標題: [本港新聞評論] 【逃犯條例】何君堯籲630 撐警反暴力 [打印本頁]

作者: d49jp9us9hk9tw9    時間: 2019-6-18 10:42 PM     標題: 【逃犯條例】何君堯籲630 撐警反暴力

上周三示威者包圍立法會反對《逃犯條例》修訂,期間爆發嚴重警民衝突,警察以催淚彈、布袋彈、橡膠子彈及胡椒球,被指是過分使用武力,掀起社會爭論。前日民陣遊行有人抗議警察武力執法,昨日立法會議員何君堯則於社交平台發帖,呼籲各界市民於本月三十日出席金鐘添馬公園舉行的「撐警隊反暴力民間聲援大會」,表明撐警隊反暴力,支持警察有效執法。

另外,民間團體「不平則鳴」昨日亦往旺角警署支持警方執法,並到民主黨總部抗議包庇激進人士,要求「嚴懲暴徒」。

何君堯好嘢!希望沉默嘅500萬人有一半企出嚟,證明自己先係大多數!

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1525165/
作者: hoho_sing    時間: 2019-6-18 10:42 PM

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: Mc@0123    時間: 2019-6-18 10:43 PM

好嘢,80萬人上街,比啲人睇咩叫主流民意
作者: mah49    時間: 2019-6-18 10:46 PM

岩啊, 叫班愛國人士出黎,
有2萬當你贏

作者: d49jp9us9hk9tw9    時間: 2019-6-18 10:46 PM

Del

作者: d49jp9us9hk9tw9    時間: 2019-6-18 10:48 PM

Del
作者: 宇宙外圍的主題    時間: 2019-6-18 10:48 PM

引用:
原帖由 Mc@0123 於 2019-6-18 10:43 PM 發表

200萬人反送中,應該有50O萬人出來
作者: down135    時間: 2019-6-18 10:48 PM

引用:
原帖由 mah49 於 2019-6-18 10:46 PM 發表

岩啊, 叫班愛國人士出黎,
有2萬當你贏

唔小老人院㗎,應該點都有五萬嘅…
作者: pcjunior    時間: 2019-6-18 10:50 PM

人數任差佬講,塞爆一個球場咪當3百萬人囉。
作者: poonhk    時間: 2019-6-18 10:50 PM

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-18 10:42 PM 發表

咁鍾意享受極權主義 咪去北韓住囉
個邊既極權勁過強國TIM呀 岩哂你地呢班聽聽話話既活死人
人叫你坐你就坐 叫你奶就奶
再唔係近近地北上囉 個邊咁先進
不過呢記得唔好好似有部分人咁 要翻牆睇D大陸唔應該睇到既野啵
費時見到對強國不利既新聞 激親就唔好喇

惡法過唔到又話學生收左錢比人利用
學生都有獨立思考能力 人地親身出黎爭取自己重視既野
就比你班死藍屍出言侮辱 仲話死左既示威者 ...
香港係法治社會,如果你認為法律係極權或者無意守法相信地球無幾多適合你,而家利比亞政局未係幾穩定,推薦你移民
作者: d49jp9us9hk9tw9    時間: 2019-6-18 10:52 PM

引用:
原帖由 pcjunior 於 2019-6-18 10:50 PM 發表

塞得爆先算啦
作者: Mc@0123    時間: 2019-6-18 10:53 PM

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2019-6-18 10:48 PM 發表

200萬人反送中,應該有50O萬人出來
止唔止呀?咩廣西,河源,深圳,...啲咩社團,係常客
80萬一定冇問題啦
不過如需往返兩地既市民,過關需時,要預早少少出門啊!
作者: wonderful2night    時間: 2019-6-18 10:57 PM

睇下有幾多人,想睇下班香討毛毛嘅7樣。

作者: 遊鯤    時間: 2019-6-18 10:59 PM

到時應該好少人去。
支持警察打擊罪犯理所應當,無必要大熱天時去晒太陽。
心智正常的人都唔會睇住手機即時通訊軟件按指示去行去企。
輕度弱智嘅ADHD行為乃反對派支持者獨家所有。
這方面吾等敬陪未座莫之能勝。
作者: kleeeenex    時間: 2019-6-18 11:00 PM

