• 瀏覽: 3,035
  • 回覆: 27
+3
引用:
原帖由 劉婕 於 2023-3-24 11:28 發表

泰昌蛋撻完全唔好食, 肥彭唔識食
就係為食鬼去食過同佢賣咗廣告咁,啲人又羊群心理嗰個去買囉。

引用:
原帖由 劉婕 於 2023-3-24 11:29 發表

應該搵到, 如果唔係二百個藍帽子收唔到工
咁又係搵唔到收唔到工,佢仲可能嘈到拆天。

引用:
原帖由 劉婕 於 2023-3-24 11:28 發表

泰昌蛋撻完全唔好食, 肥彭唔識食
我覺得其實蛋撻新鮮出爐,基本上都食得下,唔理你葡撻定酥皮撻乜乜撻

引用:
原帖由 dlive 於 2023-3-24 00:24 發表

公器私用?
記得梁特個女行李門事件嗎?
本來是機場每天都發生多宗的小問題, 地勤是應該無條件地為任何乘客服務的, 但就因為事主是梁特個女就冇情講, 毒傳媒夾埋黃地勤把事情無限放大, 搞到全港白痴都指責梁特是特事特辦, 是公器私用

引用:
原帖由 dlive 於 2023-3-24 11:32 發表

我覺得其實蛋撻新鮮出爐,基本上都食得下,唔理你葡撻定酥皮撻乜乜撻
是的

引用:
原帖由 劉婕 於 2023-3-24 11:35 發表

記得梁特個女行李門事件嗎?
本來是機場每天都發生多宗的小問題, 地勤是應該無條件地為任何乘客服務的, 但就因為事主是梁特個女就冇情講, 毒傳媒夾埋黃地勤把事情無限放大, 搞到全港白痴都指責梁特是特事特辦, 是公器私用
嗰次單嘢又係滿天飛鬧得好大

引用:
原帖由 劉婕 於 2023-3-24 11:35 發表

是的
原來你出好多帖,我睇到其他帖我又唔熟但想講吓嘢問吓你。

引用:
原帖由 dlive 於 2023-3-24 11:36 發表

嗰次單嘢又係滿天飛鬧得好大
國泰班黃人在爆疫時都被裁走, 可謂報應了!

引用:
原帖由 劉婕 於 2023-3-24 11:38 發表

國泰班黃人在爆疫時都被裁走, 可謂報應了!
係嘅,記得佢哋嗰時仲成日罷工,而家炒咗永遠休息。

引用:
原帖由 dlive 於 2023-3-24 11:39 發表

係嘅,記得佢哋嗰時仲成日罷工,而家炒咗永遠休息。
聯合黑暴打遊客, 失禮港人, 抵炒

引用:
原帖由 劉婕 於 2023-3-24 11:45 發表

聯合黑暴打遊客, 失禮港人, 抵炒
炒咗依家先冇咁多嘢講,如果唔係佢成日請願。

引用:
原帖由 dlive 於 2023-3-24 11:50 發表

炒咗依家先冇咁多嘢講,如果唔係佢成日請願。
阻人返工夠陰騭啦

引用:
原帖由 劉婕 於 2023-3-24 14:29 發表

阻人返工夠陰騭啦
係呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]