標題: 美角海軍不滿f35c 表現,決定研發下一代艦載機. [打印本頁]

作者: 亞裔閹割犬1842     時間: 2020-9-6 14:25

https://youtu.be/1tnDnfVRRic

f35c 唔掂就賣畀台灣啦,每架賣2億尾元佢哋都會接貨!
作者: 大林林     時間: 2020-9-6 14:41

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-9-6 02:25 PM 發表

停橙f16v都賣過億美元,肥電起碼賣5億啦
作者: 葵扇鼻     時間: 2020-9-6 15:15

迷彩虎正呀, 報導非常準確, 即系話現役F35C會掉落垃圾桶
作者: 崖上的地獄     時間: 2020-9-7 15:14

又升级啦,問你點追
作者: sheung1009     時間: 2020-9-7 15:22

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-7 03:14 PM 發表
又升级啦,問你點追
不是"又"升级啦,是"想"升級啦,未完成何來又呢?
怎會追不到呢,中國由0開始追至超越了。
作者: 崖上的地獄     時間: 2020-9-7 15:25

引用:
原帖由 sheung1009 於 2020-9-7 03:22 PM 發表

不是"又"升级啦,是"想"升級啦,未完成何來又呢?
怎會追不到呢,中國由0開始追至超越了。
點様超越,有冇實戰過,f35就身經百戰,以色列打中東用到出神入化要加單囉
作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 15:32

嘩,YouTube 上年的美軍都話byebye f35啦!

早話咗呢隻嘢唔掂,揾笨柒的,美軍4圍迫契弟同佢啃,仲要大批大批咁啃,啃到德國及台灣都拒買

就知呢隻嘢係幾屎
看佢同中國的殲18的外型,殲18型過佢

F35隨時甩漆甩到生癩痢咁,真係唔老黎
作者: sheung1009     時間: 2020-9-7 15:34

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-7 03:25 PM 發表

點様超越,有冇實戰過,f35就身經百戰,以色列打中東用到出神入化要加單囉
是否超越不是別人說的,而是美國說的,不然不用加急研發6代機了。
作者: 葵扇鼻     時間: 2020-9-7 15:34

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-7 03:25 PM 發表

師兄你新嚟軍版呀, 呢度有幾個軍迷長駐撐中架, 大陸軍備實力唔需要解釋嘅, 只要信不要問, 第六代戰機呀, 拾八超高音速導彈呀, 量子衛星及雷達, 電磁激光大炮等等武氣都超越美帝起碼二十年, 你再嘈就有第二批網軍咒你屋企人架啦.
作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 15:40

引用:

真係吹漲,人地在YouTube 都爆佢以色列係揾笨柒呃黃9的,你唔係俾佢呃了嘛?

勁嘅唔係f35,係以色列套秘密研發雷達攻擊系統啫,中國在南海都以彼之道還施f35之身啦!

這場是以色列為美國谷銷f35 show ,氹契弟買,仲要扮高價同佢買,買完仲要被敲詐勁貴維修費添

作者: 崖上的地獄     時間: 2020-9-7 15:40

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-9-7 03:34 PM 發表

師兄你新嚟軍版呀, 呢度有幾個軍迷長駐撐中架, 大陸軍備實力唔需要解釋嘅, 只要信不要問, 第六代戰機呀, 拾八超高音速導彈呀, 量子衛星及雷達, 電磁激光大炮等等武氣都超越美帝起碼二十年, 你再嘈就有第二批網軍咒你屋企人架啦. ...
入得呢對軍盲就要理直氣壯,唔夠人講就個老母西出來問侯人,呢啲咪失敗者囉,講軍事不難的
作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 15:43

連美軍都吐槽,先前支持f35,同大家死撐的黃人,而家棚牙被人剝晒囉,眼鏡都跌埋添
作者: 葵扇鼻     時間: 2020-9-7 15:45

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-7 03:40 PM 發表

入得呢對軍盲就要理直氣壯,唔夠人講就個老母西出來問侯人,呢啲咪失敗者囉,講軍事不難的
我俾人問候得多啦, 又漢奸, 走狗, 賣國賊, 仲有近年嘅"甲由", 係甲油呀, 仲累埋屋企人屎存加, 習慣晒啦,
作者: 崖上的地獄     時間: 2020-9-7 15:45

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-7 03:40 PM 發表

真係吹漲,人地在YouTube 都爆佢以色列係揾笨柒呃黃9的,你唔係俾佢呃了嘛?