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-6-18 10:42 PM 發表

上周三示威者包圍立法會反對《逃犯條例》修訂,期間爆發嚴重警民衝突,警察以催淚彈、布袋彈、橡膠子彈及胡椒球,被指是過分使用武力,掀起社會爭論。前日民陣遊行有人抗議警察武力執法,昨日立法會議員何君堯則於社交平台發帖,呼籲各界市民於本月三十日出席金鐘添馬公園舉行的「撐警隊反暴力民間聲援大會」,表明撐警隊反暴力,支持警察有效執法。

https://static.stheadline.com/sthead ...
我估10000
作者: mah49    時間: 2019-6-18 11:01 PM

有2萬人去,
黑警老吹20萬

作者: mib04    時間: 2019-6-18 11:01 PM

幾錢一工
作者: 習總膽囊    時間: 2019-6-18 11:01 PM

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-6-18 10:42 PM 發表

https://static.stheadline.com/sthead ...
630不見不散
作者: pcjunior    時間: 2019-6-18 11:02 PM

到時會唔會又大叫殺無赦。
作者: centre    時間: 2019-6-18 11:03 PM

唔會去,但選舉時會投給泛民對家。
作者: 你封我唔到    時間: 2019-6-18 11:03 PM

引用:
原帖由 down135 於 2019-6-18 10:48 PM 發表

叫埋你阿媽出黎
作者: 宇宙外圍的主題    時間: 2019-6-18 11:04 PM

引用:
原帖由 Mc@0123 於 2019-6-18 10:53 PM 發表

止唔止呀?咩廣西,河源,深圳,...啲咩社團,係常客
80萬一定冇問題啦
不過如需往返兩地既市民,過關需時,要預早少少出門啊!
可能那班深圳黑人同鄉會也再次出來支持。
作者: 彼德c    時間: 2019-6-18 11:04 PM

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-18 10:42 PM 發表

不過呢記得唔好好似有部分人咁 要翻牆睇D大陸唔應該睇到既野啵

你講嘢可唔可以俾啲logic,而家係你警,點解唔係你離開,反而係叫人地生活安定嘅人走嘅呢!!?
作者: 番攤士碌架    時間: 2019-6-18 11:07 PM

引用:
原帖由 centre 於 2019-6-18 11:03 PM 發表

唔會去,但選舉時會投給泛民對家
最正常做法

支持者 多數係 中產 或者 上左年紀
叫佢地上街 彩你都on9 啦
作者: 宇宙外圍的主題    時間: 2019-6-18 11:07 PM

引用:
原帖由 彼德c 於 2019-6-18 11:04 PM 發表 

你講嘢可唔可以俾啲logic,而家係你警,點解唔係你離開,反而係叫人地生活安定嘅人走嘅呢!!?
因為這裡沒有你喜爱的社會主義

https://youtu.be/ZsZSo2Amz18

作者: fanhead    時間: 2019-6-18 11:08 PM

香港警察加油!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=851776835192707&id=214071328963264

https://www.youtube.com/watch?v=ANsTTGsYA3U
《撐警隊 反暴力》民間聲援大會
大會主題:
凝聚警隊支持者,為警隊打氣,民意授權警隊有效執法
日期:6月30日 星期日
時間:下午3-6點
地點:金鐘添馬公園
近日警隊執法受到政治惡勢力無理指責,驅散暴徒被抹黑成過度武力,嚴重影響警隊士氣和市民對警隊執法信心;我們堅信香港警隊是優秀專業紀律部隊,信任警隊能有效依法執行職務,除暴安良維持社會秩序。
香港政研會聯合立法會新界西議員何君堯律師為警隊打打氣,誠邀您一起集氣,驅走社會上的瘴氣歪風;香港警察守護我們的治安,今天讓我們來守護警隊的尊嚴。
撐警隊、反暴力!
支持香港警隊有效執法!
約定您:
金鐘添馬公園
6月30日 週日
下午3至6時
別讓惡勢力歪風破壞法治,一起走出來說正言。
歡迎不同團體及市民出席,是次活動為民間自發活動,香港政研會只為籌辦及執行單位,大會主辦及參與者皆為市民個人,不分彼此。
本活動不接受任何捐款捐獻,也不會安排任何物資派發,我們只需要您的氣場,為香港未來打氣。
作者: Mc@0123    時間: 2019-6-18 11:08 PM

