• 瀏覽: 8,302
  • 回覆: 67
+3
引用:
原帖由 九up吾好搭八 於 2024-4-3 12:08 發表

算9數啦你,睇下歐美幾獨裁,幾霸權啦,任何阻礙人類發展的國家都不會成為霸權。
算乜撚嘢鳩數?你希望國家走回頭路?

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2024-4-3 00:04 發表

新華社報道,4月2日晚,國家主席習近平應約同美國總統拜登通電話。兩國元首就中美關係以及雙方共同關心的問題坦誠深入交換了意見。 習近平指出,去年11月與拜登在舊金山會晤後,開啟了面向未來的「舊金山願景」。這幾個月,雙方團隊認真落實我們達成的共識,中美關係出現企穩態勢,受到兩國各界和國際社會歡迎。另一方面,兩國關係中的消極因素也有所增加,需要引起雙方重視。 習近平強調,戰略認知問題始終是中美關係必須扣 ...
登登生意佬嚟
綿裡針

引用:
原帖由 T2. 於 2024-4-3 00:14 發表

大6永遠都低聲下氣,點會有人比面
合作傷贏呀好唔好?最緊要唔好教壞我個死僕街仔就乜七刀有得傾!

拜魔就繼續用邪惡魔鬼手段!
主席先生請你放心我會同你合作!

尾鬼慣常手法擰轉屎弗就下令郁尻佢!幾十年刀係噉!邊隻尾鬼做腫桶刀係噉做!

近日又在證明魔鬼尾國又用呢蕉!把口話唔同意自己隻中東癲狗唔好殺咁多平民伯姓。
背後就原原不絕供應大殺傷力武器俾以狗!鼓勵以狗盡情殺喇!

上天仲唔滅邪惡魔鬼尾國世界永無寧日!

兩國不鬥氣是好,但你哋偏偏要玩戰略遊戲。
結果,害到全世人跟隨鬥爭思維。

一是打過。

言下之意
叫美國跟中國走
中國走的路才是正確的
美國怎聽得入耳

美國佬抓住你的手然後打你拳,中國仲要笑呵呵,現實就係如此,加入美國經濟體系就要低聱下氣,硬不過起來。

引用:
原帖由 田禾水 於 2024-4-3 12:20 發表

合作傷贏呀好唔好?最緊要唔好教壞我個死僕街仔就乜七刀有得傾!

拜魔就繼續用邪惡魔鬼手段!
主席先生請你放心我會同你合作!

尾鬼慣常手法擰轉屎弗就下令郁尻佢!幾十年刀係噉!邊隻尾鬼做腫桶刀係噉做!

近日又在證明魔鬼尾國又用呢蕉!把口話唔同意自己隻中東癲狗唔好殺咁多平民伯姓。
背後就原原不絕供應大殺傷力武器俾以狗!鼓勵以狗盡情殺喇!

上天仲唔滅邪惡魔鬼尾國世界永無寧日!
我識果批黃人個個輸身家,而家靠偷騙渡日

引用:
原帖由 T2. 於 2024-4-3 00:14 發表

大6永遠都低聲下氣,點會有人比面
你邊隻屎眼見到自己國家低聲下氣?哦,明晒,你係南亞裔。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]