勁嘅唔係f35,係以色列套秘密研發雷達攻擊系統啫,中國在南海都以彼之道還施f35之身啦!

這場是以色列為美國谷銷f35 show ,氹契弟買,仲要扮高價同佢買,買完仲要被敲詐勁貴維修費添 ...
做乜又黄又蓝,只有軍盲信youtube,作戰就梗係要互相配合啦,以色列反導彈 都係天下第一,至於f35勁嘅係隐形能力及聯合作戰系统,所以可以横掃中東

作者: 崖上的地獄     時間: 2020-9-7 15:47

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-9-7 03:45 PM 發表

我俾人問候得多啦, 又漢奸, 走狗, 賣國賊, 仲有近年嘅"甲由", 係甲油呀, 仲累埋屋企人屎存加, 習慣晒啦,
証明班人無料到,睇youtube打飛機
作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 15:50

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-9-6 03:15 PM 發表
迷彩虎正呀, 報導非常準確, 即系話現役F35C會掉落垃圾桶
062這隻fx 6th gen. Fighter,應該未解決到
超音速巡航及戰爭
不甩塗層

等問題

最重要,冇稀土供應,隨時生唔出
作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 16:01

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-7 03:45 PM 發表

做乜又黄又蓝,只有軍盲信youtube,作戰就梗係要互相配合啦,以色列反導彈 都係天下第一,至於f35勁嘅係隐形能力及聯合作戰系统,所以可以横掃中東 ...
F35仲要扮隱形?中,俄,伊朗的雷達都mon.到佢,,佢失去隱形能力就係不容爭議的事實

而且f35保養勁貴,一條頭髮絲的花痕都立即在雷達反應上誇過747

這些過渡產品out啦
作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 16:04

其實,美國都知f35無用,所以,而家美國是改買波音的f15ex來支撐空軍力量

美其名就話冇希土所以冇得生產,但怎會中國一話停供就即停產丫,分明是美國給f35的下台階就真
作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 16:07

F35的科技落後,除做不到不甩的隱形塗層技術,原來連引擎的紅外線隱形都無能為力,又做唔到超音速的戰爭,真係除了呃錢來補返f22每浪費美軍23 billion,條數,都唔知有咩用  
作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 16:10

記得有專家講過,冇了隱身能力的f35,分分鐘連f16都打唔過,大家比對下佢地的機速就知f35幾大鑊
作者: 輪皇     時間: 2020-9-7 16:16

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-9-7 03:45 PM 發表

你舊a/c叫咩名?
作者: 崖上的地獄     時間: 2020-9-7 16:22

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-7 04:01 PM 發表

F35仲要扮隱形?中,俄,伊朗的雷達都mon.到佢,,佢失去隱形能力就係不容爭議的事實

而且f35保養勁貴,一條頭髮絲的花痕都立即在雷達反應上誇過747

這些過渡產品out啦 ...
mon 到就打落來啦,點解s400無動呀講到啲雷達飛彈咁勁,但又係咁俾人炸,維修貴得過焦20,f35幅偈能飛8000至一萬小時用油量低,焦20行3000小時就報廢,仲要用油量化老美大20%,誰成本大呢係youtube講架,嗱就晒伱地資訉來源
作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 16:34

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-7 04:22 PM 發表

mon 到就打落來啦,點解s400無動呀講到啲雷達飛彈咁勁,但又係咁俾人炸,維修貴得過焦20,f35幅偈能飛8000至一萬小時用油量低,焦20行3000小時就報廢,仲要用油量化老美大20%,誰成本大呢係youtube講架,嗱就晒伱地資訉來源 ...
Mon.到就唔係隱形!