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2019-6-18 11:04 PM 發表

可能那班深圳黑人同鄉會也再次出來支持。
咪係囉,次次支持政府,好多時都有國內既咩團,同鄕會,冇80萬人,多人過嗰33萬點敢走出黎會比人笑
作者: d49jp9us9hk9tw9    時間: 2019-6-18 11:09 PM

引用:
原帖由 遊鯤 於 2019-6-18 10:59 PM 發表

到時應該好少人去。
支持警察打擊罪犯理所應當,無必要大熱天時去晒太陽。
心智正常的人都唔會睇住手機即時通訊軟件按指示去行去企。
輕度弱智嘅ADHD行為乃反對派支持者獨家所有。
這方面吾等敬陪未座莫之能勝。 ...
咁你之前有冇去反佔中遊行?
作者: s-chris    時間: 2019-6-18 11:09 PM

邊度報名?
有幾錢收?
作者: kk008888    時間: 2019-6-18 11:09 PM

我都好想支持,但次次都好少人。
作者: 彼德c    時間: 2019-6-18 11:11 PM

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2019-6-18 11:07 PM 發表

因為這裡沒有你喜爱的社會主義

https://youtu.be/ZsZSo2Amz18
我唔覺得冇喎,係你on9妄想被迫害咋喎,你有冇見過正常人會俾人捉入青山架!!? 係啲疑神疑鬼,成日覺得會俾人加害嘅精神有問題嘅人,先會俾安排去青山接受治療
作者: 遊鯤    時間: 2019-6-18 11:12 PM

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-6-18 11:09 PM 發表

咁你之前有冇去反佔中遊行?
吾乃正常人一個,
謝絶一切政治集會。
作者: 宇宙外圍的主題    時間: 2019-6-18 11:12 PM

引用:
原帖由 Mc@0123 於 2019-6-18 11:08 PM 發表

咪係囉,次次支持政府,好多時都有國內既咩團,同鄕會,冇80萬人,多人過嗰33萬點敢走出黎會比人笑
新港人

https://youtu.be/IGMRoEI9lH4
作者: Mc@0123    時間: 2019-6-18 11:14 PM

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2019-6-18 11:12 PM 發表

新港人

https://youtu.be/IGMRoEI9lH4
惠州新港人?好惡啊!

圖片附件: 09A4047A-F666-4127-B572-4A931B443AFB.jpeg (2019-6-18 11:17 PM, 139.79 KB) / 該附件被下載次數 2

作者: 公園強勁的鞋抽    時間: 2019-6-18 11:14 PM

天氣咁熱,唔好遊行,改為公園集會,應該多人出席
作者: mansek    時間: 2019-6-18 11:16 PM

引用:

呢幾日甘熱,都係網上簽名算啦 , 最多我認頭1000個
作者: 酒店忽然浴缸    時間: 2019-6-18 11:17 PM

一定去支持,香港不是犯民黃絲暴徒話事,,,,,😒
作者: 晚膳行動10    時間: 2019-6-18 11:17 PM

一定加租報復黃絲帶🎗️
作者: 宇宙外圍的主題    時間: 2019-6-18 11:17 PM

引用:
原帖由 彼德c 於 2019-6-18 11:11 PM 發表

我唔覺得冇喎,係你on9妄想被迫害咋喎,你有冇見過正常人會俾人捉入青山架!!? 係啲疑神疑鬼,成日覺得會俾人加害嘅精神有問題嘅人,先會俾安排去青山接受治療 ...
早点回去享受社會主義吧!看你什麼時候跟那個p2p維權小粉紅一樣下埸。

