• 瀏覽: 13,191
  • 回覆: 83
引用:
原帖由 stocky1010 於 2023-3-25 01:52 發表

老美是恐佈分子的祖宗。
老尾祖宗應該係閹割鬼,而恐怖分子祖宗是閹割鬼😌

小心邪惡醜國攪局

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2023-3-24 20:11 發表

中東開始大和解,團結一致,矛頭當然會指向以色列及美國。🤭
假如以色列係醒目,就拿拿淋跟巴勒斯坦及其他亞拉伯國家示好,否則會再次滅國😔
以色列肯,巴勒斯坦都唔肯,以色列殺人果陣美國佬讚佢地自圍
巴勒斯坦反擊就屌人恐襲
以巴係唔會講和

引用:
原帖由 longgun67 於 2023-3-25 18:10 發表

以色列肯,巴勒斯坦都唔肯,以色列殺人果陣美國佬讚佢地自圍
巴勒斯坦反擊就屌人恐襲
以巴係唔會講和
形勢比人弱,無正規軍隊,更無核彈,在可以建國前題下,相信巴人會接受和談。

和氣生財🤑🤑

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2023-3-25 10:07 發表

有可能,但係點都好過現在嘅處境,巴人任意被屠殺,土地被侵佔,全世界(黃畜眼中)都無視。😔
你眼中嘅黃畜唔知具體係指邊啲人。好多西方左膠都係最為巴勒斯坦人係國際上發聲。如果你有睇BBC, MSNBC,CNN,DW ,ABC AUSTRALIA 及 FRANCE 24個啲就知道。佢哋成日都有訪問到西撐巴勒斯坦,反以色列嘅左膠人士。

引用:
原帖由 s-chris 於 2023-3-25 20:58 發表

你眼中嘅黃畜唔知具體係指邊啲人。好多西方左膠都係最為巴勒斯坦人係國際上發聲。如果你有睇BBC, MSNBC,CNN,DW ,ABC AUSTRALIA 及 FRANCE 24個啲就知道。佢哋成日都有訪問到西撐巴勒斯坦,反以色列嘅左膠人士。
哦! 佢哋幫手發聲,搞到美國使領館去搬去  耶路撒冷,真係多謝晒🤬

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2023-3-25 19:50 發表

形勢比人弱,無正規軍隊,更無核彈,在可以建國前題下,相信巴人會接受和談。
我也希望但基於仇恨及宗教背景,難呀....
希望阿爺加油吧

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2023-3-25 21:51 發表

哦! 佢哋幫手發聲,搞到美國使領館去搬去  耶路撒冷,真係多謝晒🤬
關咩事呢?
你要知道畀最多錢巴勒斯坦政府嘅一直係美國
其次先係歐盟

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]