標題: 帶頭破壞地鐵的好可能是臥底警察 [打印本頁]

作者: Bloody_May     時間: 2019-9-11 14:20

黑衣人根本需要地鐵逃走, 完全冇破壞地鐵的理由, 相反環時曾經質疑過為何地鐵安排特別列車載走示威者, 所以示威期間, 最想地鐵停止運作的是政府, 加上破壞地鐵會影響市民, 令民意逆轉, 所以最合理解釋係政府加警方做戲屈示威者!!
作者: 陳主任     時間: 2019-9-11 14:22

女義士獻身自由西 會唔會刀係卧底警察
作者: 好仔反佔中9     時間: 2019-9-11 14:26

200夢+1都係警察呀,x街
作者: (--_^)     時間: 2019-9-11 14:29

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2019-9-11 02:20 PM 發表
黑衣人根本需要地鐵逃走, 完全冇破壞地鐵的理由, 相反環時曾經質疑過為何地鐵安排特別列車載走示威者, 所以示威期間, 最想地鐵停止運作的是政府, 加上破壞地鐵會影響市民, 令民意逆轉, 所以最合理解釋係政府加警方做戲屈示威者!! ...
非常同意!
作者: wilsonkf     時間: 2019-9-11 14:45

樓主都可能係卧底警察.

唔係點可能係度扮低能仔抹黑班示威者

作者: ilovenikita     時間: 2019-9-11 14:50

系呀,所以下次你地見有人破壞地鐵!
你地合力打捉住個臥底警察,除曬佢地既衫,女既強姦,男既剪JJ

反送中既人咁白平,所有破壞都係警察及內地人做你地要見一個打一個,

全香港人都會支持你地暴打破壞香港任何野既畜生

作者: 後生族     時間: 2019-9-11 14:50

樓主都可能係卧底警察.
作者: 好仔反佔中9     時間: 2019-9-11 15:04

打到曱甴爆缸嘅速龍好可能都係曱甴扮

圖片附件: mobile_1.jpg (2019-9-11 15:04, 37.02 KB) / 該附件被下載次數 7

作者: 無天絕劍     時間: 2019-9-11 15:09

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2019-9-11 02:20 PM 發表
黑衣人根本需要地鐵逃走, 完全冇破壞地鐵的理由, 相反環時曾經質疑過為何地鐵安排特別列車載走示威者, 所以示威期間, 最想地鐵停止運作的是政府, 加上破壞地鐵會影響市民, 令民意逆轉, 所以最合理解釋係政府加警方做戲屈示威者!! ...
你睇你d廢青,快d騙d妹妹同你上床,幫你J啦
作者: 無天絕劍     時間: 2019-9-11 15:12

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2019-9-11 02:50 PM 發表
系呀,所以下次你地見有人破壞地鐵!
你地合力打捉住個臥底警察,除曬佢地既衫,女既強姦,男既剪JJ

反送中既人咁白平,所有破壞都係警察及內地人做你地要見一個打一個,
全香港人都會支持你地暴打破壞香港任何野既畜生 ...
強力建議樓主捉住d那謂臥底警察來打,不過最怕被捉到除了口罩變成笑話,(最近經典是廿9幾歲帶住個口罩時勇武上身,被除口罩時,阿Sir,我返學架炸,唔好拉我喔)
作者: 康定邦     時間: 2019-9-11 15:24

引用:
原帖由 無天絕劍 於 2019-9-11 03:12 PM 發表

強力建議樓主捉住d那謂臥底警察來打,不過最怕被捉到除了口罩變成笑話,(最近經典是廿9幾歲帶住個口罩時勇武上身,被除口罩時,阿Sir,我返學架炸,唔好拉我喔) ...

作者: 後生族     時間: 2019-9-11 15:25

廢青樓主扮低能仔好柒.
作者: kfws     時間: 2019-9-11 16:16

引用:
真的嗎?樓主我撑你,見一個扑地鐵,放火燒站嘅就捉住佢黎打到扑街為止,唔見紅唔收貨呀吓😆
作者: 寒冬小老闆

作者: 神名綾人     時間: 2019-9-11 16:19

要考慮咁多咩,做得唔啱嘅直接譴責啦
作者: 本州大乳牛     時間: 2019-9-11 16:29

引用:
原帖由 陳主任 於 2019-9-11 02:22 PM 發表
女義士獻身自由西 會唔會刀係卧底警察
羅范椒芬用假新聞抹黑, 弱智到連林鄭都割席:

http://vdo01.com/15651/
作者: alan_onno     時間: 2019-9-11 16:36

引用:
懹疑咩姐,下次捉住條疑似臥底先打一身到無力反抗咪可以全力求證係咪警察卧底囉,都用暴力慣啦仲要教?
作者: skinbanana     時間: 2019-9-11 17:06