https://youtu.be/vh8c5FmHrKA
作者: kleeeenex    時間: 2019-6-18 11:17 PM

引用:
原帖由 Mc@0123 於 2019-6-18 10:43 PM 發表

Bot點上街⋯⋯ IT仔愁緊
作者: good103    時間: 2019-6-18 11:17 PM

撐警遊行會有500萬人
作者: 宇宙外圍的主題    時間: 2019-6-18 11:18 PM

引用:
原帖由 Mc@0123 於 2019-6-18 11:14 PM 發表

惠州新港人?好惡啊!
叫別人包容外來人,包容本地人,玩什麼把戲?利申:岐視外來人。

作者: 菲律賓凸警    時間: 2019-6-18 11:19 PM

作者: 彼德c    時間: 2019-6-18 11:19 PM

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2019-6-18 11:17 PM 發表

早点回去享受社會主義吧!看你什麼時候跟那個p2p維權小粉紅一樣下埸。

https://youtu.be/vh8c5FmHrKA
我都唔覺冇人權,我無啦啦點解會走去維權,變咗維權人士!!?  你快啲去睇精神科啦
作者: 出得黎行    時間: 2019-6-18 11:20 PM

點解建制開記者會走鳩晒架?

圖片附件: mobile_1.jpg (2019-6-18 11:20 PM, 242.24 KB) / 該附件被下載次數 7

圖片附件: mobile_2.jpg (2019-6-18 11:20 PM, 237.8 KB) / 該附件被下載次數 7

作者: hamhamdei    時間: 2019-6-18 11:21 PM

暴民呀
作者: 出得黎行    時間: 2019-6-18 11:22 PM

屌喇星,你地自己人都面懵懵
作者: j14    時間: 2019-6-18 11:22 PM

引用:
原帖由 poonhk 於 2019-6-18 10:50 PM 發表

香港係法治社會,如果你認為法律係極權或者無意守法相信地球無幾多適合你,而家利比亞政局未係幾穩定,推薦你移民
伊拉克或印度有民主, 都岩佢移民
作者: neversayno    時間: 2019-6-18 11:23 PM

已經準備好一億cash每個出席者可袋$1000,到時去政總收
作者: fcukadm9    時間: 2019-6-18 11:23 PM

引用:

河妖有幾多筆直……?……
一億定十億…………?……
作者: 愛似霧散﹏界    時間: 2019-6-18 11:25 PM

講真就算支持都唔會上街啦,好撚得閒?唔洗返工搵食,反對又上,支持又上,悶唔悶呀,咩年代呀?諗下用並他方法仲好,一定要上街?
作者: w73f44    時間: 2019-6-18 11:25 PM

你哋肯出錢嘅話我肯定會出嚟
作者: Mc@0123    時間: 2019-6-18 11:25 PM

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2019-6-18 11:18 PM 發表

叫別人包容外來人,包容本地人,玩什麼把戲?利申:岐視外來人。
就係因不公平,呢個都係中港矛盾其中一主要原因
作者: 宇宙外圍的主題    時間: 2019-6-18 11:25 PM

作者: Barbarians    時間: 2019-6-18 11:27 PM

引用:
原帖由 pcjunior 於 2019-6-18 10:50 PM 發表

民陣終於揭開左6月9日的103萬人及6月16日200萬人的計算公式!
作者: down135    時間: 2019-6-18 11:27 PM

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-6-18 11:03 PM 發表

叫埋你阿媽出黎
你系米冚家都出先?🤭
作者: scotfld    時間: 2019-6-18 11:31 PM

作者: Felizmorra    時間: 2019-6-18 11:32 PM

得個一千幾百人就扮五百萬沉默的大多數
知道羞恥嗎?
作者: 公司不安的鞋抽    時間: 2019-6-18 11:32 PM

引用:
原帖由 mib04 於 2019-6-18 11:01 PM 發表

幾錢一工
沒三萬就不考慮了,但個offer 有29500都ok,
作者: gojeu    時間: 2019-6-18 11:32 PM

係咪撐警遊行呀,我一家3口出嚟呀
作者: hin713    時間: 2019-6-18 11:33 PM

引用:
原帖由 Barbarians 於 2019-6-18 11:27 PM 發表

民陣終於揭開左6月9日的103萬人及6月16日200萬人的計算公式!
唔好爆啦,小心滅口啊
作者: 暴龍隊員    時間: 2019-6-18 11:34 PM

引用:

.

Yes....

Call 齊簽名支持 " 送終" 嗰 70萬人出嚟......

真名字,真漢子,一定到.....

否則又係做假.......

