標題: 呂月 : 習近平的狂想症禍害無窮 [打印本頁]

作者: foreverwar

作者: 一個飯煲三個蓋

作者: beelzebub     時間: 2019-5-16 04:44

又係毒果作者散文集
作者: 116M     時間: 2019-5-16 04:52

法輪功真係非常討厭

基本上創法輪功係一班三姑六婆建立,一邊打坐,一邊個心是是非非。

作者: kwan1516     時間: 2019-5-16 05:03

呂月?又係契弟毒果link.....又係傳、涉、或、疑、料、匿名爆料、消息人仕、知情人士、學者、作者、有報道指....收皮啦
作者: s336990     時間: 2019-5-16 05:05

呢種行文,讓我想起四個字:狗急跳牆
作者: 山上的天才     時間: 2019-5-16 05:17

法輪功、盲反共、港獨L....才是妄想症患者!
作者: Littletiger2016     時間: 2019-5-16 05:19

基本上一睇係毒果link,就唔駛睇
作者: 偉杰     時間: 2019-5-16 05:24

引用:
原帖由 foreverwar 於 2019-5-16 04:34 AM 發表
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20190516/20679438

5月13日是中共媒體集體發飆的一天,以央視《新聞聯播》主播康輝的一分半鐘為最,竟然把習近平文理不通的病句「狂風驟雨可以掀翻小池塘,但不能掀翻大海」都翻出來了!

這一日,習近平終於拿出對特朗普提高中國進口商品關稅的反制措施。國務院關稅稅則委員會宣佈, 6 ...
毒果出品!可以不理!
作者: 大内高手     時間: 2019-5-16 05:26

引用:
原帖由 foreverwar 於 2019-5-16 04:34 AM 發表
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20190516/20679438

5月13日是中共媒體集體發飆的一天,以央視《新聞聯播》主播康輝的一分半鐘為最,竟然把習近平文理不通的病句「狂風驟雨可以掀翻小池塘,但不能掀翻大海」都翻出來了!

這一日,習近平終於拿出對特朗普提高中國進口商品關稅的反制措施。國務院關稅稅則委員會宣佈, 6 ...
👍👍👍👍🥳
作者: tailam123456     時間: 2019-5-16 05:32

點解食草只是人民
作者: ForzaJuve

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: bensonchow     時間: 2019-5-16 05:40

標題應改為: 特朗普的狂想症禍害全球。
作者: 煙如織     時間: 2019-5-16 05:46

呂月,咪同李怡一L樣,都係漢奸黎美國走狗!
作者: yamahatzr     時間: 2019-5-16 06:03

好多字吾想睇。
作者: icircle     時間: 2019-5-16 06:16

well done習近平
作者: pqmboss     時間: 2019-5-16 06:28

傳毒果班作家全部聽日死
作者: cusooninhk     時間: 2019-5-16 06:29

上得毒蘋果日報都係反中仆街/漢奸。好似陳淑莊一樣腦有病!
作者: hfceddie     時間: 2019-5-16 06:31

“毛澤東自稱1957年反右,給《人民日報》當了三個月的總編輯,親筆寫了社論,這一點習近平做不來”

咁又未必做唔黎,小學程度都可以試下嘅!
作者: zambo     時間: 2019-5-16 06:33

不是尾國已經大勝和更偉大嗎?呢班畜生應該開派對慶祝喎?
點解仲係到打嘴炮? 侵侵仲未比狗粮?
作者: symphonicdance     時間: 2019-5-16 06:39

毒果唔敢講Trump也有妄想病 (某美國大學心理學教授說的)?!

作者: vampirebat     時間: 2019-5-16 06:39

引用:

又係呢d毒果打J 文 一班精神病患者寫俾另一班患者嘅文,完全脫離現實,井底之音
作者: 明日野性的老闆     時間: 2019-5-16 06:47

西方佛利民胡亂全面開放放任市場經濟一定會摧毀任何國家經濟。
作者: 133331628     時間: 2019-5-16 06:47

一眼標題就知良心蘋果,又奴才唔開心
作者: tse06955253     時間: 2019-5-16 06:48

又係毒果契L弟班香土轉帖速,的偉大創作!

