標題: 中國唔打美國,中國在國際永遠都被欺負 [打印本頁]

作者: 版煮報夢.     時間: 2020-7-24 10:05

日本 澳洲 加拿大 英國 紐西蘭 印度 法國 其他二打六 歧視中國成分極高

世界地位 爭櫈仔遊戲 ,現在美國一定要對付中國
作者: Iri     時間: 2020-7-24 10:18

中美決勝
1上合組織把美國恐怖分子連根拔起
2穆斯林解放巴勒斯坦美帝崩潰
3一帶一路成真

美國的老闆在以色列 明未??

作者: Iri     時間: 2020-7-24 10:28

你中國日日自吹自擂一帶一路
你中國正一厚顏無恥
我美國用阿富汗恐怖分子打去印巴
你中國的一帶一路死得

大家盯著上合組織去阿富汗反恐就一切成真
作者: vv3521     時間: 2020-7-24 10:37

日本 澳洲 加拿大 英國 紐西蘭 印度 法國  歧視中國成分極高

这些国家好像一百多年前就这样了吧 没啥稀奇的~包括北欧的几个弹丸小国
作者: 崖上地獄     時間: 2020-7-24 10:39

美國敵人不是中國人,攪L清楚
作者: 棧道     時間: 2020-7-24 11:16

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-7-24 10:39 AM 發表
美國係要中國收皮,成為美國奴隸,你搞清楚
作者: 版煮報夢.     時間: 2020-7-24 11:21

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-7-24 10:39 AM 發表

圖片附件: 1595560907349.jpg (2020-7-24 11:21, 144.4 KB) / 該附件被下載次數 24

作者: Peter_H

作者: 崖上地獄     時間: 2020-7-24 11:45

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-7-24 11:21 AM 發表

乜唔係咩

圖片附件: 1595562345662.jpg (2020-7-24 11:45, 148.23 KB) / 該附件被下載次數 25

作者: 崖上地獄     時間: 2020-7-24 11:51

引用:
原帖由 棧道 於 2020-7-24 11:16 AM 發表

你唔係中國人
作者: Retired2019     時間: 2020-7-24 11:56

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-7-24 11:51 AM 發表

你唔係中國人
佢係台灣畜,想借老尾反攻大陸。
作者: hitmantin     時間: 2020-7-24 12:01

人地欺負你..因為你沒品...你大陸上市左果中國版星巴克....去美國上市....做假數..呃左好多人錢....仲有好多電騙...偷科技
你打人只會被人圍....一個點打咁多個
作者: bronze18man     時間: 2020-7-24 12:40

白人岐視主義一直都會有!
作者: momo481716

作者: 劉婕     時間: 2020-7-24 14:37

引用:
原帖由 Iri 於 2020-7-24 10:28 AM 發表
你中國日日自吹自擂一帶一路
你中國正一厚顏無恥
我美國用阿富汗恐怖分子打去印巴
你中國的一帶一路死得

大家盯著上合組織去阿富汗反恐就一切成真 ...
阿富汗恐怖分子組織於1994年興起,自1996年在阿富汗掌權後,以嚴厲且落後的伊斯蘭教法統治阿富汗。2001年911事件發生後,美國率領北約入侵阿富汗,塔利班伊斯蘭政權被推翻。此後塔利班分子以游擊隊的形式分散在阿富汗,以坎大哈為據點,與新政府及多國部隊對抗。
美國指控其將戰火蔓延至巴基斯坦,並進行多次恐怖活動且屠殺平民,塔利班則反控西方是戰爭和屠殺的發起者。

美國有這樣的敗積, 還可以使喚阿富汗恐怖分子嗎?
作者: ilovenikita     時間: 2020-7-24 15:02

美國唔敢打中國,不到10年美國就做佬2,跟住美二崩潰,被支解
作者: ilovenikita     時間: 2020-7-24 15:07

咩能野國際,由頭都尾嘛就係美國,連忠心既英狗都系被迫要來反中,只要10年,中國GDP過美國,英國狗日本狗必反咬美國佬

作者: 2000168fan     時間: 2020-7-24 15:08

萬一打起上來就露底喇
作者: 大林林     時間: 2020-7-24 16:57

引用:
美國敵人係美國肺炎
作者: 大林林     時間: 2020-7-24 17:00

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-24 12:01 PM 發表
人地欺負你..因為你沒品...你大陸上市左果中國版星巴克....去美國上市....做假數..呃左好多人錢....仲有好多電騙...偷科技
你打人只會被人圍....一個點打咁多個 ...
原來你都知星巴克做假數
作者: 平常的人     時間: 2020-7-24 17:16