你要知這個定義就得啦!其他所講的已唔關隱形事!

作者: Peter_H

作者: 葵扇鼻     時間: 2020-9-7 16:45

引用:
原帖由 輪皇 於 2020-9-7 04:16 PM 發表

你舊a/c叫咩名?
舊A/C叫倫皇
作者: 葵扇鼻     時間: 2020-9-7 16:51

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-7 03:50 PM 發表

062這隻fx 6th gen. Fighter,應該未解決到
超音速巡航及戰爭
不甩塗層

等問題

最重要,冇稀土供應,隨時生唔出
師亨, 唔好再講稀土牌啦, 冇用架.
「稀土牌」已打不響。其一、稀土產量已是供過於求,價格一直走低。多年來,各國一直囤積居奇,以備不時之需。美國和日本現時已有超過二十年的存貨。中國單方面的禁運或加稅,亦無濟於事。其二、中國亦曾向日本打「稀土牌」,已被世貿裁定敗訴,這招又豈能再用?其三、稀土涵蓋17種元素,其實並不稀有,世界各國都會有,不過只有中國境內有齊17種元素。隨着科技進步,全球探明的稀土總量增加,中國稀土儲存量亦由佔世界的71.1%下跌至佔比在23%以下。其他國家並非不能生產稀土,甚至可從二手市場或電子廢料中吸納,只是由於開採及製造時嚴重破壞環境,才會讓中國生產。在這個情況下,我國的「稀土牌」又豈能奏效?
作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 16:57

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-9-7 04:51 PM 發表

「稀土牌」已打不響。其一、稀土產量已是供過於求,價格一直走低。多年來,各國一直囤積居奇,以備不時之需。美國和日本現時已有超過二十年的存貨。中國單方面的禁運或加稅,亦無濟於事。其二、中國亦曾向日本打「稀土牌」,已被世貿裁定敗訴,這招又豈能再用?其三、稀土涵蓋17種元素,其實並不稀有,世界各國都會有,不過只有中國境內有齊17種元素。隨着科技進步,全球探明的稀 ...
你同美國講囉,白宮有網頁架,
記得叫美國唔好扮嘢啦,中國斷供希土做咩投訴咁緊張呢?虛偽
作者: 葵扇鼻     時間: 2020-9-7 16:58

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-9-7 04:51 PM 發表

「稀土牌」已打不響。其一、稀土產量已是供過於求,價格一直走低。多年來,各國一直囤積居奇,以備不時之需。美國和日本現時已有超過二十年的存貨。中國單方面的禁運或加稅,亦無濟於事。其二、中國亦曾向日本打「稀土牌」,已被世貿裁定敗訴,這招又豈能再用?其三、稀土涵蓋17種元素,其實並不稀有,世界各國都會有,不過只有中國境內有齊17種元素。隨着科技進步,全球探明的稀 ...
唔好再講稀土牌同沽售美債牌啦, 全部都冇用架
作者: stormy10     時間: 2020-9-7 17:09

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-9-7 04:58 PM 發表

唔好再講稀土牌同沽售美債牌啦, 全部都冇用架
咁就好啦,唔怕做啦。
作者: stormy10     時間: 2020-9-7 17:24

稀土留返自用啦,美債比我啦我比港紙過你。
作者: 地獄之城     時間: 2020-9-7 17:46

歼20服役左?
作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 17:58

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-7 04:22 PM 發表

mon 到就打落來啦,點解s400無動呀講到啲雷達飛彈咁勁,但又係咁俾人炸,維修貴得過焦20,f35幅偈能飛8000至一萬小時用油量低,焦20行3000小時就報廢,仲要用油量化老美大20%,誰成本大呢係youtube講架,嗱就晒伱地資訉來源 ...
F35規格