.
作者: 前期回收的希望    時間: 2019-6-18 11:34 PM

笑死又沖出嚟柒
作者: scotfld    時間: 2019-6-18 11:35 PM

引用:
原帖由 gojeu 於 2019-6-18 11:32 PM 發表

係咪撐警遊行呀,我一家3口出嚟呀
係撐建制冼政府明哲保身大難臨頭各自飛唔好制裁我大遊行
作者: 開心大少奶    時間: 2019-6-18 11:35 PM

你個pok kai執葉何又玩9習大呀???佢老人家6月尾見G20~你系度搞屎棍??
作者: c8888k8888    時間: 2019-6-18 11:35 PM

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-6-18 11:20 PM 發表

點解建制開記者會走鳩晒架?

一對十KO!李小姐勁!
作者: mansek    時間: 2019-6-18 11:35 PM

引用:

識睇緊係睇留言

https://www.facebook.com/JuniusHoKwanYiu/
作者: arsenal3k    時間: 2019-6-18 11:36 PM

可能有好多水可吸,icac有事做了
作者: 彼德c    時間: 2019-6-18 11:37 PM

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2019-6-18 11:25 PM 發表

有時報應嘅野未必在你身,除非你绝子绝孫断六親,如果係,恭喜你,你無敵了,最好報在你身咒!最好報在你身咒、最好報在你身咒!嘧!
有病睇醫生啦,你咁驚就快啲走啦,成9日擾民,撞9住條路,俾警察驅趕又要嗌痛,睇見你地真係肉L酸!!
作者: 亞洲鐵貓    時間: 2019-6-18 11:37 PM

人心歸向中國共產黨,6月30日要比世界睇吓真正愛國愛港香港人嘅力量 !
祖國永遠得勝 ! 歷史永遠頌讚中華人民共和國 !!
作者: TAT    時間: 2019-6-18 11:38 PM

機會黎啦沉默大多數
500萬人遊行不是夢
作者: 滋陰疑惑的豬豬    時間: 2019-6-18 11:38 PM

唔知派幾多錢,如果少過最低工資,去勞工處告佢
作者: SuperAvengers    時間: 2019-6-18 11:38 PM

唔企出o黎即係認為差佬係暴徒, 應被法律制裁
作者: 樹上純情的廁紙    時間: 2019-6-18 11:38 PM

高官們堅持下去才是你們的本份,該說的勇敢的說出來:
暴動就是暴動-既然學生遊行已被暴徒騎劫,為什麼學生他們不離開危險地方丶既然宣布了是暴動,已經不是示威行動。為何還要留守抗爭!是學生還是共匪及幫兇!
特首有擔當丶做實事,為何要下台-下台後,要真空政府嗎?或是換反對派這些洋奴像蔡英文一樣,弄到民不聊生!
警察已經非常克制-外國是怎樣平亂的,有人能清楚告訴我會比我香港警察更克制嗎?

學生暴逃丶泛民丶怎麼宗敎領袖丶黃敎師,請你們別再這麼自私了,如果你們真是為香港好的話,是應令香港安寧和建設,而非你們所說的推倒重來!

清醒的人要知道,我寧做中國的平民,也不願做洋人的奴隸!就算你們做了洋狗官也比不上中國的平民!
作者: 一個飯煲三個蓋    時間: 2019-6-18 11:39 PM

我估計最少有三百萬人參與。但啲黄狗dup低頭睇唔到。
作者: 天下不亂    時間: 2019-6-18 11:39 PM

好,撐警我絕對支持👍
作者: 進擊的肚臍    時間: 2019-6-18 11:39 PM

大家忘記左一樣野呀!有無財主先?無點行呀,唔好再俾啲二判三判食水甘深!我廣東話純正,可以尖叫,失禁流馬尿,老老實實有無得加錢?仲有我行得好快,行多幾轉有無得計雙工三工?最緊要係包2餐呀!建制見字私訊我,幫我傳開去!謝謝
作者: c8888k8888    時間: 2019-6-18 11:40 PM

