標題: 英國一場反氣候變遷的示威 ,多過200人被捕。 [打印本頁]

作者: hk5234     時間: 2019-4-20 11:39

英國一場反氣候變遷的示威,當示威進入第二日,已經多過200人被捕。
接近300人在倫敦氣候變遷示威被捕。示威封鎖了西敏寺,西端,國會廣場,滑鐵盧橋的道路。
https://www.independent.co.uk/environment/climate-change-protest-london-extinction-rebellion-arrests-police-shell-a8872086.html?fbclid=IwAR3haFYHkX_i0id5Z4qIARQrqKe_eFprM9x0PihFZaYx9_If_xy0CVbeVds

香港關注英國人權受壓。
作者: hk5234     時間: 2019-4-20 11:43

肥彭而家啞 咗,香港政府拉佔中暴徒就講人權,話對暴徒冇人權,冇言論自由,好多嘢講,現在自己國家拉咗数百示威者,睇佢点出嚟同示威者講說話,政客 ?最後嗰句,几時到佢出聲
作者: 直線國國王     時間: 2019-4-20 11:56

引用:
原帖由 hk5234 於 2019-4-20 11:43 AM 發表
肥彭而家啞 咗,香港政府拉佔中暴徒就講人權,話對暴徒冇人權,冇言論自由,好多嘢講,現在自己國家拉咗数百示威者,睇佢点出嚟同示威者講說話,政客 ?最後嗰句,几時到佢出聲 ...
寬己嚴人
作者: starr     時間: 2019-4-20 12:24

tbb今日話已經超過700人被捕
作者: iwantsushi     時間: 2019-4-20 12:31

等睇國際人拳組織出聲
作者: pqmboss     時間: 2019-4-20 12:41

喂,香討班漢奸又扮死狗呀
作者: ray99hk     時間: 2019-4-20 12:52

引用:
原帖由 hk5234 於 2019-4-20 11:43 AM 發表
肥彭而家啞 咗,香港政府拉佔中暴徒就講人權,話對暴徒冇人權,冇言論自由,好多嘢講,現在自己國家拉咗数百示威者,睇佢点出嚟同示威者講說話,政客 ?最後嗰句,几時到佢出聲 ...
人權自由係用來批評其他國家的,不是用來批評自己的。
作者: cwbguy     時間: 2019-4-20 12:56

引用:
原帖由 hk5234 於 20-4-2019 11:39 AM 發表
英國一場反氣候變遷的示威,當示威進入第二日,已經多過200人被捕。
接近300人在倫敦氣候變遷示威被捕。示威封鎖了西敏寺,西端,國會廣場,滑鐵盧橋的道路。
...
氣候變遷由個天主宰
呢班人示威反氣候變遷,即係同個天作對
英女皇要靠天父庇佑,國歌都係 God save the Queen
示威者反對個天,咪即係叛國囉,抵拉
作者: 小婆羅門     時間: 2019-4-20 13:05

講漢奸主人壞話,此帖必沉
作者: cwbguy     時間: 2019-4-20 13:48

引用:
原帖由 hk5234 於 20-4-2019 11:43 AM 發表
肥彭受難節,俾人釘左,唔敢出聲
作者: cwbguy     時間: 2019-4-20 13:50

引用:
原帖由 小婆羅門 於 20-4-2019 01:05 PM 發表
講漢奸主人壞話,此帖必沉
真係一張回帖都冇喎
莫非班漢奸都上左大陸玩,塞緊車
作者: 港人無能治香港     時間: 2019-4-20 13:54

引用:
原帖由 hk5234 於 2019-4-20 11:39 AM 發表
https://www.independent.co.uk/environment/climate-change-protest-london-extinction-rebellion-arrests-police-shell-a88720 ...
赤英太可惡哪
作者: 瑪卡     時間: 2019-4-20 14:02

引用:
肥佬去咗度假完全冇回音😂😂
作者: 清晨含情的馬     時間: 2019-4-20 14:04

老美又搞嘢!
作者: hungsing0     時間: 2019-4-20 14:06

玩幾日就要拉要鎖,乜英國無言論自由、示威自由、集會自由咩? 公民抗命都唔得?可能用港式廣東話 大嗌 公民抗命!無畏無懼!先得
作者: 瑪卡     時間: 2019-4-20 14:06

