你會打中國疫苗咩?!!
其次,啲YC成日話要攬炒,咁就成存你哋仝美肺攬炒囉
作者: newmingbbq007     時間: 2020-9-14 22:04

引用:

果位C HING 會打川普疫苗
作者: 虎榮     時間: 2020-9-14 22:07

引用:

黃人繼飲東江水,食中國菜,會晤會再打中國疫苗?