標題: 黎智英: 美國人已經知道香港願意為美國而戰鬥 [打印本頁]

作者: 復活高貝利

作者: 復活高貝利

作者: Play_game     時間: 2019-7-13 00:08

香港幾時變左為美國而戰
作者: c.down

作者: alonepcgame     時間: 2019-7-13 00:38

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-12 02:52 PM 發表
美國之音
黎智英:香港正在美國的敵營里為美國而戰
至於美國高級官員在會見他時是否承諾支持香港,黎智英沒有對此做出具體說明,而是說,美國官員理解,香港正在為美國而戰。
他說:“他們都一致同意,香港正在(與中共政權)進行一場與美國有著同樣價值觀的戰爭,這意味著,我們在你們的敵人陣營里為你們而戰。我們需要你們的支持,沒有支持,我們就沒有堅持這種抵抗的道德和物質上的手段。你們的支持非常重要。”

...
明白逃犯條例變成送中條倒的目的了,犯民同泥生是漢姦,我地有背後有大祖國撐,洗撚你美國撐。看看現澳門就知無問題啦
作者: hanE     時間: 2019-7-13 00:48

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-12 02:52 PM 發表
美國之音
至於美國高級官員在會見他時是否承諾支持香港,黎智英沒有對此做出具體說明,而是說,美國官員理解,香港正在為美國而戰。
他說:“他們都一致同意,香港正在(與中共政權)進行一場與美國有著同樣價值觀的戰爭,這意味著,我們在你們的敵人陣營里為你們而戰。我們需要你們的支持,沒有支持,我們就沒有堅持這種抵抗的道德和物質上的手段。你們的支持非常重要。”

...
我唔係,賤狗!
唔好代表我!香港人有授權黎大漢奸做香港代表?
作者: 我要發達2015     時間: 2019-7-13 00:54

漢奸黎係美國派嚟嘅香港隊長🥏
作者: 66infinity     時間: 2019-7-13 01:39

出賣國家民族,遲早有報應!
作者: 20031210     時間: 2019-7-13 01:49

腦癌黎呢招毒呀,幫一班仇中智將大打雞血
聽日肯定聽到甚麼同美帝聯手打殘老共呢類口號
當然正常人係唔會明白呢種思維…
作者: kwk888     時間: 2019-7-13 01:57

黎智英甘願做洋鬼子既走狗 遺臭萬年
作者: 廚房粗俗的留言     時間: 2019-7-13 01:57

咁就啱啦理直氣壯打狗
作者: 石器貧民     時間: 2019-7-13 02:09

又被代表了😠
作者: s.s.fai     時間: 2019-7-13 02:10

引用:
美國之音
他說:“他們都一致同意,香港正在(與中共政權)進行一場與美國有著同樣價值觀的戰爭,這意味著,我們在你們的敵人陣營里為你們而戰。我們需要你們的支持,沒有支持,我們就沒有堅持這種抵抗的道德和物質上的手段。你們的支持非常重 ...
我已準備好為美國而戰,鬼妹幾時送到,我凖備隨時開戰,無孔不入
作者: s.s.fai     時間: 2019-7-13 02:12

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2019-7-13 12:54 AM 發表
漢奸黎係美國派嚟嘅香港隊長🥏
佢著左隊長制服,諗起想嘔
作者: 山上的天才     時間: 2019-7-13 02:13

可憐香港人無端俾代表了!
美國佬背後掩住嘴笑
漢奸黎為咗美金,
無恥到盡!

作者: 阻住地球轉     時間: 2019-7-13 02:13

講緊另一個平行宇宙定咩?
作者: eltonleung     時間: 2019-7-13 02:15

美國總統只是識叫中國買大豆
作者: encorelamlam     時間: 2019-7-13 02:16

引用:
原帖由 復活高貝利 於 12-7-2019 14:52 發表
美國之音
他說:“他們都一致同意,香港正在(與中共政權)進行一場與美國有著同樣價值觀的戰爭,這意味著,我們在你們的敵人陣營里為你們而戰。我們需要你們的支持,沒有支持,我們就沒有堅持這種抵抗的道德和物質上的手段。你們的支持非常重 ...
只會為香港而戰鬥!
作者: 禁言先生     時間: 2019-7-13 02:19