引用:
原帖由 w73f44 於 2019-6-18 11:25 PM 發表

你哋肯出錢嘅話我肯定會出嚟
睇來犯民今次大游行使好多錢羅!
作者: 宇宙外圍的主題    時間: 2019-6-18 11:41 PM

引用:
原帖由 彼德c 於 2019-6-18 11:37 PM 發表

有病睇醫生啦,你咁驚就快啲走啦,成9日擾民,撞9住條路,俾警察驅趕又要嗌痛,睇見你地真係肉L酸!!
冇第句,睇你和你家人什麼時候享受社會主義的報應

https://youtu.be/FslF_JgYePg
作者: 樹上純情的廁紙    時間: 2019-6-18 11:41 PM

我撐警察!先決條件是必須安檢所有參與遊行者,避免給別人騎刧!
作者: 天下不亂    時間: 2019-6-18 11:41 PM

撐警行動人數如實報告,我哋唔出啲報大數嘅行為嘅
作者: 滋陰疑惑的豬豬    時間: 2019-6-18 11:41 PM

引用:
原帖由 暴龍隊員 於 2019-6-18 11:34 PM 發表

.

Yes....

Call 齊簽名支持 " 送終" 嗰 70萬人出嚟......

真名字,真漢子,一定到.....

否則又係做假.......

.
大寧樂,我分身簽了七個名,那日要切成七碌去遊行。
作者: Liverpoolman    時間: 2019-6-18 11:42 PM

嘩! 帶咗好多熟女去喎, 旺角警署的警察有福了。
作者: 一個飯煲三個蓋    時間: 2019-6-18 11:42 PM

引用:
原帖由 kk008888 於 2019-6-18 11:09 PM 發表

我都好想支持,但次次都好少人。
個個齋用心支持政府而唔出聲咪奶嘢囉。得唔得閒都好,到時出嚟開句聲啦唔該。
作者: bid321    時間: 2019-6-18 11:42 PM

引用:

唔小你老母都唔係人啦,食屎狗。 😤
作者: doctor082003    時間: 2019-6-18 11:43 PM

引用:
原帖由 down135 於 2019-6-18 10:48 PM 發表

今次阿爺要補飛,估應該會吹雞,大陸團應該大量出動撐場!
作者: Ahkeichan    時間: 2019-6-18 11:43 PM

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2019-6-18 11:41 PM 發表

你再唔勤力啲揾錢你將來就一定會有報應
作者: gzxbtxy289389    時間: 2019-6-18 11:43 PM

有冇人號招撐警撐林鄭?
作者: yimroy88    時間: 2019-6-18 11:43 PM

好啊!激勵下啲本來唔想出嚟嘅香港人出嚟!又有維穩費收一舉兩得
作者: Kelvinpwy    時間: 2019-6-18 11:45 PM

睇下老何洗老共幾多錢, 吹雞叫幾多人來?老何唔好落格。唔夠人無威勢。
作者: 彼德c    時間: 2019-6-18 11:45 PM

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2019-6-18 11:41 PM 發表

真係痴線,要捉都捉你入青山先啦
作者: rayraurayrau    時間: 2019-6-18 11:45 PM

再計埋旅行觀光團..
作者: 愛心大使    時間: 2019-6-18 11:46 PM

何君堯終於撲到水靠遊行
作者: 瑪卡    時間: 2019-6-18 11:47 PM

引用:

社會两極白熱化並不是好事,何議員因住好心做壞事😂😂
作者: 宇宙外圍的主題    時間: 2019-6-18 11:47 PM

引用:
原帖由 Ahkeichan 於 2019-6-18 11:43 PM 發表

你再唔勤力啲揾錢你將來就一定會有報應
沒錯,人人都有報應,看你會是得到那種報應。
作者: 宇宙外圍的主題    時間: 2019-6-18 11:48 PM

引用:
原帖由 彼德c 於 2019-6-18 11:45 PM 發表

真係痴線,要捉都捉你入青山先啦
你返大陸口爆時小心D
作者: vincentwong27    時間: 2019-6-18 11:48 PM

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2019-6-18 11:07 PM 發表

最正常做法

支持者 多數係 中產 或者 上左年紀
叫佢地上街 彩你都on9 啦
同意,工人放假
唔同帶埋bb出嚟
作者: vincentwong27    時間: 2019-6-18 11:49 PM

https://www.facebook.com/834591649886233/posts/2569252279753486/

比人影到收錢好驚
作者: 大寶二寶    時間: 2019-6-18 11:50 PM

支持!
作者: 前晚粗俗的馬    時間: 2019-6-18 11:50 PM

引用:

撐💪