最大航程A型:大於2,220公里(1,200海浬)
B型:大於1,670公里(900海浬)
C型:大於2,220公里(1,360海浬)
作戰半徑A型:1,239公里(669海浬,無空中加油
B型:935公里(505海浬)
C型:1,240公里(670海浬)[9]

殲20

作戰半徑大於2,000公里(1,200英里

另外,你明唔明怎解f35的壽命長啊?
因為隻嘢平常都航行幾百公里一小時,民航機咁,有乜辦法唔耐用,但一行超音速,佢一分多鐘就出現引擎損壞,所以用超音速巡航,但做唔到規定的30分鐘,佢要入廠維修半年至9個月

而殲20是以超音速計較,佢平時都可開到超音速,所以引擎是藍火焰,而不是f22或f35橙黃火焰咁低班,而超音速巡航及戰鬥正是全部5代戰機只得殲20能做到最長時間!所以佢在這速度就是無敵

F35的速度得1.6馬赫真係連f16都唔夠照,難怪台灣都唔要佢,

知不知雖然f35是2006年設計,但一直都冇被看好,直至奧巴馬拆 f22生產線及特朗狂小洛脅的高價劏死牛,美國才揾呢隻嘢來臨時攝期,根本佢從來就未被考慮係美國空軍主力,但f22俾總統玩死咗,也只有冇狗拉貓,揾佢頂住先。
作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 18:02

引用:
原帖由 地獄之城 於 2020-9-7 05:46 PM 發表
歼20服役左?
殲20a服役咗,但數量唔多,得幾十隻,
殲22b才是真身,未服役,會有超過2百隻,正密密生產,而家傳已生產了數十隻
作者: 地獄之城     時間: 2020-9-7 18:06

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-7 06:02 PM 發表

殲20a服役咗,但數量唔多,得幾十隻,
殲22b才是真身,未服役,會有超過2百隻,正密密生產,而家傳已生產了數十隻
媒体报道嘅歼20技术参数仲系唔错
作者: 神經刀~     時間: 2020-9-7 18:09

引用:

有啲野習慣下就好

早前就話中國已研發下一代,今日就話美國五代機唔勁要提早做六代機。
風向轉得快過火箭。
仲有咩量子引擎、電磁炮,只要話得出就有
作者: 葵扇鼻     時間: 2020-9-7 18:18

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-7 05:58 PM 發表

F35規格

C型:大於2,220公里(1,360海浬)作戰半徑A型:1,239公里(669海浬,無空中加油)

殲20

另外,你明唔明怎 ...
因為隻嘢平常都航行幾百公里一小時,民航機咁,有乜辦法唔耐用,但一行超音速,佢一分多鐘就出現引擎損壞,所以用超音速巡航,但做唔到規定的30分鐘,佢要入廠維修半年至9個月
而殲20是以超音速計較,佢平時都可開到超音速,所以引擎是藍火焰,而不是f22或f35橙黃火焰咁低班,而超音速巡航及戰鬥正是全部5代戰機只得殲20能做到最長時間!所以佢在這速度就是無敵 <==你講乜嘢呀?? J20開超音速巡航10~20秒就爆偈.
http://mil.news.sina.com.cn/jssd ... yvtmxe5548716.shtml
作者: 崖上的地獄     時間: 2020-9-7 18:28

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-7 05:58 PM 發表

F35規格

C型:大於2,220公里(1,360海浬)作戰半徑A型:1,239公里(669海浬,無空中加油)

殲20

另外,你明唔明怎 ...
幅偈唔耐用用油大国内工程師都承認有很大改進空間,你啲數據不如實戰,美國打人係去到你家門口,航程已不是問題,人家空中加油獨步全球架,明唔明呀

作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 18:41

引用:
原帖由 葵扇鼻 於 2020-9-7 06:18 PM 發表

而殲20是以超音速計較,佢平時都可開到超音速,所以引擎是藍火焰,而不是f22或f35橙黃火焰咁低班,而超音速巡航及戰鬥正是全部5代戰機只得殲20能做到最長時間!所以佢在這速度就是無敵 <==你講乜嘢呀?? J20開超音速巡航1 ...
你訓醒未?2018年仲要係年頭嘅,攞黎2020年9月7日打飛滋呀?