公然做漢奸賣國
作者: 米當股神係廢人     時間: 2019-7-13 02:24

小7你老母西,美國人係上帝咩,佢應許我地願望呀
作者: poonhk     時間: 2019-7-13 02:29

唔該阿美國就比啲面派番架F35打過尼比我地研究研究,最好成條航母過尼,我地自己係海底撈
作者: Shinning97     時間: 2019-7-13 02:32

佢自己洗人腦咁多年,原來連自己都洗埋,以為做漢奸真係好光榮,居然公開表明身份
作者: 叫我馬神     時間: 2019-7-13 02:35

一派胡言!
Dllm黎汉奸你嘅下场会好燃惨
作者: 小婆羅門     時間: 2019-7-13 02:36

黎漢奸是否在為送中條例平反?
作者: hermanherman     時間: 2019-7-13 02:39

年年加保護費, 定期要買武器存貨。。戰佢老美!
作者: pimon     時間: 2019-7-13 02:46

引用:
原帖由 Play_game 於 2019-7-13 12:08 AM 發表
香港幾時變左為美國而戰
應該問……香港點解為美國而戰?
why?
作者: 直線國國王     時間: 2019-7-13 03:02

香港太自由了,黎公然說與中國為敵要當漢奸,居然沒法律可治
作者: 無愛     時間: 2019-7-13 03:16

要七百萬人為外國三億人口而戰? 叫七百萬人去送死?
作者: kmh623000     時間: 2019-7-13 03:25

做漢奸做到咁明目張膽
作者: 巴巴先生     時間: 2019-7-13 03:26

引用:
原帖由 無愛 於 2019-7-13 03:16 AM 發表
証明反中果班暴徒做了美國隻狗都唔知......
作者: Samthegreat999     時間: 2019-7-13 03:32

漢奸最該死
作者: vtovto     時間: 2019-7-13 03:33

佢就嘆冷氣 傻仔曬到沒氣 我就沒你咁好戲
作者: VoLTE     時間: 2019-7-13 03:33

幾時為美國而戰? 為毒果而戰咋
作者: 蘿柚痕     時間: 2019-7-13 03:36

叛國賊
作者: pp49pp     時間: 2019-7-13 03:42

引用:
美國之音
我們偉大祖國的人民天天排隊為美國而戰。
作者: 零死04     時間: 2019-7-13 03:42

話比香港人聽︰你地做咁多野不是為民主是為老美。
作者: poonhk     時間: 2019-7-13 03:44

引用:
原帖由 零死04 於 2019-7-13 03:42 AM 發表
話比香港人聽︰你地做咁多野不是為民主是為老美。
佢地眼中民主等於美國
作者: jacob_bb     時間: 2019-7-13 03:53

戰咩?我幾時講過為美而戰?漢奸做乜又代表我?
而家我話要趕走漢奸,拒絕外國黑勢力,還我寧靜香港呀肥佬黎,明未呀!
咁唔滿意走啦,好行夾唔送啦,漢奸賣國賊!
佔中你條肥賊都未找數,仲信你!
作者: 晚膳行動10     時間: 2019-7-13 04:03

香港有二百萬市民做美軍攻打中國!會先武裝推翻香港政府!
作者: 前來外圍的神童     時間: 2019-7-13 04:10

全港人都話: 仆街黎,你死你事。
作者: jiamzq     時間: 2019-7-13 04:18

走狗
作者: howah20131217     時間: 2019-7-13 04:33

做漢奸做到咁明目張膽
作者: 小毛蟲     時間: 2019-7-13 04:51

香港唯一急需是起多D監獄。
作者: cwbguy     時間: 2019-7-13 04:54

引用:
原帖由 復活高貝利 於 12-7-2019 02:52 PM 發表
美國之音
己經戰死沙場啦
現誠徵另一新傻仔接棒

作者: DocHolliday     時間: 2019-7-13 04:58

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-7-13 04:54 AM 發表

己經戰死沙場啦
現誠徵另一新傻仔接棒

https://video-static.hk01.com/d3f81c83-6217-43b9-b836-88ffac5caf68_20190509_080043
認弱智點知都要坐
作者: djimavic     時間: 2019-7-13 04:59