呢啲就係典型嘅泛淫羅輯“ 嚴人寬己”😂😂
作者: 突然的自我     時間: 2019-4-20 14:08

公民抗命呀!吊你!
作者: hoishui     時間: 2019-4-20 14:37

人權組織羅沃啟仲唔出嚟發表意見
作者: sohotabc     時間: 2019-4-20 14:46

引用:
原帖由 starr 於 2019-4-20 12:24 PM 發表
tbb今日話已經超過700人被捕
嗱!千祈咪用過氣法律去檢控示威者呀
作者: sohotabc     時間: 2019-4-20 14:48

引用:
原帖由 hungsing0 於 2019-4-20 02:06 PM 發表
玩幾日就要拉要鎖,乜英國無言論自由、示威自由、集會自由咩? 公民抗命都唔得?可能用港式廣東話 大嗌 公民抗命!無畏無懼!先得
霸佢79日街先出手嘛
作者: BigBoysClub     時間: 2019-4-20 14:50

肥彭,老妖陣方安安,人乾你處明,王c📢📢📢,你地唔即時出聲保護人權,唔飛過去幫手瞓街
作者: 桑下樽前     時間: 2019-4-20 14:54

小英帝國快啲向梁特學習
金鐘、旺角、銅鑼灣畀日佔咗3個月都包容佢地

人權同自由評分應該加分
作者: lmichael     時間: 2019-4-20 14:54

引用:
原帖由 hk5234 於 2019-4-20 11:39 AM 發表
https://www.independent.co.uk/en ... police-shell-a88720 ...
告左未?
作者: belady     時間: 2019-4-20 14:57

引用:
https://www.independent.co.uk/environment/climate-change-protest-london-extinction-rebellion-arrests-police-shell-a88720 ...
民主大國喔
作者: 殘廁變態的豬豬     時間: 2019-4-20 17:07

引用:
雙重標準都係國際標準黎。。。
作者: 殘廁變態的豬豬     時間: 2019-4-20 17:09

香討班假西戀鷹驢死哂。。。
作者: jacob_bb     時間: 2019-4-20 18:15

香港幾時學吓呢 d人權國家?
作者: lindinwu     時間: 2019-4-20 18:26

老美策劃
作者: mwt     時間: 2019-4-20 18:49

太可惡,乜英國冇示威,言論自由的嗎?完全係極權國家所為。
作者: 郭肥包     時間: 2019-4-20 18:54

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-4-20 01:48 PM 發表

肥彭受難節,俾人釘左,唔敢出聲
因为肥彭的声音在英国是沒有市场的。
作者: prelude_hk     時間: 2019-4-20 19:21

黃絲L唔會出聲架啦
扮睇唔到。
作者: 半夜純情的腳指     時間: 2019-4-20 19:25

香港人身在福中不知福
作者: 火星下凡     時間: 2019-4-20 19:46

引用:
英國冇人權!
作者: 突然的自我     時間: 2019-4-20 19:48

我要真環保呀!肥彭你聽唔能聽到呀?
作者: djimavic     時間: 2019-4-20 19:57

又做show!這班人根本在破壞氣候
作者: manage     時間: 2019-4-20 20:20

英國嘅民主同自由呢
作者: norman0812     時間: 2019-4-20 22:23

引用:
原帖由 manage 於 2019-4-20 08:20 PM 發表
英國嘅民主同自由呢
關香港人乜事?中央不是叫人唔好干預別國內政嗎?
作者: kenchan42015     時間: 2019-4-20 22:43

漢奸又扮睇唔到
作者: ThomasTT392     時間: 2019-4-21 01:24

聲援戀英港人前往勇武支援
作者: ThomasTT392     時間: 2019-4-21 01:26

引用:
原帖由 hoishui 於 2019-4-20 02:37 PM 發表
人權組織羅沃啟仲唔出嚟發表意見
聽講肥得滯,脂肪封喉講唔到嘢
作者: nigel212

作者: 勇敢的心1213     時間: 2019-4-24 18:18

我们强烈关注英国人权问题
英国媒体为了转移视线,现在开始抹黑青岛海军节了,各位师兄要注意哦。英国人权新闻开始减少了,说明了港毒网军势力开始做事情了