返去啦!攰啦你,帶返副眼鏡唔好仆親呀
作者: starr     時間: 2020-9-7 18:57

早就話左F35係呃錢之作
作者: 機龍     時間: 2020-9-7 20:09

美國海軍真正想要嘅係NATF,F-35只係頂住先,超蟲原本係墊底貨

F-35C減單到280架,等多十年FA-XX換超蟲

蜀中無大將嘅真實寫照
作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 21:39

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-7 06:28 PM 發表

幅偈唔耐用用油大国内工程師都承認有很大改進空間,你啲數據不如實戰,美國打人係去到你家門口,航程已不是問題,人家空中加油獨步全球架,明唔明呀 ...
算把啦,5月到而家f35係南海都揾唔到飯食,佢要加油機,中國就係海邊出來洗鬼加油咩,醒d啦,
F35多次俾中國的干擾系統玩到空中失靈,要不是中國純為震懾,d F35跌晒海啦,

知不知美空軍在南海衰咗,所以海軍先覺f35c唔掂

否則美國海軍就會如199x年的克林頓咁嗡:既然都無敵,有bug都打得贏,洗q花錢研究過d新戰機咩!

美軍的行動最誠實呀

F35衰咗啦,F35衰咗啦。。。。。。。

作者: 高大冰凍的世界     時間: 2020-9-7 21:59

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-9-6 02:25 PM 發表

F16v, 66架賣俾台灣都要606億美元
F35c當然要20億美元一架
作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 22:16

引用:
原帖由 機龍 於 2020-9-7 08:09 PM 發表
美國海軍真正想要嘅係NATF,F-35只係頂住先,超蟲原本係墊底貨

F-35C減單到280架,等多十年FA-XX換超蟲

蜀中無大將嘅真實寫照
所以德國就精甩邊,拒買!
呆灣又蠢唔晒,廢事買隻嘥米飯的,單係同佢的油漆費都食窮人,甩咗層漆仲差過f16,所以俾錢買f16v算數!
作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 22:21

引用:
原帖由 starr 於 2020-9-7 06:57 PM 發表
早就話左F35係呃錢之作
如大家記得特朗普初上場,就狂小洛脅隻f22貴到趴街,跟著大家妥協才改推f35,就知呢隻嘢真係唔係美軍真想要的飛機,而且兩嘢就可攞出來的倉底貨,真係同現時美國未完成疫苗一樣,隨時瀨嘢!
作者: cwilson1     時間: 2020-9-7 22:36

其實,睇返過往,美國邊有咁好死呀!
佢自己主力用f35,班契弟同佢用同級戰機,仲要威迫去賣,總統去促銷喎!唔係蟹貨,美國會咁好死咩?
作者: 亞裔閹割犬1842     時間: 2020-9-7 23:35

鹵味叫你買果啲,一定係大鑊嘢!
作者: cwilson1     時間: 2020-9-8 00:13

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-9-7 11:35 PM 發表
鹵味叫你買果啲,一定係大鑊嘢!
直頭是想凶班契弟迫買添,德國拒買,直頭公開譴責話令佢地美國集團的機種唔一致喎,但德法睬佢都硬膠,都係唔買!
作者: 崖上的地獄     時間: 2020-9-8 17:58

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-7 09:39 PM 發表

算把啦,5月到而家f35係南海都揾唔到飯食,佢要加油機,中國就係海邊出來洗鬼加油咩,醒d啦,
F35多次俾中國的干擾系統玩到空中失靈,要不是中國純為震懾,d F35跌晒海啦,

知不知美空軍在南海衰咗,所以海軍先覺f35c唔掂

否則美國海軍就會如199x年的克林頓咁嗡:既然都無敵,有bug都打得贏,洗q花錢研究過d新戰機咩!

