• 瀏覽: 47,335
  • 回覆: 245
  • 追帖: 1
+11
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 商界巨額才藝 於 2022-10-5 23:20 發表

咁你就向大家舉出你既理據, 美國及北約如何協助前南斯拉夫鎮壓叛亂既科索沃吧.

當然, 你哋泛民黃絲可以強調科索沃叛亂獨立無美國手影, 等如你哋否認美國撐泛民政棍, 策動你班黃絲暴動, 去反對符合公義既修改逃犯條例一樣.

講阿爾巴尼亞? 佢係一個跟中國有幫交關係既國家, 於是你用佢入中國數, 暗示中國要為科索沃叛亂、美國及北約軍隊轟炸、肢解南斯拉夫, 嚟負上道德責任, 你就係咁既黃絲邏輯, r ...
黃絲人的頭已沒有自己的惱,為反中國而反,可以看作外國人看待,但又要飲中國來的水,取中國香港的福利,心理變態以。

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-10-6 00:01 發表

打得字多, 唔等於係啱!
你邊到見到美國幫科索沃搞公投? 科索沃搞公投美國都無認可, 咁美國又點會幫科索沃搞公投?
全世界得1個國家-阿爾巴尼亞認可科索沃的公投。
阿爾巴尼亞係中國的老朋友, 阿爾巴尼亞和中國關係你可以查下。
中國有冇幫科索沃搞公投我唔知, 不過我只知中國都無認可科索沃的公投!
中美同為不認可科索沃的公投的國家, 你既然話美國幫助科索沃的公投, 咁中國點解唔幫得?中國 ...
無錯, 打得字多唔代表啱, 只有邏輯理據先係事實與正道, 之所以我用理據去打擊你既無知、用數據去揭穿你竭斯底理既盲目.  

你既唯一證詞, 就係指阿爾巴尼亞係中國 “好朋友”, 所以指控中國策動科索沃叛亂、肢解南斯拉夫, 比起老屈阿爾巴尼亞為南斯拉夫解體負責更加搞笑、趣緻, 專業小丑都無你咁搞笑.  

我揭穿你心理, 你心知肚明自己盲目, 但你礙於心理上無下台階, 而焗住要死口撐落去, 我就係喺大家面前順水推你, 焗你死口撐落去, 我最鐘意見到你泛民黃絲, 泥足深陷無回頭路, 要一條路走到黑.

好喇, 你現在可以向大家解釋, 中國喺1949年才跟阿爾巴尼亞建交, 而歐洲既意大利及羅馬尼亞卻早喺1920s 就已經跟阿爾巴尼亞建交, 建交時日比中國更早更長, 你既 “好朋友” 就係策動科索沃叛亂罪係如何說起?  解釋吧, 我哋睇住你掙扎~

引用:
原帖由 商界巨額才藝 於 2022-10-7 00:14 發表

無錯, 打得字多唔代表啱, 只有邏輯理據先係事實與正道, 之所以我用理據去打擊你既無知、用數據去揭穿你竭斯底理既盲目.  

你既唯一證詞, 就係指阿爾巴尼亞係中國 “好朋友”, 所以指控中國策動科索沃叛亂、肢解南斯拉夫, 比起老屈阿爾巴尼亞為南斯拉夫解體負責更加搞笑、趣緻, 專業小丑都無你咁搞笑.  

我揭穿你心理, 你心知肚明自己盲目, 但你礙於心理上無下台階, 而焗住要死口撐落去, 我就 ...
你又搞錯,我從冇話過中國策動科索沃叛亂。
我已清楚表明中國和美國一樣從未認可科索沃公投。
不同的是中國係阿爾巴尼亞的老朋友。
意大利和阿爾巴利亞的關係可以睇返歷史。
不過你係咁話美國幫科索沃搞公投,但美國和中國不樣都無認可科索沃公投!
你搞掂清楚啲事實再嚟討論!

引用:
原帖由 商界巨額才藝 於 2022-10-7 00:14 發表

我揭穿你心理, 你心知肚明自己盲目, 但你礙於心理上無下台階, 而焗住要死口撐落去, 我就 ...
你咁多個憶測係無意義。
你搞清科索沃公投係咩一回事先講。
我當然唔會乜都知,不過和你相比就領先甚多。

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-10-6 00:28 發表

假歷史

你試吓去北韓搵資料? 全靠金大元帥!

靠你班大陸佬? 

藍屍唔會願意承認做左傻仔 😂😂 北韓根本就唔會認靠大陸! 👋👋 咩東北三省都冇埋? 聽講係美軍斷絕補給 支拿先奪權👋👋 成個中華民國都係蔣嘅 那來需要打韓戰去入侵你?

1949年中共先建國 1950年韓戰爆發

駛乜入侵你? 本來就係蔣嘅 繼續支援蔣 支拿就建唔到國 而且會比蔣消滅 要兜咁大個圈先退守台 ...
原來閣下是呆灣的七仔,認日本美爸多過認自己是中國人之流。
哂氣!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]