• 瀏覽: 5,132
  • 回覆: 24
+2
引用:
原帖由 wilsonkf 於 2022-10-3 22:26 發表

電騙作既故仔必定係好蠢,但再蠢都有下限
係你呢D智商水平先會問點解唔自稱FBI
你唔好問點解唔自稱係佢一百代前既祖先通靈打過去?
你連我寫乜都睇唔明,你叫我點回你

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2022-10-3 22:37 發表

你連我寫乜都睇唔明,你叫我點回你
你睇唔明係你既智商問題
一百個人有九十九個睇得明,剩低果個我理撚得係咪弱智啦

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2022-10-3 22:26 發表

電騙作既故仔必定係好蠢,但再蠢都有下限
係你呢D智商水平先會問點解唔自稱FBI
你唔好問點解唔自稱係佢一百代前既祖先通靈打過去?
有乜奇。自稱八三一死者又點

引用:
原帖由 95折 於 2022-10-3 21:52 發表
呢D關於內地人衰野新聞, 藍屍小粉紅死撚晒
不要讓這沉底

引用:
原帖由 hw1chan 於 2022-10-3 20:03 發表
原來浪費警力冇罪的  
唔好亂來
同人唔同命
你不是內地精英

叻女。

引用:
原帖由 1813sleep 於 2022-10-3 19:43 發表
警方日前拘捕一名假扮被綁架的內地女學生,涉嫌「浪費警力」,其後發現事主是電話騙案受害人,無條件將她釋放。 警方上月接報指,一名在內地的母親表示在港升學的18歲女兒遭綁架,匪徒亦向事主家人發放禁錮相片和影片,索取500萬元人民幣贖金。西九龍重案組高級督察羅啟賢說,翻看閉路電視片段後,發現女事主自行辦理...

專才,叻女,讀書最緊要識搵錢

引用:
原帖由 1813sleep 於 2022-10-3 19:43 發表
警方日前拘捕一名假扮被綁架的內地女學生,涉嫌「浪費警力」,其後發現事主是電話騙案受害人,無條件將她釋放。 警方上月接報指,一名在內地的母親表示在港升學的18歲女兒遭綁架,匪徒亦向事主家人發放禁錮相片和影片,索取500萬元人民幣贖金。西九龍重案組高級督察羅啟賢說,翻看閉路電視片段後,發現女事主自行辦理...

豬標到爆!咁嘅人都入到香港大學?真係物以類聚

太可怕

替她父母傷心

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]