美軍的行動最誠實呀
...
美軍點係南海衰呀,人家又u2.又b-1安全飛行喎,你呢仲唔出量子炮,飛天航母,高達,係啦打個乞痴f35就跌晒落海啦,嚇死人咩
作者: 亞裔閹割犬1842     時間: 2020-9-8 18:28

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-7 10:16 PM 發表

所以德國就精甩邊,拒買!
呆灣又蠢唔晒,廢事買隻嘥米飯的,單係同佢的油漆費都食窮人,甩咗層漆仲差過f16,所以俾錢買f16v算數!
買16V(單機價, 唔計日後維護保養)仲貴過35喎!
作者: momo481716

作者: ilovenikita     時間: 2020-9-8 23:34

F35系列就系當年美軍目中無人,世界無敵下,想設計出一雞幾味既失敗作品

事實上如果無現在既中國,F35系列是"無敵"既存在
作者: cwilson1     時間: 2020-9-8 23:54

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-9-8 11:34 PM 發表
F35系列就系當年美軍目中無人,世界無敵下,想設計出一雞幾味既失敗作品

事實上如果無現在既中國,F35系列是"無敵"既存在
唔係F35, 係F22, 就是當年F22剛推出, 仲未debug , 當有關研發部門問克林頓r 錢時, 又撞啱蘇聯解体. 所以克林頓就想出一個世界最美夢的說法去拒絶批款
大意如下:
試問蘇聯解体, 環看天下仲有甚麼國家能挑戰我地呢??
概然冇囉, F22又係美國有屎以來最出色發明的戰機, 就算有bug, 又是否有戰機可挑佢呢????

概然冇對手, 咁即係F22已是天下無敵啦???咁仲俾咩錢去研改呀

下屬在這些天下無敵的拒批錢的理由下, 唯有yes 接受囉.

本來F22係無敵是最寂寞, 怎知殲20一出佢就瀨晒屎呢

作者: cwilson1     時間: 2020-9-8 23:57

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-9-8 06:28 PM 發表

買16V(單機價, 唔計日後維護保養)仲貴過35喎!

貴出嗰D係保護費, 美國在5月至今去南海被中國連趕十多廿次, 真係冇功都有勞, 要食飯, 台灣想唔找數嘛, 敢唔找咩
作者: cwilson1     時間: 2020-9-9 00:00

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-8 05:58 PM 發表

美軍點係南海衰呀,人家又u2.又b-1安全飛行喎,你呢仲唔出量子炮,飛天航母,高達,係啦打個乞痴f35就跌晒落海啦,嚇死人咩
人地出貼都笑美國被中國打了5隻u2下來, 真係要睇u2裸照都睇到厭啦!!!!

好心睇吓嘢啦
作者: Fainx1917     時間: 2020-9-9 07:25

隱形戰機的隱形是當年康和式因要發展末來戰機而收回,美方嘅隱(型)雷達冇理據。 (c) 2020 FANIXME 1. 78.
[].你知唔知玩具嘅飛彈係點射出[(+)]直射抵死。

作者: 崖上的地獄     時間: 2020-9-10 14:27

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-9 12:00 AM 發表

人地出貼都笑美國被中國打了5隻u2下來, 真係要睇u2裸照都睇到厭啦!!!!

好心睇吓嘢啦
人地俾埋第六隻伱打都唔打,呢D叫打面呀,啪啪啪
作者: 崖上的地獄     時間: 2020-9-10 14:28

引用:
原帖由 momo481716 於 2020-9-8 11:29 PM 發表

有料使乜耐

作者: 崖上的地獄     時間: 2020-9-10 18:31

引用:
原帖由 momo481716 於 2020-9-10 03:56 PM 發表

有料使乜開分身
有料咪識分身

作者: 崖上的地獄     時間: 2020-9-11 12:15

引用:
原帖由 momo481716 於 2020-9-10 11:36 PM 發表

返龜瞓發你個火影夢啦
你咪—様,量子炮,飛天航母日日發春夢P