新港督?
作者: leetinsee     時間: 2019-7-13 05:29

嘩,呢條肥西做漢奸做到出曬面,真係遺臭萬年,我驚佢祖宗山墳都俾人掘能開去鞭屍🤣
作者: leetinsee     時間: 2019-7-13 05:31

香港人,醒吧,你哋根本喺度同呢個肥佬漢奸,喺度整死緊香港喇,你條肥佬收曬啲黑金一走了之,你班傻仔走得去邊,繼續係噉等世做炮灰啦🤣
作者: Wildgarden     時間: 2019-7-13 05:37

話之佢繼續9嗡,方便佢領狗糧
睇佢個樣都似無錢開飯多架喇
作者: sng850     時間: 2019-7-13 05:47

引用:
原帖由 無愛 於 2019-7-13 03:16 AM 發表
黎智英就是想整死香港!
作者: god     時間: 2019-7-13 05:57

原來係訪問講過咁嘅嘢,唔怪得要將屋企變監獄啦
作者: pureco     時間: 2019-7-13 06:01

引用:
原帖由 s.s.fai 於 2019-7-13 02:12 AM 發表

佢著左隊長制服,諗起想嘔
Q 版
作者: 賭神無敵     時間: 2019-7-13 06:03

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-12 02:53 PM 發表
吾怪得肥佬同泛民咁驚送中
就算逃犯條例通過都唔關佢哋係香港搞政治人的事,因為條例列明:係香港因政治、宗教、種族不同是不准送去中國的。
作者: 賭神無敵     時間: 2019-7-13 06:05

引用:
原帖由 leetinsee 於 2019-7-13 05:31 AM 發表
香港人,醒吧,你哋根本喺度同呢個肥佬漢奸,喺度整死緊香港喇,你條肥佬收曬啲黑金一走了之,你班傻仔走得去邊,繼續係噉等世做炮灰啦🤣
班年青人會聽咩﹗
佢哋熱血有餘,頭腦不足﹗
做既野係:仇者快,親者痛
作者: funnysunday     時間: 2019-7-13 06:10

引用:
美國之音

...
全部黃仔送去老美啦
作者: 高達野性的菠菜     時間: 2019-7-13 06:10

為美國而戰鬥,記得帶美國旗,唱美國國歌
作者: 馳騁     時間: 2019-7-13 06:15

強烈要求解放軍捉呢個漢姦走狗
作者: 商界長長主題     時間: 2019-7-13 06:20

引用:
美國之音
開玩笑,就憑你黎智英幾條蛋散🤭🤭🤭
作者: williamsze31     時間: 2019-7-13 06:23

鬥佢老母!
作者: CS601P     時間: 2019-7-13 06:24

好多人對條例都一知半解,更廣泛流傳出去....
事件變成成語"曾參殺人"香港版...

某次網上WARGAME開咪,未齊人其間,有位某地居住的香港人,他問起香港近期發生咩事,又示威又遊行..
其中一網友就話香港有條送中條例,跟著解釋....聽到我嚇佐一跳.....
他大約話條例通過,你在香港批評大陸,大陸會引度你返內地受審,跟著話你都知內地法律,證據要自己提供等等...
O下.....以訛傳訛到咁地步,真系.......

==========
引用:
原帖由 賭神無敵 於 13-7-2019 06:03 AM 發表

就算逃犯條例通過都唔關佢哋係香港搞政治人的事,因為條例列明:係香港因政治、宗教、種族不同是不准送去中國的。

作者: hitin123

作者: lpj88     時間: 2019-7-13 06:27

如果美國打贏, 第一個斬頭就系佢. 因明知養唔熟.
作者: lam4451     時間: 2019-7-13 06:30

引用:
原帖由 eltonleung 於 2019-7-13 02:15 AM 發表
美國總統只是識叫中國買大豆
中國主席只是識叫美國咪撚攪華為。香港?WFC!
作者: 耶華義興     時間: 2019-7-13 06:31

引用:
美國之音

...
我地手無吋鐵的年青一代為美國而戰鬥至一兵一卒。就算美國軍事力量如何強大,我地嘅青少年就算只能用地上嘅磚都要對坑美國的入侵!我地的忠勇的媽媽亦會同手無吋鐵的小孩擋下美國任何的子彈!而傳媒亦會張美國嘅惡行公報給全世界!
作者: Cute師兄     時間: 2019-7-13 06:33