作者: 明日野性的老闆     時間: 2019-5-16 06:49

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-5-16 06:47 AM 發表
西方佛利民胡亂全面開放放任市場經濟一定會摧毀任何國家經濟。
西方某些大舉兼併和控制某些產業,製造.金融社會亂象東歐和俄國
作者: 邪惡4466     時間: 2019-5-16 06:51

毒果禍害無竅
作者: new文     時間: 2019-5-16 06:53

毒果小說好睇過金庸
作者: 明日野性的老闆     時間: 2019-5-16 06:54

。漸進按中國經濟金融社會體制,漸進培養建立市場法制和購買力是一定
作者: 明日野性的老闆     時間: 2019-5-16 06:55

怒渣welloy kics和洋棍賓周
作者: 59804774

作者: 97HKYan     時間: 2019-5-16 07:06

又關你物野樹
作者: alankhyip     時間: 2019-5-16 07:09

讓時間證明一切
作者: 垃圾草油     時間: 2019-5-16 07:13

淫泛禍害無窮就真
作者: ron11     時間: 2019-5-16 07:16

引用:
原帖由 new文 於 2019-5-16 06:53 AM 發表
毒果小說好睇過金庸
唔係咁抬舉毒果啲作家嘛?
作者: yat69     時間: 2019-5-16 07:18

引用:
https://hk.news.appledaily.com/l ... e/20190516/20679438

平果報禍害真係無日無之
正仆街
作者: 東方紅     時間: 2019-5-16 07:18

引用:

長過阿毛纏腳布,又長又臭,冇心機睇。
作者: 高高陳高高     時間: 2019-5-16 07:19

台獨L + 美國民煮鷄金 + 毒果
作品
作者: skyeyes     時間: 2019-5-16 07:20

搵獸醫打針啦 冇藥食㗎
作者: 長空@風雲     時間: 2019-5-16 07:23

侵侵成日出口述,攪到個市又上又落,究竟有冇人去查下侵侵是否利益者?
作者: MICMIC_2ND     時間: 2019-5-16 07:23

白痴作者,中國反制措施還包括降低除美國以外其他國家的關稅。
作者: tailo88     時間: 2019-5-16 07:27

咁你系共黨走狗?  
作者: 一生冇求     時間: 2019-5-16 07:31

有冇人知肥佬黎的腦癌病情如何?
作者: andysan4     時間: 2019-5-16 07:33

蘋果外判咗俾大妓院
作者: ngblowwater-a1     時間: 2019-5-16 07:36

估唔到大陸話唔簽+反擊

班狗打個突+唔知點算
作者: 0qazwsxedc0     時間: 2019-5-16 07:37

咁既作文社論飛機文都當新聞😀
留名睇版主當睇唔到😀
作者: wearewinning     時間: 2019-5-16 07:49

好懷念 97 之前
作者: uturn2     時間: 2019-5-16 07:49

引用:

豈及肥佬的狂犬症。吠足幾拾年得個吉。
作者: foreverwar

作者: terivan     時間: 2019-5-16 07:50

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-5-16 05:03 AM 發表
呂月?又係契弟毒果link.....又係傳、涉、或、疑、料、匿名爆料、消息人仕、知情人士、學者、作者、有報道指....收皮啦
諗吓上法庭比律師問時用呢D字眼答,場官司都唔知點。
作者: hksword     時間: 2019-5-16 07:55

蘋果肥佬黎嘅被迫害妄想症又發作
作者: chan_fongwah     時間: 2019-5-16 07:55

引用:
原帖由 foreverwar 於 2019-5-16 04:34 發表
https://hk.news.appledaily.com/l ... e/20190516/20679438

为什么有二百多万会员,还要在香讨转贴?
作者: 小稀     時間: 2019-5-16 07:58

引用:
原帖由 偉杰 於 2019-5-16 05:24 AM 發表

毒果出品!可以不理!
用相反理論去睇,
毒果針對誰人,那人一定是好人
作者: jjkkddoo     時間: 2019-5-16 08:01

法輪賤功+爛果+黃屍杏加橙=賤狗大聯盟
作者: Kahim     時間: 2019-5-16 08:07

毒果好似倒轉來講,其實貿戰打或不打,對中國都係利多於弊。
經濟降溫,加強自家硏發,尋求美國以外合作夥伴,其實唔差。
作者: 殘廁變態的豬豬     時間: 2019-5-16 08:08

https://fxck.nxws.appledoily.com
基本上見到呢個名都可以不理
作者: fa18     時間: 2019-5-16 08:09

講的有少少道理👍🏿
作者: kamtlai     時間: 2019-5-16 08:11

蘋果突然好關心内地人。。。化敵為友?
作者: fb3541842     時間: 2019-5-16 08:16

自以為是 鬧人 唔使成本
鬧得越厲害 移民加分越多
唔經大腦分析嘅人 睇完日夜恐慌擔心  
好容易引致 患抑鬱症
遺害大眾

作者: 英綠     時間: 2019-5-16 08:19

毒果狂想症禍害無窮
作者: wannersam     時間: 2019-5-16 08:19

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-5-16 04:37 AM 發表
吕月的漢奸獸性禍害後生,應自殺謝罪。
吕月的漢奸獸性禍害後生 xxxxxxx2
作者: 英綠     時間: 2019-5-16 08:19

引用:
原帖由 bensonchow 於 2019-5-16 05:40 AM 發表
標題應改為: 特朗普的狂想症禍害全球。

作者: 草根股王     時間: 2019-5-16 08:23

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-5-16 04:37 AM 發表
人地評論就係漢奸?
作者: 賈文子     時間: 2019-5-16 08:24