你地咁和平唔割蓆
唔捉住呢啲帶頭破壞嘅臥底?
事後打飛機有意思嗎?
作者: captkkk

作者: kingchan75     時間: 2019-9-11 17:13

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-9-11 03:24 PM 發表
?_nc_cat=111&_nc_oc=AQkkeHd8MKmAryiv4a48fJyLkU8m9YJzMXeTY8L4HyPWanUsnAvkHTkSgwhR1TtAq_w&_nc_ht=sconten ...
為公平起見, 暴徒不帶口罩! 差人就show 證件!
作者: 2017TTTT2017     時間: 2019-9-11 17:16

引用:
一定是曱甴黑警假扮示威者,網上好多片影到曱甴黑警帶手帶,LED燈得記認,不止打爛党鐵,還有掟磚掟汽油彈都是呢班曱甴黑警所作所為,
用來嫁禍示威者.
作者: 006U     時間: 2019-9-11 17:17

y

圖片附件: mtr.jpeg (2019-9-11 17:17, 95.68 KB) / 該附件被下載次數 4

作者: 2017TTTT2017     時間: 2019-9-11 17:19

引用:
原帖由 kingchan75 於 2019-9-11 05:13 PM 發表

為公平起見, 暴徒不帶口罩! 差人就show 證件!
呢D仆街不單帶口罩,扮曱甴黑警係度挑釁香港市民,仲想亂九咁打人.

https://www.youtube.com/watch?v=QwGruO11Vj8
作者: 大測量師炳文     時間: 2019-9-11 18:55

引用:
真係DLLMCFH
敢做唔敢認!
作者: 宇宙熱情的隊長

作者: 利JOE

作者: 你都几寸個喔     時間: 2019-9-11 19:49

黎痣英李柱明何穩屍黃痴瘋黃畜牲杜汶澤全部都係臥底警察。得未?
作者: 明亮的晨星     時間: 2019-9-11 20:02

引用:
原帖由 kfws 於 2019-9-11 04:16 PM 發表

真的嗎?樓主我撑你,見一個扑地鐵,放火燒站嘅就捉住佢黎打到扑街為止,唔見紅唔收貨呀吓😆
x2

邊個破壞地鐵,邊個就係黑警,樓主記得即時衝去打柒佢呀

就算樓主唔夠人打,都要除佢面罩,令黑警面貌暴露人前
作者: 安迪2000     時間: 2019-9-11 21:32

尼個都係警察扮?

圖片附件: mobile_1.jpg (2019-9-11 21:32, 110.25 KB) / 該附件被下載次數 7

作者: 宇宙熱情的隊長

作者: big3624     時間: 2019-9-11 21:47

引用:
原帖由 kfws 於 2019-9-11 04:16 PM 發表

支持打柒仆地鐵,放火燒站就打多幾棍!!!
作者: 安迪2000     時間: 2019-9-11 22:00

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-9-11 09:40 PM 發表

按曱甴立場講........一定係!
跟住被警察拉埋?

圖片附件: mobile_1.jpg (2019-9-11 22:00, 71.48 KB) / 該附件被下載次數 8

作者: 三英小狸     時間: 2019-9-11 22:00

引用:
是嗎?有證據嗎?唔好以為大話講多幾次會變真!
作者: 山上的天才     時間: 2019-9-12 00:06

引用:
係嘅係嘅,
所有暴徒都係警察扮嘅,
老屈和平示威者啊嘛?
曱甴思維真係On9到無論!
作者: 大林林     時間: 2019-9-12 00:59

神探
作者: noodleprince     時間: 2019-9-12 07:03

曱甴都是膽小鬼,哪會勇武
作者: ntworks     時間: 2019-9-12 08:27

引用:
原來831事件中有三個警察臥底被警察打死!
作者: 大測量師炳文

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: wkying     時間: 2019-9-12 09:22

引用:
下次你出去,一見到D FULL GEAR 既就扑濕佢,扑到佢認自己係警察......
唔係警察點會有咁多錢買套成皮幾2皮既FULL GEAR 呀,一於扑濕佢地先啦....
記住啦!
作者: 西門町     時間: 2019-9-12 09:26

係喎,樓主講得有少少道理
作者: goodfriend01     時間: 2019-9-12 11:01

引用:
柒兩普都係臥底警察。
作者: airyou     時間: 2019-9-12 11:15

引用:

圖片附件: IMG-20190911-WA0003.jpg (2019-9-12 11:15, 90.66 KB) / 該附件被下載次數 3

作者: jackytang151     時間: 2019-9-12 11:48

原來弱智係咁嘅😏
作者: 劉婕     時間: 2019-9-12 15:27

引用:
快快支持警察拉晒啲暴徒並且敦促法官重判, 話之佢係警察扮的還是大學生扮的。
否則, 你不和暴徒割蓆, 你都係暴徒
作者: 康定邦     時間: 2019-9-12 17:06

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-9-12 03:27 PM 發表

快快支持警察拉晒啲暴徒並且敦促法官重判, 話之佢係警察扮的還是大學生扮的。
否則, 你不和暴徒割蓆, 你都係暴徒
如果係真正的香港人,核爆都唔會割蓆!
作者: 後生族     時間: 2019-9-12 17:23

支持警察拉晒啲暴徒.