快啲通過法例,捉走條漢奸返大陸好好招待啦
作者: 狄青     時間: 2019-7-13 06:34

嘩!你自己係,就唔好話哂全香港人都係啦,
黎漢奸真係狗黎,不知所謂,教壞青年
作者: 東涌水友     時間: 2019-7-13 06:49

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-12 02:53 PM 發表
吾怪得肥佬同泛民咁驚送中
真相大白,難得廢青咁撚冇腦,俾人利用到盡。
作者: 賭神無敵     時間: 2019-7-13 07:03

引用:
原帖由 CS601P 於 2019-7-13 06:24 AM 發表
好多人對條例都一知半解,更廣泛流傳出去....
事件變成成語"曾參殺人"香港版...

某次網上WARGAME開咪,未齊人其間,有位某地居住的香港人,他問起香港近期發生咩事,又示威又遊行..
其中一網友就話香港有條送中條例,跟著解釋....聽到我嚇佐一跳.....
他大約話條例通過,你在香港批評大陸,大陸會引度你返內地受審,跟著話你都知內地法律,證據要自己提供等等...
O下..... ...
我早已說過,逃犯條例係:宣傳不足,是政府無能﹗
                 如果係電視媒體大量宣傳佢一頭半個月,我唔相信唔得﹗
        搞到二百幾萬人上街示威,竟然係為一個殺人犯護航,這些香港人都算係世界創舉了﹗

作者: kenneth6     時間: 2019-7-13 07:08

引用:
原帖由 Play_game 於 2019-7-13 12:08 AM 發表
香港幾時變左為美國而戰

圖片附件: 1562972931641.jpg (2019-7-13 07:08, 107.76 KB) / 該附件被下載次數 21

圖片附件: 1562972931741.jpg (2019-7-13 07:08, 114.37 KB) / 該附件被下載次數 18

作者: 颱風小子     時間: 2019-7-13 07:11

大家一直都懷疑暴民唔係為香港而戰,而係為美國等外部勢力而戰,而家大家唔使懷疑啦,係真㗎
作者: 新瓶舊酒     時間: 2019-7-13 07:13

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-12 14:52 發表
美國之音

...
黎智英公然與美國勾結破壞香港嘅繁榮安定同分裂國家,唔知佢返香港是否可以拘捕佢呢?
作者: YBYBYB1984     時間: 2019-7-13 07:13

利比亞人民嗰陣都曾經為美國而戰,仲成功推返政府
作者: 香港都市遊人     時間: 2019-7-13 07:13

邊位呀?代表香港人,又想宣佈自己先係特首呀!死漢奸。你去戰吖,吖埋你仆街冚家子孫出嚟戰吖,香港人想過啲安穩生活都唔得?
作者: 分類廣告     時間: 2019-7-13 07:14

漢奸只係你地1部份人
作者: dogdogchiV     時間: 2019-7-13 07:14

遊行要舉好大旗:fight for America

作者: lam4451     時間: 2019-7-13 07:15

引用:
原帖由 颱風小子 於 2019-7-13 07:11 AM 發表
大家一直都懷疑暴民唔係為香港而戰,而係為美國等外部勢力而戰,而家大家唔使懷疑啦,係真㗎
咁愛心媽媽仲擋唔擋子彈?
作者: pplayinhk     時間: 2019-7-13 07:19

真的嗎?

咁明目張膽
作者: 颱風小子     時間: 2019-7-13 07:19

引用:
原帖由 lam4451 於 2019-7-13 07:15 AM 發表

咁愛心媽媽仲擋唔擋子彈?
嗰啲所為愛心媽媽,其實好多都係暴徒媽媽,想為個仔開脫
作者: 星際邊緣的劉火     時間: 2019-7-13 07:20

扣分都要講:食屎啦黎智英,全家不得好死!!
作者: pplayinhk     時間: 2019-7-13 07:20

引用:
原帖由 小婆羅門 於 2019-7-13 02:36 AM 發表
黎漢奸是否在為送中條例平反?
應該係為23條平反
作者: bensonchow     時間: 2019-7-13 07:20