毒果漢奸最瘋狂的吠
作者: tse06955253     時間: 2019-5-16 08:25

引用:

習近平:毒果契L弟的香土看更轉帖L的妄想症
禍害無邊!
作者: 天生野生的妹頭     時間: 2019-5-16 08:29

引用:
受人錢財,掩住良心也要啦
作者: 邪惡死神     時間: 2019-5-16 08:30

引用:
原帖由 foreverwar 於 2019-5-16 04:34 發表

樓主,呂月是誰?是和你一樣做漢奸的九奴.......?!
作者: 班納沒恨     時間: 2019-5-16 08:31

毒果作者隊完草作文。果然好high high.
作者: yuk777044     時間: 2019-5-16 08:31

毒果d人成日將想象當真
作者: andysan4     時間: 2019-5-16 08:31

乜水
沈月就識
作者: hendrybilly     時間: 2019-5-16 08:32

作者唔死都無能用
作者: 棧道     時間: 2019-5-16 08:33

毒果加法輪功加大紀元,好恐怖
作者: 你封我唔到     時間: 2019-5-16 08:33

引用:

毒果1.9毛狂想症禍害無窮
作者: ie7     時間: 2019-5-16 08:33

吕月系何方妖怪
作者: 鬼屋勇敢的妹頭     時間: 2019-5-16 08:34

呂月只識反共唔死都冇用
作者: 你封我唔到

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 邪惡死神     時間: 2019-5-16 08:41

引用:
原帖由 133331628 於 2019-5-16 06:47 發表
一眼標題就知良心蘋果,又奴才唔開心
我從來唔睇爛果報,睇左都要洗眼!
作者: ntworks     時間: 2019-5-16 08:42

引用:

人哋打到上自家門,仲可以為人哋搖旗吶喊嘅人。只有生果報喇!
作者: kingkong_hk     時間: 2019-5-16 08:43

靠寫野搵食姐

讀者中意睇乜就寫乜啦

唔睇果d自然唔買
作者: unico     時間: 2019-5-16 08:45

睇見糧油物價調控,就想到以前的糧票,年青時返廣洲探朋友忘記帶毛巾,獨自行去百貨公司(國營没有自動電梯没有空調二層中間樓梯上二樓民國風貌)買毛巾但原來是要布票買,结果都是買不到毛巾。
作者: 大帝0531     時間: 2019-5-16 08:46

不過是獨果養左隻漢奸狗走出黎吠幾聲
作者: macaukit2014     時間: 2019-5-16 08:51

又係呂君契弟狗嗡在一起狂想症
作者: waih67     時間: 2019-5-16 08:51

奇怪毒果那樣關心中國問題?! 由她吧。 毒果(美國在外戰爭工具) 不是想中國沒落?!😏😏😂😂😂😂
作者: 走後亂勝     時間: 2019-5-16 08:55

毒果報
作者: kwma     時間: 2019-5-16 08:58

引用:

毒果
作者: nobody2014     時間: 2019-5-16 09:00

DEL,管治一個十幾億人口既國家咁L易咩,條PK打咀炮就最叻!
作者: 迷茫路人甲     時間: 2019-5-16 09:01

在他眼中簽左是不是就會好呢,其他就唔會損失。美國佬會益你的。
作者: dw2233     時間: 2019-5-16 09:08

漢奸
作者: swerner     時間: 2019-5-16 09:08

習生好快成功洗去中國世界工廠之臭名,恭喜成就偉大事業
作者: 鬼屋中的好人     時間: 2019-5-16 09:13

又是毒果轉貼,只會作文!
作者: Doremeee     時間: 2019-5-16 09:20

除潑婦罵街之後
文章內容空洞
作者係2X年不能進入中國的劉銳騙嗎
作者: alex33hewlett

作者: Kenny~     時間: 2019-5-16 09:36

呂月又出黎含J
作者: alex33hewlett

作者: a0017189     時間: 2019-5-16 09:39

五毛見到呢d新聞最開心, 又有得開工
作者: 『巴治奧』     時間: 2019-5-16 09:41

垃圾傳媒
作者: DocHolliday     時間: 2019-5-16 09:45

引用:
原帖由 迷茫路人甲 於 2019-5-16 09:01 AM 發表
在他眼中簽左是不是就會好呢,其他就唔會損失。美國佬會益你的。
簽咗就會改做罵中共喪權辱國,跪低。 就好似大橋咁,開始時罵係大白象,之後就改罵淪陷
作者: nipnipinmymind     時間: 2019-5-16 09:55

你哋好快d起身撐阿公
作者: 最後的摩根戰士

作者: green2016     時間: 2019-5-16 10:08

成日老作打飛機自慰,真係可憐,咁 L 自卑不如死咗佢啦,日日發夢,真係笑 L 死人 🤣🤣🤣