圖片附件: 20.jpg (2019-9-13 11:00, 76.19 KB) / 該附件被下載次數 3

作者: hkdotcom     時間: 2019-9-12 17:48

引用:
令壽堂都好可能係141派黎嘅臥底
作者: TWSK73     時間: 2019-9-12 18:11

無恥曱甴,唔好嚟香討獻世嘞
作者: 2017TTTT2017     時間: 2019-9-12 18:19

引用:
有圖有真相.共慘党公安曱甴黑警假扮示威者四處破壞.

圖片附件: 曱甴黑警.jpg (2019-9-12 18:19, 81.55 KB) / 該附件被下載次數 5

作者: marinchan     時間: 2019-9-12 19:04

引用:
原帖由 2017TTTT2017 於 2019-9-12 06:19 PM 發表

有圖有真相.共慘党公安及曱甴黑警假扮示威者四處破壞.
呢張相係邊個影?黑記?既然記者都入到去影相 示威者都可以入去啦
作者: andysan4     時間: 2019-9-12 19:07

引用:
四五十個黑妓點解唔仆埋去制服臥底警察
作者: seasey     時間: 2019-9-12 19:07

臥底係勇武,剩返「派」係咩呢?
作者: gerson161     時間: 2019-9-12 20:00

樓主下次見到,一於㩒低佢,剝佢光豬fact check
作者: babyna     時間: 2019-9-12 20:25

樓主還等什麼?應該立即捉住帶頭嗰個,除佢口罩,大興問罪!
作者: jeff_whc     時間: 2019-9-13 02:35

你睇破壞地鐵同放火嗰班個樣咁柒,有紋身重要岩岩巉巉咁,我之前見到啲警察臥底又高大有型,咁大分別就知唔會係我警察扮,絕對係癈青,因為佢人生嘅失敗所以矇住塊面出嚟搞破壞
作者: 點解要話你知     時間: 2019-9-13 04:54

叫左你唔好笠亂停藥啦 .. 宜家幻覺又出返哂來係咪呢 ?
作者: 頑皮風     時間: 2019-9-13 07:37

曱甴思想   自己好和平   破壞打人既都係警察扮既
作者: 劉婕     時間: 2019-9-13 09:04

引用:
原帖由 康定邦 於 2019-9-12 05:06 PM 發表
如果係真正的香港人,核爆都唔會割蓆!
真正的香港人係唔會打爛香港人飯碗
你唔同暴徒割蓆係因為你都係暴徒
作者: 找不到用戶

作者: 006U     時間: 2019-9-13 09:45

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-9-13 09:13 AM 發表

sure, it's 香港公安便衣(黑警)!  
中共便衣慣常標準, 假扮示威者搞事, 嫁禍示威者!
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28523561
https://cdn.discuss.com.hk/t/8490c8/f/800x0/https://img.discuss.com.hk/d/attac ...
很可笑的幻想陰謀論,
曝露了對政治行政的一無所知,
以為可以警察行動可以好似暴徒咁一走了之,不留記錄,實在幼稚非常!
作者: 真命天子     時間: 2019-9-14 03:03

引用:
原帖由 alan_onno 於 2019-9-11 04:36 PM 發表

懹疑咩姐,下次捉住條疑似臥底先打一身到無力反抗咪可以全力求證係咪警察卧底囉,都用暴力慣啦仲要教?
咪係
作者: Hung196108     時間: 2019-9-14 03:25

引用:
咁你應該唔介意,而且贊成警察開真槍實彈阻止暴徒破壞地鐵?
作者: 星風月霧     時間: 2019-9-14 04:08

暴徒是臥底,拉咗啲暴徒,之後市民總會走出來抗議,可見大家都支持警方。民意難違。
作者: 唯真唯善     時間: 2019-9-14 04:37

黎智英,李柱銘,周庭,黃之鋒都係黑警,歡迎用鐵通招呼佢地。
作者: Hung196108     時間: 2019-9-14 04:38

引用:
如果甲由有腦,就不會被人笑佢地無腦啦!
作者: andylauhk     時間: 2019-9-14 12:02

引用:
最合理解釋係美國政府加北韓肥仔金一齊做戲屈示威者!!
作者: 後生族     時間: 2019-9-14 12:09

呢個係咪........

作者: 後生族     時間: 2019-9-14 12:11

都係暴徒..

圖片附件: 20a.jpg (2019-9-14 12:11, 54.75 KB) / 該附件被下載次數 3

作者: c.down