標題: 400幾班航班取消,廢青搞到天怒人怨! [打印本頁]

作者: 黃色的錦鯉     時間: 2019-8-14 10:13

機場設施俾嚴重破壞

真係忍無可忍!廢青暴徒又出來搞嘢!呢班友仔堵完路塞完地鐵又去機場搞嘢!搞埋啲「非法集會」無單只,仲破壞機場設施!如果話系和平示威咁都算,但係郁手破壞機場嘅設施,擺明咗系想搞到機場瘫痪喇!現場俾佢哋破壞到一片狼藉,同之前井井有條嘅機場判若雲泥!真系睇住得人驚啊!亂糟糟搞到好似俾人洗劫過!
作者: 明日的lab     時間: 2019-8-14 11:09

盡快恢復秩序,嚴懲暴徒
作者: 今天加速馬桶

作者: 劉婕     時間: 2019-8-14 16:07

引用:
原帖由 黃色的錦鯉 於 2019-8-14 10:13 AM 發表
機場設施俾嚴重破壞

真係忍無可忍!廢青暴徒又出來搞嘢!呢班友仔堵完路塞完地鐵又去機場搞嘢!搞埋啲「非法集會」無單只,仲破壞機場設施!如果話系和平示威咁都算,但係郁手破壞機場嘅設施,擺明咗系想搞到機場瘫痪喇!現場俾佢哋破壞到一片狼藉,同之前井井有條嘅機場判若雲泥!真系睇住得人驚啊!亂糟糟搞到好似俾人洗劫過! ...
牠們原本想爭取外國人的支持, 但發現除了想掠奪香港的英美老外之外, 其他國家的人都覺得佢地好過份, 直情係身在福中不知福
https://www.youtube.com/watch?v=MlSLZxMRDwI
作者: 永恆的高峰     時間: 2019-8-14 16:31

機場被搞停了,旅客怎么辦,現在已經完全是搞亂搞廢公共場所。