引用:
原帖由 s.s.fai 於 2019-7-13 02:10 AM 發表

我已準備好為美國而戰,鬼妹幾時送到,我凖備隨時開戰,無孔不入
美國唔會送白人鬼妹比你,只會送墨西哥偷渡移民,南美偷渡黑人比你。
作者: 賭神無敵     時間: 2019-7-13 07:22

引用:
原帖由 新瓶舊酒 於 2019-7-13 07:13 AM 發表

黎智英公然與美國勾結破壞香港嘅繁榮安定同分裂國家,唔知佢返香港是否可以拘捕佢呢?
佢似乎係想:以犧牲自己去激發香港年輕人返大陸政權心波﹗
作者: niko0128     時間: 2019-7-13 07:27

係時候坐洗頭艇
作者: tiger115     時間: 2019-7-13 07:33

引用:
美國之音

...
毒果肥西係人渣
作者: 後不見來者     時間: 2019-7-13 07:34

肥佬黎跪舔洋爹無下限

圖片附件: QQ图片20190627152113.jpg (2019-7-13 07:35, 41.41 KB) / 該附件被下載次數 11

圖片附件: QQ图片20190626205200.jpg (2019-7-13 07:35, 65.88 KB) / 該附件被下載次數 10

作者: 港人無能治香港     時間: 2019-7-13 07:35

引用:
美國之音
赤裸地同中國示威
作者: 雨中疑惑的手背     時間: 2019-7-13 07:42

炮灰!
作者: vampirebat     時間: 2019-7-13 07:43

引用:
美國之音
又代表香港人?為乜X嘢美國而戰?賣漢做漢奸囉~主人:我需要狗糧~
作者: singsingcat     時間: 2019-7-13 07:43

引用:
原帖由 bensonchow 於 2019-7-13 07:20 AM 發表

美國唔會送白人鬼妹比你,只會送墨西哥偷渡移民,南美偷渡黑人比你。
可能嚟個鬼佬海鮮全,同你無孔不入😱😭
作者: wongwwt     時間: 2019-7-13 07:44

為美國?
作者: filixleung     時間: 2019-7-13 07:49

引用:
美國之音

...
所以23條又好,遣反條例又好。 都係佢地好驚自己踩屎。所以利用班教協,十年間訓練出無腦黃衛兵為佢戰鬥。
作者: 酥皮蛋撻     時間: 2019-7-13 07:53

引用:
美國之音
呢條死漢奸一定冇好下場
作者: win888     時間: 2019-7-13 07:53

現代漢奸,難怪有些商家早已千億身家,而佢一歩步搞亂香港,自己既公司就報應咁衰落
作者: 孺子牛     時間: 2019-7-13 07:55

引用:
美國之音
菲律賓嘅杜特而特前兩日先屌鳩美國佬成九日推賓賓出去同中國死過,叫美國佬要打就自己打先!

香港人真醒,菲律賓人都唔敢做嘅事,香港人居然身先士卒,真係要死唔俾你班友仔死咩!
作者: 鴻蒙初啟     時間: 2019-7-13 07:58

不要代表我
作者: 小不列癲     時間: 2019-7-13 07:59

引用:
原帖由 c.down 於 2019-7-13 12:12 AM 發表
金正南
金正恩個仔?
作者: Hung196108     時間: 2019-7-13 07:59

引用:
美國之音
黎智英的意思是:
一旦香港的「逃犯條例」修改完善,就會有許多在中國境內犯過重罪的美國人會被追捕解回中國受審?
包括殺人,召童妓,金融詐騙,偷呃拐騙⋯⋯
為了保護「美國人」,又真的不應該將「逃犯條例」修改!
但美國將從來沒有在美國本土犯過任何美國法律的人捉去美國受審監禁,應該如何辯護?
作者: zamora     時間: 2019-7-13 08:01

挑你契弟黎, 你同犯淫已完賣後庭俾尾國佬係你嘅事, 你依家拉其他香港人陪你死, 真係PK杏+橙.....
作者: Sambb     時間: 2019-7-13 08:03

我支持美國會唔有美國綠卡先
作者: sweetandsour     時間: 2019-7-13 08:03

死漢奸