標題: 其實我都唔贊成中華人民共和國有民主 [打印本頁]

作者: 請你說真話     時間: 2019-5-4 00:31

中華人民共和國有民主嘅話, 共產黨就會被選票推翻

但我唔想見到共產黨呢個漢奸政權 和平落幕  

我比較願意見到 共產黨倒臺時係被武力推翻,中華人民共和國徹底從歷史消失。 九千萬黨員以性命為共產黨嘅滔天罪行贖罪

其實我都係參考 中華人民共和國人   槍桿子裏出政權 嘅傳統智慧

新政權 唔殺返一億幾千萬人, 中華人民共和國人 點會叫佢地做國家領導, 偉大領袖呢?

呢次我成爲反民主嘅先鋒, 希望大家多多支持, 比多幾個like
作者: 借錢梗要還     時間: 2019-5-4 05:57

當然唔贊成啦,如果中華人民共和國有民主,
起碼有幾億條鳩衝落黎屌撚死班仆街漢奸
作者: Kahim     時間: 2019-5-4 06:43

應該印度化
作者: FairyKingPrawn     時間: 2019-5-4 09:43

其實應該中共 應該接受台灣 香港 澳門各政黨 加入中央人民政府一同協商參政 咁樣台灣人應該會變成主流民意傾向統一
作者: Kahim     時間: 2019-5-4 10:44

引用:
原帖由 FairyKingPrawn 於 2019-5-4 09:43 AM 發表
其實應該中共 應該接受台灣 香港 澳門各政黨 加入中央人民政府一同協商參政 咁樣台灣人應該會變成主流民意傾向統一
到時又拉布,上台搶咪,插水扮死
作者: chan_fongwah     時間: 2019-5-8 08:43

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-4 00:31 發表
中華人民共和國有民主嘅話, 共產黨就會被選票推翻

但我唔想見到共產黨呢個漢奸政權 和平落幕  

我比較願意見到 共產黨倒臺時係被武力推翻,中華人民共和國徹底從歷史消失。 九千萬黨員以性命為共產黨嘅滔天罪行贖罪

其實我都係參考 中華人民共和國人   槍桿子裏出政權 嘅傳統智慧

新政權 唔殺返一億幾千萬人, 中華人民共和國人 點會叫佢地做國家領導, 偉大領 ...
你是不用上班,上学,不準时吃药,天天用鍵盘证明自己还在的人。
作者: 請你說真話     時間: 2019-5-9 21:39

引用:
原帖由 chan_fongwah 於 2019-5-8 08:43 AM 發表

你是不用上班,上学,不準时吃药,天天用鍵盘证明自己还在的人。
你是嫉妒我們香港人嗎?