• 瀏覽: 17,305
  • 回覆: 38
  • 追帖: 3
老尾閪謊鬼蟈邪惡集團傳霉擺拍, 老屈對手國, 一貫手法, 以前所知的人不多而已🤣🤫🤪😆

赫爾松街頭出現恐怖宣傳貼畫:“這是所有烏克蘭叛徒及其子女的命運”

附件

c37c67cbly1h7jpbuep91j20oj0wwgs0.jpg(207.52 KB)

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-10-4 20:34 發表

你去人地國家攪分裂人地土地,係人都滅你啦on9
過去歷史未有烏克蘭呢個國家果陣東烏克蘭好長時間已係屬於沙皇俄國領土所以先有咁多俄羅斯人居住烏東,西烏克蘭以前更加由波蘭帝國統治,而克里米亞只係蘇聯時期由赫魯曉夫以行政劃分先撥左去烏克蘭,所以克里米亞8成以上係俄羅斯人,攪分裂係西方,烏克蘭 白俄 俄羅斯都同屬一個民族,西方又係度玩緊分裂人地民族把戲

引用:
原帖由 cwm001 於 2022-10-29 09:37 發表

過去歷史未有烏克蘭呢個國家果陣東烏克蘭好長時間已係屬於沙皇俄國領土所以先有咁多俄羅斯人居住烏東,西烏克蘭以前更加由波蘭帝國統治,而克里米亞只係蘇聯時期由赫魯曉夫以行政劃分先撥左去烏克蘭,所以克里米亞8成以上係俄羅斯人,攪分裂係西方,烏克蘭 白俄 俄羅斯都同屬一個民族,西方又係度玩緊分裂人地民族把戲
on9又講歷史,俄人起源基輔羅斯,依家仔打老母

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-10-29 11:01 發表

on9又講歷史,俄人起源基輔羅斯,依家仔打老母
唔講歷史d膠人咪正係識比口號洗腦囉,人講咩就講咩,前因後果都未識

引用:
原帖由 cwm001 於 2022-10-29 11:21 發表

唔講歷史d膠人咪正係識比口號洗腦囉,人講咩就講咩,前因後果都未識
膠人冇知不是今天,人地係主權國你人多就可以支持分離主意,主權國梗係會打柒你D分離分子

樓上的蘿蔔都強詞奪理,唔可以文明啲,用法律去解決問題?
一定要以軍事手段解決分離主義者嘅?
中國香港就係一個好例子,好榜樣。

一個執政政府,用軍事手段打壓平民8年,
有能力、人性嘅都會幫忙啦!
打倒獨裁L就啱。

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-10-4 09:40 發表
侵略者狂轟濫炸殘殺平民又叫乜
叫美國

引用:
原帖由 royrac2 於 2022-10-29 13:30 發表

叫美國
有因必有果

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]