引用:
原帖由 vv3521 於 2020-7-24 10:37 發表
日本 澳洲 加拿大 英國 紐西蘭 印度 法國  歧視中國成分極高

这些国家好像一百多年前就这样了吧 没啥稀奇的~包括北欧的几个弹丸小国
尾國係個大流氓主人,強姦咗嬰國,霸佔咗澳大莉婭,妞西爛,仲有個二房加拿小,佢地淫亂之後生咗日笨,南唅,呆灣仔,至於印度,法國等其他都係食花生等結果
作者: 崖上地獄     時間: 2020-7-24 18:16

引用:
原帖由 大林林 於 2020-7-24 04:57 PM 發表

美國敵人係美國肺炎
對不是中國人
作者: Driveffun     時間: 2020-7-24 20:14

打就中計。
作者: lyk898     時間: 2020-7-24 20:49

一打就露底,你當共產黨傻咩,除時變第二個清朝,不如割地陪款,仲有得繼續榮華富貴,子孫又可以做高等華人,唔好咩?
作者: 普陀山     時間: 2020-7-24 20:56

引用:
原帖由 棧道 於 2020-7-24 11:16 AM 發表

G2已经唔吊佢喇
即刻整单金仔核弹佢嘆
作者: finalsm     時間: 2020-7-24 21:01

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-7-24 10:05 AM 發表
日本 澳洲 加拿大 英國 紐西蘭 印度 法國 其他二打六 歧視中國成分極高

中央有膽色嘅話,搵代理人放膽沽空美股,再限國內所有美使館“24小時內關閉”(不是72),擺出鉄了心跟美方斷交的態度。
切忌年尾大選前做,要做就快
作者: caorenjie

作者: caorenjie

作者: bcho1028     時間: 2020-7-24 23:35

引用:

中國收美國皮就真,你搞清楚先啦,美國奴隸黃屍契弟爭住做啦
作者: stunt790     時間: 2020-7-25 03:11

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-24 12:01 PM 發表
你打人只會被人圍....一個點打咁多個 ...
其實係架一個真係打唔到咁多個,但係輸家往往最後一招就係攬炒,尤其擁有摧毀地球武器的一方,所以如果吾係窮途末路真係無需要打。
作者: 海島強勁的朋友

作者: starr     時間: 2020-7-25 08:53

引用:
人地欺負你..因為你沒品...你大陸上市左果中國版星巴克....去美國上市 ...
良心企業
作者: leo1205     時間: 2020-7-25 10:26

一日唔開戰我地偉大祖國都仲可以瘋狂打飛機😁
作者: ilovenikita     時間: 2020-7-25 12:35

一日唔開戰,美國就阻止唔到中國發展
過多十年,美國同美國狗就要跪中國
引用:
原帖由 leo1205 於 2020-7-25 10:26 AM 發表
一日唔開戰我地偉大祖國都仲可以瘋狂打飛機😁

作者: ilovenikita     時間: 2020-7-25 12:37

現在美國搞唔掟美國肺炎,內亂,30%失業
美國都講啦,只要多5年美國就控制唔到中國,只要中國GDP超過美國,美元就要收皮,美國靚如英國,日本再唔駛被迫反中

只有漢奸美狗才想中國現在同美國打,系到咩諷刺中國唔敢打無用既,你以為中國人及共產黨好似你地咁能ON9

作者: motivagodie

作者: think888     時間: 2020-7-28 19:28

戰法可以考慮下列,請祖國研究:

1. 核沉台灣。用幅射封鎖福建,上海海面,海峽;

2. 東北方留給金仔,普京成大業。统一韓國。攻滅日本,出擊西伯利亞;

3. 决戰南海,绝不讓一艦生離;

4. 兵平澳洲,成中國23省;

5. 越南攻中,馬上核平。把控制權留给柬埔寨;

6. 美國核滅北京,上海。馬上核平纽约,LA. 绝不留手。

位卑未敢忘憂國。一介草民。盡心吧。
作者: 電動蜘蛛     時間: 2020-7-28 22:04

中國必敗
作者: QK130     時間: 2020-7-29 00:18

應該係美國唔順中國但是又唔敢攻擊中國!
作者: 普陀山     時間: 2020-7-29 00:35

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-7-24 08:49 PM 發表
一打就露底,你當共產黨傻咩,除時變第二個清朝,不如割地陪款,仲有得繼續榮華富貴,子孫又可以做高等華人,唔好咩?
总统叫你飲消毒药水呀
去喇
作者: motivagodie

作者: YouKnowWho     時間: 2020-7-29 09:12

引用:
原帖由 Iri 於 2020-7-24 10:18 AM 發表
中美決勝
1上合組織把美國恐怖分子連根拔起
2穆斯林解放巴勒斯坦美帝崩潰
3一帶一路成真

美國的老闆在以色列 明未??
野豬死開啦!
作者: Astair     時間: 2020-7-29 14:02

响G2 格局,時間响我方!不要急
其實,近年中國科技發展,不難睇出中國已經有相當既實力。中國亦清楚知道對手想做啲咩
戰,最忌驕!如有差別,不坊讓人先驕
作者: finalsm     時間: 2020-7-29 22:17

其實大家有無諗過,中印核弾兩頭飛,不論誰勝誰負,美軍最後先執死雞呢?
調返轉,點解浸浸一上台就要搵金正恩傾計呢?
作者: rtrtrt2006     時間: 2020-8-2 13:38

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 24-7-2020 10:05 發表

美國自身矛盾、治疫失當、種族問題、冷戰思維,都是世界大戰的計時炸彈,隨時都可能爆炸,傷及無辜!自以為是最偉大的國家,其實暗藏殺機,最為黑暗,和平只流於口號形式,勾心鬥角,早已經積累了大量負面思維,不利國運,可見其殞落之日,生死有天命,錯不在人家。
作者: cwilson1     時間: 2020-8-2 14:27

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-7-24 08:49 PM 發表
唔會,喪權辱國的慈禧人才過了台嘛

花空庫房買美國的退役二手,及給美國巨額保費,仲乸貴過興建義和園,永削自己實力甘做美國隻狗日本人隻狗的

係台灣先做得出!
作者: cwilson1     時間: 2020-8-2 14:31

美國12次進入南海都被中國驅趕出來,美國智富都評了美國在對峙戰中,輸了!

中國美國大戰,只有一結果,是世界一同被毁滅,美國而家身嬌身貴,中國人打怕過捱苦日子,

想世界歸零,美國就黎啦,中國不想戰爭,但迫到埋黎就不怕開戰!
作者: cwilson1     時間: 2020-8-2 14:34

呢幾天盛傳美國要轟炸南海各島,相信驚天一戰會好快爆發!

美國亦有多國軍營被炸!
作者: 大有爺     時間: 2020-8-2 17:56

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-2 02:34 PM 發表
呢幾天盛傳美國要轟炸南海各島,相信驚天一戰會好快爆發!

美國亦有多國軍營被炸!
咁都信!
作者: a14728936611     時間: 2020-8-2 22:42

日日吹中國唔打 唔反抗。又乜又乜!唔見美國佬射9距?美國佬夠撚膽射咩。多撚餘!射左就睇下邊個挨得住。講廢話行行企企就叻! 係度消耗金錢。大陸係自己屋企準備好你過來打。你就係周圍行黎行去消耗金錢。未打都輸撚左啦。
作者: chowcn     時間: 2020-8-3 09:02

南海伏擊美國航母
作者: Johnny808     時間: 2020-8-3 10:40

美帝崛起於戰爭最終也會毀滅於戰爭